Culinair Interieur

De 7 handigste keuken-gadgets van AliExpress

22 maart 2017

AliExpress is BY FAR mijn favoriete site. Ik kan er uren rondsnuffelen en sinds ik zwangerschapsverlof heb en online shoppen tot kunst heb verheven, heb ik er al heel wat geld uitgegeven. Het liefst koop ik er kinderkleding en dergelijke. Maar onze grote vriend Ali heeft ook de meest handige dingen voor in de keuken. Zo simpel en toch zo briljant! Ik deel de allerleukste én handigste gadgets voor in de keuken met jullie!

Walvis zeef

Als je de motoriek van een kapotte deurknop hebt, zoals ik, dan kan iets afgieten een hele uitdaging zijn. Zo eindigt de rijst vaak voor de helft in de gootsteen bij me, of verbrand ik mijn handen aan het kokende water. Maar vanaf nu dus niet meer! Check dit superhandige dingetje. Deze zeef in de vorm van een walvis houd je dus voor de pan, en zo loopt alleen het water eruit en niet het eten. ZO HANDIG. Hier te koop voor slechts 1 euro!

Eischeider

Bij veel (bak)recepten moet je het eigeel scheiden van het wit. Nogmaals, met mijn motoriek is dat best lastig soms. Gelukkig kun je voor slechts 39 cent (!!!) dit handige dingetje scoren.

Taartsnijder

Je wilt een taart snijden, maar eindigt met allemaal punten die niet even groot zijn. Onhandig! Gelukkig is hier voor slechts 1,38 euro een simpele oplossing voor!

Vorm voor pancakes

Deze vorm leg je in de pan, je vult de gaatjes met beslag en zo maak je allemaal (even grote) american pancakes! Of eitjes natuurlijk, of wat je dan ook wilt bakken. Ook geschikt voor mini pizza’s in de oven! En als ze klaar zijn, til je ze er zo uit, aan de handvatten aan de zijkant. Hoe handig!! Deze vorm koop je voor 9.69 en dan krijg je er twee.

 

Omelet pan

Heb je zin in zo’n heerlijke fluffy omelet, gevuld met allemaal lekkers? Maar lukt het niet om deze fatsoenlijk te bereiden en uit de pan te friemelen? Nou, daar is dus een oplossing voor, een speciale omelet pan. Jawel. Dat is er dus gewoon. Check dit dan. Te koop voor 13,42 euro.

Ui-snijder

Van de week was ik een heerlijke plaattaart aan het maken, waar rode ui op moest. En daarvoor moest de ui in ringen. Ik zie mijn man dan al in gedachten zijn hoofd schudden, want dat wordt nooit wat met mij. Gelukkig is zelfs daar een gadget voor. Namelijk deze ui-snijder! Uiteraard ook voor andere fruit en groenten te gebruiken. Kosten: 1,20 euro.

Sinaasappel/mandarijn-schiller

Gemakt dient de mens! Dus waarom zelf lopen prutsen met schillen als je voor 36 cent een schiller kunt kopen speciaal voor citrusvruchten?

Tot zover 7 slimme en handige keuken gadgets die je voor een zacht prijsje kunt vinden op AliExpress. Hebben jullie nog tips voor mij voor nog meer slimme dingetjes?

De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock.

Facebook Comments

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Patricia | TwijfelMoeder 22 maart 2017 at 06:26

  Die taartsnijder lijkt me wel handig! Op keukenvlak kijk ik bij Ali vaak naar leuke bakvormen.

 • Reply marije 22 maart 2017 at 06:32

  Omg .. op dit gedeelte van Ali kijk ik nou nooit. Wat een handige gadgets.

 • Reply Channa 22 maart 2017 at 06:37

  Ik vraag me altijd af of het oo echt zo makkelijk werkt. Ik probeer overigens zo min mogelijk op Aliexpress te kijken haha, anders blijf ik bezig.

 • Reply Mirjam 22 maart 2017 at 08:14

  Die laatste voor de sinaasappel heb ik ook! Werkt echt handig haha

 • Reply Anne 22 maart 2017 at 10:25

  Whaa, ik wil ook zon’n taartsnijder..

 • Reply Channah 22 maart 2017 at 14:22

  Bij alles denk ik ‘jaaa dat is handig’, maar dan heb ik zo mijn hele keuken vol liggen met al die rotzooi haha! Ik heb wel een appelsnijder van ebay (toen dat nog een beetje het aliexpress van nu was zeg maar), en dat ding werkt echt goed. Die taartsnijder lijkt me super handig en zo’n uien eh.. kam haha ook!

 • Reply Vlijtig Liesje 22 maart 2017 at 15:09

  Wauw, vooral die taartsnijder vind ik briljant! En nog zo lekker goedkoop ook : )

 • Reply Charlotte 22 maart 2017 at 18:15

  Haha eigenlijk is het allemaal heel handig maar ondertussen ook weer heel erg onnodig allemaal… Ik heb pas 2x iets op Ali durven bestellen. De eerste keer heb ik nooit iets ontvangen dus weg geld. De laatste keer ging het wel goed maar ik zal er denk ik niet heel vaak iets kopen.

  • Reply Iris 20 april 2017 at 15:51

   Nee joh, als je het niet ontvangt, kan je je geld terugvragen via een ‘dispute’ (geschil)

 • Reply Frank 22 maart 2017 at 21:28

  Wow, wat een toffe dingen hebben ze daar. Ik kende de site niet maar ga zeker een kijkje nemen! Thanks.

 • Reply Jessica 25 maart 2017 at 10:13

  Wie walvis is handig, ik denk dat ik die even bij mijn volgende bestelling ga plaatsen haha

 • Reply De 6 handigste badkamer-gadgets van AliExpress - Everyday-Life 17 april 2017 at 07:00

  […] tijd geleden deelde ik een blog met de 7 handigste keuken-gadgets van AliExpress. Die blog werd massaal gelezen en ik heb er veel leuke reacties op gekregen. Fijn om te lezen dat […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Hoe reageert Spencer op zijn kleine zusje?

  Nu Jasmijn zes weken oud is, hebben wij onze draai wel een beetje gevonden inmiddels. Één van de dingen die...

  Sluiten