Babypraat Persoonlijk

Slaan we niet allemaal behoorlijk door?

19 december 2015

Er zijn van die momenten, dan vraag ik me echt af of de hele wereld gek is geworden. De afgelopen dagen was de Deense komiek Torben Chris in het nieuws. Hij plaatste namelijk een foto van zichzelf terwijl hij met zijn dochtertje in bad zat. Chris had namelijk in zijn shows wel eens gezegd dat hij soms met zijn dochtertje in bad gaat en kreeg daar vaak kritiek op. Hij besloot op zijn Facebook-pagina terug te slaan met onderstaande foto.

bad

Pedofiel

Nou… dat heeft hij geweten! De foto kreeg bijna 60.000 reacties. Hij werd zelfs een pedofiel genoemd! Echt serieus, WAAR SLAAT DAT OP! Sorry die caps vond ik even nodig. Kun je nou tegenwoordig al niet eens als vader met je eigen kind in bad zonder dat je voor alles en nog wat wordt uitgemaakt? Mag je als man dan nooit in de buurt van je naakte kind zijn? Mensen reageren onder de foto dat hij een onderbroek aan moet doen. Tuurlijk joh, wij zitten ook allemaal met ons ondergoed aan in bad natuurlijk. Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik het las. Ik snap na zaken als met Robert M dat mensen voorzichtig zijn, maar je kom op, je kunt ook doorslaan hoor. Mijn man is altijd degene die met ons zoontje doucht. En nee, dan hebben ze allebei geen onderbroek aan.

Deskundigen

Nu bestaan er gelukkig ook nog mensen die wel hersens hebben, zoals een ontwikkelingspsycholoog die bij RTL aan het woord kwam. Volgens hem is het juist goed dat ouderen met hun kinderen in bad gaan. Naaktheid heeft voor kinderen op jonge leeftijd nog helemaal niets seksueels. Samen pret maken in bad is juist goed voor de ontwikkeling van kinderen. Een andere pedagoog vindt dat we door de schandalen van de afgelopen jaren een bedorven blik hebben gekregen.

Zo. Dat lucht op. Ik heb me hier echt even enorm over opgewonden. Wat vonden jullie ervan? Kan een vader gewoon met zijn (blote) dochtertje in bad? Of is dat ongepast?

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Channa 19 december 2015 at 06:31

  Gaat inderdaad echt nergens over. Snap de hele ophef ook echt niet…
  Channa onlangs geplaatst…Consultatiebureau & Consternatiebureau!My Profile

 • Reply Charlotte 19 december 2015 at 08:41

  Wat een ontzettende flauwekul zeg!!!
  Charlotte onlangs geplaatst…Papa’s momentjes (over onze taakverdeling)My Profile

 • Reply Bregje 19 december 2015 at 08:50

  Ontzettende b.s. is het inderdaad! Ik ga ook gewoon met Laurens in bad, moet ik dan voortaan mijn bikini aan?
  Bregje onlangs geplaatst…De tien van Breg #3: Mijn eigen favorieten van 2015My Profile

 • Reply the Fashion Mom 19 december 2015 at 09:19

  Als dat al niet meer mag?! Rare wereld..

 • Reply Liess 19 december 2015 at 12:41

  eerlijk gezegd vind ik het belachelijk dat hier discussies of ophef uberhaubt over zijn.

  Mijn vader nam ons mee onder de douche, en ook mijn dochter,(wij hebben samen nog een tijd bij ouders gewoond) , volgens mij tot een jaar of 6 of 7, en toen vond mijn vader dat wij te groot werden om samen met hem te douchen.
  Vanaf dat moment ging hij ook een handdoek omdoen voor hij van de badkamer naar de slaapkamer liep, gewoon omdat hij vond dat er dan wel een keer een grens getrokken moet worden qua privacy.
  Ben erg blij dat ie dat op die manier gedaan heeft.

