Babypraat

Mijn wishlist voor baby #2

30 augustus 2016

Shoppen voor ons zoontje is misschien wel één van de meest verslavende dingen op deze planeet! Zoals jullie inmiddels weten ben ik zwanger van een broertje of zusje voor Spencer en dus kan er weer geshopt worden! Uiteraard hoef ik nu veel minder in huis te halen dan toen bij Spencer, want we hebben alles bewaard. Toch heb ik wel een wishlist. Helaas niet het budget om alles ook daadwerkelijk te kopen, maar een mens mag dromen toch? Daarom mijn wishlist voor baby #2, als ik onbeperkt budget zou hebben!

Co-sleeper

Dit lijkt me toch zo handig! Spencer sliep in een wiegje naast ons, maar zo’n co-sleeper lijkt me echt ideaal. Een co-sleeper is aan één kant open, zodat je die tegen je bed kunt schuiven. Dan ligt de baby dus toch heel dicht bij je, maar wel veilig. Geen gehannes dus als je ’s nachts gaat voeden ofzo. Maar ja we hebben Spencers wiegje nog en die is helemaal prima, dus ik zou hier dan niet heel snel geld aan uitgeven. Dan stel ik de prioriteit bij andere spullen.

Stokke kinderwagen

Dit is echt mijn droomkinderwagen. Wat een beauty. Ik vind het vooral mooi dat de kindjes zo goed rechtop kunnen zitten en zo hoog. Dan zou je als je weg bent een kindje zo aan tafel aan kunnen schuiven bij wijze van spreken. Wij hebben nu een Transit van Musty en die is helemaal prima hoor, maar vergeleken bij zo’n Stokke…. Sja dan valt ‘ie toch in het niet. Maar ja de Stokke die ik wil is al snel 1.000 euro en dat vind ik echt heel erg veel geld. Kortom: de Musty moet nog maar een ronde mee.

Stokke Tripp Trapp

Bij de GAMMA hebben we voor Spencer destijds een soort nep Stokke gekocht, ook een meegroei stoel. Wat een onding is dat! Spencer zat er echt voor geen meter in! Uiteindelijk voor 20 euro bij de IKEA een kinderstoeltje gekocht en dat gaat prima. Maar als we dan op visite zijn en ik zie zo’n prachtige Stokke, compleet met ‘ei’ voor baby’s of zo’n beugel en ik zie hoe goed Spencer daarin zit. Dan gaat mijn winkelhart sneller kloppen 😉 De stoel met alles erbij die ik zou willen, kost 300 euro. Toch weer een flink bedrag. Misschien ga ik wel op zoek naar een mooie tweedehands.

Automatische babyschommel/wipstoel

Voor Spencer hadden we een heel goedkoop wipstoeltje dat niets kan. Maar er zijn van die prachtige automatische babyschommels waar de baby prins(es) heerlijk in kan zitten. Dat lijkt me zo leuk! Sommige van die dingen hebben muziek, rustgevende geluiden en nog veel meer bijzonderheden. Hoe chill moet dat zijn om als baby in te zitten? Helaas komen ook deze dingen met een prijskaartje. Ruim 100 euro ben je zo kwijt.

Als jij geld genoeg had, wat zou jij dan kopen voor jouw kleintje?

Facebook Comments

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Heleen 30 augustus 2016 at 05:46

  Sommige dingen zijn inderdaad luxe, maar de Tripp Trapp is de investering dubbel en dwars waard hoor! En hij gaat tot ver in de kinderjaren mee, dus als je het berekent met de jaren dat hij meegaat, valt het bedrag wel mee. Maar tweedehands is ook prima inderdaad, want ze kunnen meerdere rondes mee!

 • Reply Merel 30 augustus 2016 at 05:55

  Haha dat automatisch bewegende apparaat, daar heb ik regelmatig aan gedacht als ik weer heen en weer liep met een huilende baby… Misschien kan je het altijd nog vragen als gezamenlijk kraamcadeau 😊
  Merel onlangs geplaatst…Corrigeren van vervelend gedrag, waarom niet?My Profile

 • Reply Channa 30 augustus 2016 at 06:02

  Hier geen baby meer dus geen wishlist. De tripp trapp is zeker handig trouwens!
  Channa onlangs geplaatst…Neemt onze 4-jarige ons nou in de zeik?My Profile

 • Reply Charlotte 30 augustus 2016 at 06:04

  Ik wil ook een Co sleeper! Ga binnenkort eens op jacht of ik ergens een tweehandig kan vinden (ja, ik, tweedehands, je leest het goed 😉 ) want die dingen zijn duuuuuuur
  Charlotte onlangs geplaatst…Een heerlijk dagje!My Profile

