Informatief

Must-read artikelen van andere blogs! #3

9 april 2017

Om de zoveel tijd deel ik tips met jullie voor artikelen op andere blogs die wat mij betreft echte must-reads zijn! En ik heb weer een mooi lijstje voor jullie verzameld. Lees je mee?

Een echte Nederlander: wanneer ben je nou een echte?

Mijn lieve vriendin Marleen heeft samen met Jonna de site Burgertrutjes. Marleen ken ik al heel lang en naast het feit dat ik ontzettend met haar kan lachen, waardeer ik haar kijk op de wereld ook enorm. Ze schreef onlangs een blog over de echte Nederlander. Máxima zei het natuurlijk al: De Nederlandse identiteit bestaat niet. In die sfeer is ook deze prachtige blog van Marleen. Must-read!

Een echte Nederlander: wanneer ben je nou een echte?

 

Wij worden NOOIT de ouders die… – Fantastic Moms

Ach de Fantastic Moms, ik vind ze geweldig. Deze blog is echt te grappig (en herkenbaar ;-)). Eerste punt: “Op vakantie gaan met de auto inclusief een dakkoffer. Het ideeeee zeg, je gaat toch niet met zo’n doodskist op je mooie auto rijden.”
Hier heb ik toch zo om gelachen, helemaal omdat Kevin en ik het er tijdens een weekend in Center Parcs nota bene over hadden of het niet handig zou zijn om een dakkoffer voor de auto aan te schaffen, haha!

Wij worden NOOIT de ouders die…

Kinderkleding kopen via AliExpress – 10 tips – Mama’s op Hakken

Een andere vriendin van mij Hanna, heeft samen met Jennifer de website Mama’s op Hakken. En Hanna is ook degene die mijn liefde voor AliExpress deelt. Ze helpt me ook vaak met het zoeken naar leuke kinderkleding. Dit is een zeer handig lijstje over hoe je toffe kinderkleding kunt vinden op AliExpress, waar ik ook nog mijn steentje aan heb bijgedragen!

Kinderkleding kopen via AliExpress. 10 tips

De 5 grootste misverstanden over andere moeders – Lotus Writings

Een  andere favoriete blog van mij blijft Lotus Writings van Merel. Als moeders zijn we in één ding kampioen: onszelf en onze kinderen met elkaar vergelijken. En daar worden we dan weer onzeker van, want die andere moeder heeft het natuurlijk allemaal prima voor elkaar en haar kinderen hebben natuurlijk nooit een driftbui en eten altijd netjes hun groente op. Maar wat blijkt vaak? Die andere moeder heeft het helemaal niet zo perfect voor elkaar. Daarover gaat deze mooie blog van Merel.

De 5 grootste misverstanden over andere moeders

 

Tot zover vier blogs die ik graag met jullie deel! Hebben jullie nog tips voor mij?

De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock.

Facebook Comments

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Patricia | TwijfelMoeder 9 april 2017 at 06:24

  Ik ga ze meteen lezen.

 • Reply Mathiske -gelukineenrompertje- 9 april 2017 at 07:35

  Leuk! Vooral die als ouder zal ik nooit…

 • Reply marleen@burgertrutjes 9 april 2017 at 07:39

  😍😍😍

 • Reply Merel 9 april 2017 at 21:48

  Lief, dank je wel 😘
  Ga de anderen ook lezen.

 • Reply Vlijtig Liesje 11 april 2017 at 09:56

  Fijne tips! Ik ga die posts eens nader bekijken! Bedankt : )

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  8 keer: ontzwangeren, wat een ellende!

  Alsof je lichaam tijdens de zwangerschap en bevalling nog niet genoeg te verduren heeft gehad, komt daarna het zogenoemde ontzwangeren....

  Sluiten