Babypraat Persoonlijk Spencer

Buiktrainer

6 mei 2015

Als onze lieve Spencer dus ergens een hekel aan heeft is het wel op zijn buik liggen. Op zijn rug is alles prima, slapen, spelen enzovoort. Maar op zijn buik! Oh nee, dan is het huis te klein. Maar ja, hij zal wel moeten, want anders krijgt ie zo’n plat hoofdje aan de achterkant. En daar zit niemand op te wachten natuurlijk. IMG_5954 (2)Maar hoeveel speeltjes of kleurige dingen ik ook om hem heen legde, niets mocht baten. Gelukkig kreeg ik van iemand te tip om een buiktrainer te kopen voor Spencer. Wat ze al niet hebben tegenwoordig! Bij Bol.com hadden ze maar welgeteld één buiktrainer, dus de keus was snel gemaakt. De TafToys Developmental Pillow it is! Hij heeft er nu een paar keer op gelegen en het lijkt zowaar een beetje te helpen. Hij wordt iets minder snel boos. Toch blijft het niet zijn hobby. Spencer is wel al een paar keer van zijn buik naar zijn rug gedraaid, maar ik heb het idee dat dat meer uit woede was dan dat ie nou echt door had wat hij deed. 9200000027582016Als meneer ooit wil kruipen, zal hij er toch aan moeten geloven en op zijn buik moeten leren liggen. Iemand nog briljante tips om dit voor hem meer aantrekkelijk te maken?

Koop bij bol.com

Facebook Comments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply jeshenschrijft 6 mei 2015 at 22:07

  Yelena vond het eerst ook niks. Om haar toch wat op haar buik te leggen, begon ik vaak met haar op mijn buik te leggen zodat ze naar mij kon kijken. Dat vond ze wel leuk. Niet lang daarna accepteerde ze het op de grond ook. Nu ze zich van rug naar buik draait, doet ze het zelf. Maar dan wordt ze alsnog boos als het te lang duurt. Ach komt wel goed! Leuk ding trouwens.

  • Reply everydaylifenl 6 mei 2015 at 22:20

   Op mij liggen op zijn buik vindt hij wel helemaal fantastisch inderdaad! Maar zodra ik hem op de grond of in de box leg, dan is het bal!

 • Reply Paulien 7 mei 2015 at 09:50

  Mika vond het ook verschrikkelijk. We moesten op gegeven moment wel omdat hij zn hoofd niet goed overeind kon houden door te weinig oefenen (oeps haha). Als ik dan een balletje heen en weer rolde voor hem zodat er iets te zien was dan was het vaak wel goed.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Waarom Masterchef Australia het allerleukste programma is

  Voor wie van koken en eten houdt en een geweldig programma zoekt om te volgen: Masterchef Australia. Het is ieder...

  Sluiten