 • Reply Lilian 30 augustus 2016 at 07:20

  Het kost allemaal belachelijk veel. Ik wou toen ik zwanger was ook graag een schommelstoel maar vond het ook echt te duur. Via marktplaats heb ik er toen heel goedkoop een weten te bemachtigen en daar hebben wij echt heel erg veel plezier van gehad.
  Lilian onlangs geplaatst…Wat voor producten echt niet kunnen ontbreken in de keukenMy Profile

 • Reply Jonna@Burgertrutjes 30 augustus 2016 at 08:02

  Wishlistjes zijn altijd fijn!! Leuke items heb je erop staan.
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Recept: Jonna’s zelfgemaakte hamburger (BBQ tip!)My Profile

 • Reply Leonie van Mil 30 augustus 2016 at 08:04

  Wij hebben ook een Mutsy kinderwagen. Ik moet zeggen dat ik er wel heel blij mee ben. Hij is zo lekker soepel en zelfs met één hand soepel te besturen. Kinderwagens zijn inderdaad zo duur. Die van ons kwam ook lekker van Marktplaats vandaan

 • Reply Yvonne 30 augustus 2016 at 08:10

  Er zijn zoveel mooie babyspullen te koop. Het een nog duurder dan het andere. Zo’n automatische babyschommel vond ik ook zo mooi maar veel te duur.
  Yvonne onlangs geplaatst…Geluksmomentjes #25: jarig en vakantieMy Profile

 • Reply Kirsten 30 augustus 2016 at 08:15

  Bij mij zou dat het “Bright Stars Around We Go – Activity Center” zijn dat ik voor een tweede graag zou hebben, maar het is wegens plaatsgebrek dat het er gewoon niet komt & ik dus ook niet online gekeken heb voor een tweedehands-versie.
  Hopelijk kan je van een aantal items op je wishlist een mooie 2dehands-versie vinden!
  Kirsten onlangs geplaatst…Hoe we de opvang van Lenne regelenMy Profile

 • Reply Gerdi 30 augustus 2016 at 10:19

  Waarom is alles waar baby voor staat zo ontzettend duur?? Ik heb van vrienden van m’n ouders twee oude tripp trapp stoelen gekregen die ik aan het opknappen ben… Maar als hier een derde komt dan ga ik zeker voor een nieuw model waar een baby schaal op kan!

 • Reply Vlijtig Liesje 30 augustus 2016 at 11:00

  Een co-sleeper is inderdaad een goede aankoop. Wij maakten er zelf eentje van een ledikantje van de kringloop.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Bijzondere vloeren: soms zelfs met bloemetjes : )My Profile

 • Reply Astrid 30 augustus 2016 at 19:19

  Heerlijk babyshoppen 🙂 Ik heb via Marktplaats een Stokke gekocht en vind het nog steeds een topding. Maar nieuw vind ik ze belachelijk duur hoor. Ik ga voor mijn tweede ook weer op mp kijken. Verder krijg ik nog een jongen, dus ik hoef echt bijna niet te shoppen 😉 (Uiteraard heb ik toch wel wat nieuwe kleertjes gekocht, want zo cute!!)
  Astrid onlangs geplaatst…Ziaja Shampoo tegen huidirritatie reviewMy Profile

 • Reply Cindy - levenalsmama.nl 30 augustus 2016 at 21:26

  Stokke is inderdaad prijzig, maar ik vind het wel de investering waard omdat het heel goed spul is. Zo’n babykuip op de triptrap stoel vind ik overigens echt een aanrader, wij hebben er bij onze dochter veel gebruik van gemaakt en nu bij ons zoontje ook weer.
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…Fotoverslag | Mini break ZeelandMy Profile

 • Reply Jess 31 augustus 2016 at 08:22

  Wij hebben de Stokke stoel gekregen en is echt de moeite waard! Qua spullen heb ik redelijk wat ik wil hebben. Ik wil heel graag nog een mooi Sebra bedje ofzo, maar die kosten zoveel!!!!
  Jess onlangs geplaatst…Happy Birthday!My Profile

 • Reply Jessica 31 augustus 2016 at 21:53

  De stokke trip trap staat ook hoog op de lijst evenals zo een automatische wipper!
  Jessica onlangs geplaatst…5x bloggers die ik volgMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Mijn vijf slechtste beauty gewoonten

  Ondanks dat ik gek ben op make-up en verzorgingsproducten, zijn er in de loop der jaren nogal wat slechte gewoonten ingeslopen....

  Sluiten