Babypraat Spencer

Cadeautips voor Sinterklaas!

26 oktober 2015

Nog maar 1,5 maand en dan is het zover: Spencers eerste Sinterklaas. Ik ben hard aan het bedenken wat ik in hemelsnaam aan Sinterklaas moet vragen voor de kleine man. Tot nu toe kom ik niet zo ver! Help! Ik bedacht me dat ik vast niet de enige ben met dit probleem, dus vandaar hier een paar cadeautips voor als je ook nog hulp nodig hebt met het zoeken naar een cadeau voor je baby.

Reuzenrad van V-Tech

Het VTech Reuzenrad
Hier is Spencer helemaal gek van. Onderop zit een zuignap zodat het voor je kindje kunt zetten op bijvoorbeeld de kinderstoel. Als je het reuzenrad aan zet, gaat het uit zichzelf draaien en muziek maken. Je kindje kan op de verschillende diertjes drukken voor meer geluiden en muziekjes. Spencer wordt altijd zo enthousiast van dit speeltje dat ‘ie ervan zit te gieren in zijn kinderstoel. Het Vtech Reuzenrad kost 14,95 en is onder meer te koop bij Bol.com. Echt een aanrader!

 

 

 

 

 
Prentenboek Maar Waar Beer?
Dit boek kregen wij opgestuurd van Uitgeverij Unieboek – Het Spectrum. Het prentenboek gaat over een beer. Hij wordt veel te groot om in een gewoon huis te wonen. Samen met een jongen gaat de beer op zoek naar een andere plek voor de beer. Het is een mooi boek met mooie plaatjes binnenin, geschikt om voor te lezen. Spencer vindt het vooral heel leuk om op de voorkant te slaan tot nu toe. Ieder z’n ding zullen we maar zeggen 🙂
‘Maar Waar Beer’ kost 12.99 en onder meer te koop bij Bol.com. Ideaal voor ouders die willen beginnen met voorlezen!

 

 

giraffe

Sophie de Giraf
Eerder schreef ik al een blog over Sophie de Giraf. Wij hebben hier thuis niet Sophie, maar Lazare de Kat. Spencer is er nog steeds helemaal gek mee en zit er geregeld mee in zijn box of op zijn speelkleed te spelen. Leuk hoor dat gepiep de hele dag 😉 Wat ik zelf een heel fijn gevoel vind, is dat het speeltje helemaal veilig is voor baby’s en Phthalates, PBA en PVC vrij. Spencer kan zijn vijf tanden er dus met een gerust hart inzetten. Ook Sophie en haar vriendjes zijn te koop bij Bol.com. Sophie kost 16,99.

En verder!
Daarnaast kan ik nog knisperboekjes in alle vormen en maten aanraden. Die zijn hier thuis ook echt een hit, en niet duur! Ook deze set vormpjes van de IKEA zijn zeer gewild. Spencer vindt het prachtig om ze tegen elkaar te slaan en om ze om te gooien als ik een mooie toren heb gebouwd. Ze kosten maar 1,99 en je kleine heeft er zoveel plezier van!! Ook van de IKEA: deze kattenrammelaars. Ook goedkoop (2,99 per stuk) maar zoveel plezier!

Heel veel succes met het helpen van de Sint met het zoeken naar mooie cadeaus. Heeft iemand nog tips voor mij voor wat ik voor ons zoontje kan vragen?

 

In dit artikel zijn affiliatielinks van Bol.com verwerkt. Dat betekent als jij wat koopt via die link, ik een heel klein deel van de opbrengst krijg van Bol.com. Zoals hierboven gezegd heb ik het prentenboek als review-exemplaar van de uitgever gekregen.

Facebook Comments

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Malou 26 oktober 2015 at 14:27

  Sophie is hier een groot succes! En dat boek hebben we trouwens ook haha 🙂
  Malou onlangs geplaatst…DAGBOEKJE #130; SERIEVERSLAAFD EN UITGAANMy Profile

 • Reply Lifesabout 26 oktober 2015 at 17:14

  Ik heb serieus zo zin in Sinterklaas en leuke cadeautjes shoppen voor Sarah! Lekker verwennen dat kind. Leuke tips! Sophie heb ik vaak bij mensen voorbij zien komen, zelf ken ik het beestje niet haha. Shame on me!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Het beste cadeau, dat ben jij!My Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 27 oktober 2015 at 12:53

  Sophie de giraf is mijn favoriet. Dat is zo’n klassieker dat ik die als volwassen vrouw zelfs nog wel wil hebben : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Rijst: waar kun je uit kiezen?My Profile

 • Reply Channa 28 oktober 2015 at 07:32

  Lastig is het voor die kleintjes! Hier merk ik wel dat het simpelste speelgoed het meeste in de smaak valt! Niet dat je daar heel veel aan hebt, haha.
  Channa onlangs geplaatst…De zoektocht naar Starlily – Hasbro EventMy Profile

 • Reply Interview: Sint voor elk kind - Everyday-Life 30 oktober 2015 at 06:00

  […] de voorbereidingen voor Sinterklaas. Zoals ik eerder schreef, ben ik al druk aan het nadenken over cadeautjes. Maar niet elk kind krijgt met pakjesavond cadeautjes, simpelweg omdat daar soms geen geld voor […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  After Pregnancy Tag

  Deze tag ben ik al op verschillende blogs tegen gekomen. Vond hem bij anderen steeds erg leuk om te lezen...

  Sluiten