Informatief

De leukste Disney kostuums voor kinderen!

23 mei 2017

Ondanks dat Spencer nog maar een klein ventje is, is hij nu al fan van Disney. En dat vind ik zelf heel leuk, want net als velen ben ik ook opgegroeid met Disney. Spencer komt nu in de leeftijd dat hij verkleden ook leuk gaat vinden. Wordt het misschien tijd voor een eigen verkleedkist? Maar ja, wat doe je daar dan in? Ik heb daarom voor alle ouders met dit dilemma een overzichtje gemaakt met de leukste Disney kostuums voor je kind!

Prinsessen kostuums!

Okee Jasmijn is nog geen vier maanden, maar ik kan me zomaar voorstellen dat ze over een jaartje ook helemaal gek is van de prinsessen van Disney. En als er iets niet mag ontbreken in de verkleedkist dan zijn het wel de prinsessenkostuums. Voor de meisjes heb ik meteen twee kostuums die je niet mag missen. Als eerste is er natuurlijk Belle. Beauty and the Beast is weer terug in de bioscoop geweest en dit betekent dat er direct weer interesse in is. Een andere topper is natuurlijk het Sneeuwwitje kostuum. Wie wil er nou niet als deze prachtige prinses bijlopen? Je kan deze kostuums niet alleen bewaren in de verkleedkist, maar ook voor volgend jaar gebruiken als carnavalskleding.

Mega populair: Frozen

Spencer heeft Frozen nog niet ontdekt, maar dat is natuurlijk een kwestie van tijd. Zelf hebben wij deze film overigens wel al gezien hoor 😉 Er zijn ook verschillende kostuums waar je uit kan kiezen voor Frozen. Deze mogen natuurlijk niet ontbreken in de verkleedkist. Denk bijvoorbeeld aan Olaf! Deze vriendelijke sneeuwpop zal niet snel gaan smelten in de sneeuw. Jouw kind is natuurlijk helemaal gelukkig met een eigen Olaf kostuum. Is je dochter liever een prinses? Kies dan voor Elza kostuum. Dit blijft één van de favorieten onder de meeste kinderen.

Vul de verkleedkist alvast voor Halloween

Een verkleedkist is natuurlijk super leuk voor tussendoor. Maar het wordt ook nog een keer Halloween. Dit spannende feest is natuurlijk extra spannend voor de kinderen. Natuurlijk hoeft je kindje niet verkleed als een heel eng monster naar school. Je kan ook gewoon een Disney kostuum uit de kist trekken. Halloween kostuums zijn er zelfs voor de allerkleinsten. Ik kwam een super schattig Monsters & Co kostuum tegen voor mijn jongste. Haha, zie je Jasmijn al over een tijdje? Uiteraard mag deze niet in het lijstje ontbreken!

Hebben jullie thuis ook een verkleedkist? Wat is het favoriete kostuum van jullie kindjes?

 

Facebook Comments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Vlijtig Liesje 23 mei 2017 at 09:35

  Ik had thuis inderdaad een grote verkleedkist. Daarin zaten vooral oude kleren van mezelf, en ook wel wat gekochte verkleedkleren. Prima vermaak voor kinderen!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Wiley fox smartphone getest!My Profile

 • Reply Lisette 23 mei 2017 at 09:48

  Leuke pakjes! We (nog) geen verkleedkist. Maar mijn dochter trekt zo af en toe een prinsessenjurkje aan, en gaat dan dansen, zo schattig. Ik geef verkleedspulletjes ook wel eens als verjaardagscadeau, daar scoor ik vaak wel mee 😉
  Lisette onlangs geplaatst…Wereldwijs, een kaart aan de muur.My Profile

 • Reply Nathalie - Volgmama 23 mei 2017 at 18:29

  Leuk hè. Mijn kinderen zijn ook dol op verkleden. Ze wil nog heel graag een Elsa jurk. Haar favoriete idool.
  Nathalie – Volgmama onlangs geplaatst…20 Vragen TagMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Recept: Maaltijdsalade met zoete aardappel, geitenkaas en ontbijtspek

  Vandaag deel ik een recept met jullie voor een heerlijke, gezonde maaltijdsalade. Een tijd geleden vond ik een recept op...

  Sluiten