Informatief

Say what?! Vrouw maakt tentamen tijdens de bevalling

20 november 2015

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik was tijdens de bevalling niet op mijn best. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal was ik niet bepaald scherp meer. Doe daar de pomp met pijnstillers bij die ik kreeg en weg was mijn brein. Ik zag steeds mensen in de badkamer lopen, mijn man heeft zich kapot gelachen om me. Anyway. Ik kwam dit artikel tegen en moest ik echt even met jullie delen. Deze vrouw maakte namens tijdens haar bevalling een tentamen! Ja echt waar, een tentamen!

Tentamen tijdens de bevalling!

Tommitrise Collins, uit de Amerikaanse staat Georgia, wilde perse een tentamen psychologie doen voor haar studie strafrecht. Dat ze aan het bevallen was, maakte haar niets uit. Aan de Amerikaanse TV-zender FOX 5 vertelde ze dat ze het tentamen alleen op die dag kon doen. Nadat het proefwerk begon onderdrukte ze de helse pijnen. Ze deed dit, zodat als haar kindje er eenmaal was, ze daar volop van kon genieten zonder dat ze dat tentamen nog boven haar hoofd had hangen. Ze deed er ongeveer 1,5 uur over om het examen te voltooien. Haar zus maakte bovenstaande foto, die inmiddels viral is gegaan. Na een bevalling van 20 uur zette Tommitrise een meisje op de wereld: Tyler Elise. Én: Ze is geslaagd voor haar examen! Als alles goed gaat, studeert Collings volgend jaar af. Dat gaat vast goedkomen, met zoveel doorzettingsvermogen!

Bron: FOX 5

Facebook Comments

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Josan 20 november 2015 at 06:16

  Ik vond het echt ongelofelijk. Maar heel stoer van haar.
  Josan onlangs geplaatst…New in: Noppies via OTTOMy Profile

 • Reply Channa 20 november 2015 at 06:30

  Hahaha, ik denken dat ik mijn tentamen had ingevuld met een hele lijst scheldwoorden. Ik was daar echt niet toe in staat geweest, haha.
  Channa onlangs geplaatst…Wishlist Noppies + WINACTIEMy Profile

 • Reply Eenbezigbijtje.nl 20 november 2015 at 09:16

  Wauw, dat is wel een behoorlijk heftige prestatie!
  Eenbezigbijtje.nl onlangs geplaatst…Flashback Friday: 4 maart 2014My Profile

 • Reply Wilmaaa 20 november 2015 at 09:42

  Ik had hem dan zeker niet gehaald! Toen ik het al eerder las dacht ik, dat had ik nooit gekund, maar ik hadden dan ook helemaal geen pauzes;)
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Over tien jaarMy Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 20 november 2015 at 11:22

  Ik vind het vrij bizar moet ik zeggen. En ook niet iets wat ik zou aanraden. Soms moet je dingen gewoon aandacht geven, en een bevalling lijkt me bij uitstek iets om bij stil te staan.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Doe meer met je boekenkast!My Profile

 • Reply Bregje 20 november 2015 at 20:23

  Ik vond het al knap dat ik met 34 weken nog een tentamen kon maken, dit is echt wel knap…en een beetje gek..maar vooral..wauw!
  Bregje onlangs geplaatst…Brunch in Maastricht: FABMy Profile

 • Reply Lifesabout 20 november 2015 at 21:58

  Haha petje af hoor….maar ik denk eerlijk gezegd dat het wel kan werken. Je schijnt zo gefocust te zijn tijdens de bevalling dat je misschien heel goed dit soort toetsen kan maken,
  Lifesabout onlangs geplaatst…Hot Mama Challenge. Opdracht 2 ‘Een beetje me-time’.My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Help, onze baby is de hulk!

  Zo klein en schattig als 'ie is, zo ontzettend sterk is onze kleine man. Laatst bijvoorbeeld hadden we een bruiloft....

  Sluiten