  Ik heb bijvoorbeeld een tante die met haar zoons de sauna in ging enzo, ook toen ze 12, of 15, en zelfs nu 25 waren. Ik vond dat stiekem altijd maar raar om te doen, maar aan de andere kant,als zij zich op hun gemak voelen wie ben ik dan om daar commentaar op te hebben.
  Liess onlangs geplaatst…De Facebook tag, maar dan hier? [3 dingen……..]My Profile

 • Reply Cassandra | Princess-Leia.nl 19 december 2015 at 13:29

  ik snap de ophef ook niet, maar ik snap ook niet waarom dit soort foto’s op social media worden geplaatst. Sommige dingen mogen toch wel een beetje privé blijven?
  Cassandra | Princess-Leia.nl onlangs geplaatst…Hoe je het roze vest combineert in de winterMy Profile

 • Reply Marushi 19 december 2015 at 17:28

  Ik vind het ook nergens op slaan! Ik ging toen ik vroeger klein was ook altijd met mijn vader in bad. En dat zal mijn vriend ook gaan doen. Hallo het is je eigen kind?! Daar is toch niks seksueels aan. Maar zulk soort foto’s plaatsen vind ik daar in tegen weer niet gepast.
  Marushi onlangs geplaatst…Twee weken vakantie!My Profile

 • Reply Noelle 19 december 2015 at 18:08

  Mensen die niet veel van de wereld hebben gezien en met oogkleppen lopen maken zich druk om dit soort dingen. Omdat er gekken op de wereld rondlopen gaan we er met z’n allen maar vanuit dat iedereen dat is. Ik snap het ook echt niet!

 • Reply josé 19 december 2015 at 21:47

  Ik zet dan eerder mijn vraagtekens bij de mensen die er pedofilie in zien om met je eigen kind te badderen. Zij zien er dus iets sexueels in blijkbaar. Ik heb zo vaak met mn zoontje gedouched. Hij durfde dat niet alleen en dat hoefde hij dus ook niet. Schande ? Nee hoor…heb hem zelf gebaard dus ik zie het probleem niet.

 • Reply Marijke I easydailyfood 20 december 2015 at 10:05

  Ik snap je verontwaardiging helemaal! Echt belachelijk dat er zo’n ophef over gemaakt word. Persoonlijk zou ik de foto alleen niet gedeeld hebben omdat ik er wel heel erg op tegen ben om foto’s van half blote kids het internet op te slingeren maar dat is weer een andere discussie 🙂
  Marijke I easydailyfood onlangs geplaatst…Gourmetten met Kerst? Zo kan het ook!My Profile

 • Reply Resaarcle 20 december 2015 at 21:16

  De mensen slaan wat tilt tegenwoordig.

 • Reply Vandaagismooi.nl 21 december 2015 at 13:06

  Het is inderdaad te belachelijk voor woorden. Een tijd terug kwam er ook een ‘onderzoek’ online van een of andere psycholoog dat een kus op de mond van ouder en kind seksueel zou zijn… die zou je verdorie toch… grrr.

  Takes one to know one vind ik. Als je zelf er al op zo’n manier tegen aan kijkt is er iets mis met jezelf, niet met de vader of moeder die zijn of haar kind lief heeft. Kom nou!
  Vandaagismooi.nl onlangs geplaatst…Week vlog #1 Kerstmarkt & Nieuwe telefoon Sony Xperia Z5My Profile

 • Reply Kun je als ouder je kind op de mond zoenen? - Everyday-Life 13 juli 2016 at 05:05

  […] mensen erover vallen als je je eigen kind een zoen op de mond geeft. Het deed me nogal denken aan de komiek die met zijn dochter in bad zat. Daar vielen ook mensen over. Ik vind het gek dat mensen in dat soort dingen iets negatiefs of […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  “Moment, ik bel even het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum”

  "Heeft u een momentje mevrouw? Dan bel ik gelijk even het Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum". De woorden die de doktersassistente...

  Sluiten