Babypraat Kleding Reviews

Rondkruipen in Lief! Lifestyle

6 december 2015
Lief! Lifestyle

Boxpakje van Lief! Lifestyle

Onze kleine man groeit echt werkelijk als kool nu en maakt grote sprongen qua ontwikkeling. Waar hij voorheen in de box lag te spelen, is de hele woonkamer nu zijn werkterrein. Hij kruipt hele huis door en kan inmiddels zelf zitten en staan. Dit vergt soms wat aanpassingen. Zo moeten we oppassen met wat we op de salontafel zetten (geen hete thee mee!) en is de hele woonkamer babyproof gemaakt. Maar ook qua kleding trek ik Spencer nu andere dingen aan. De boxpakjes hebben hun intrede gedaan. Deze vallen lekker soepel en hij kan er zich goed in bewegen.

Lief! Lifestyle

Onlangs kregen we van Lief! Lifestyle dit geweldige boxpakje opgestuurd. Eerder schreef ik al dat Lief! één van mijn favoriete merken kinderkleding is. We hebben er dan ook vrij veel van. De kleding is echt van goede kwaliteit en het blijft mooi, ook na meerdere keren wassen. En ook na wekenlang de woonkamer rondkruipen. Ik woon ook nog eens vlakbij Batavia Stad, waar een outletwinkel van Lief! Lifestyle zit. Lucky me! Ik shop daar dan ook geregeld. Onderstaand pakje hebben we gekregen in maat 80 en valt voor Spencer precies goed qua lengte. Het zit nog een beetje ruim, dus hij kan er nog een tijdje mee voort. Het boxpakje kost 30,95. Vind je ‘m ook zo leuk? Je kunt het hier bestellen.

 

Boxpakjelief

Wishlist

Het is natuurlijk bijna kerst en ik heb nog wel het één en ander op mijn verlanglijstje staan voor onder de boom. Toevallig is Lief! gekomen in de wintercollectie met een lijn waar op veel kledingstukken een grote ‘S’ staat. En laat ons zoontje nou Spencer heten 🙂
Ik kwam tot deze drie producten die ik nog wil gaan halen voor onze kleine man!
l452412-305_kleur159l452418-306_kleur165l452403-304_kleur336

Ben jij ook zo gek op Lief! Lifestyle? Welk item staat nog op jouw wishlist?

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Help, mensen over de vloer! #visitestress

Voor de 83e keer check ik mijn to do-lijstje. Hebben we genoeg stoelen? Hebben we alles voor het avondeten? Is...

Sluiten