Interieur

Onze badkamer – hoe gaan we daar nog wat van maken?

12 maart 2016

Degenen die mijn blog langer volgen, weten dat ik geen vrouw ben die veel om interieur geeft. Maar ja, ik ben getrouwd en heb een kind, dus zelfs ik wil dat mijn huis er goed uit ziet tegenwoordig. En dat lukt allemaal best aardig. Beneden zijn we al behoorlijk tevreden, maar op de eerste verdieping hebben we één groot probleemgeval: de badkamer.

Gedateerd

Ja, ik durf geen eens een foto van onze badkamer erbij te zetten. De kleur van de tegels is namelijk nogal…. gedateerd. En dan zeg ik het netjes. De kleur van de tegeltjes is nogal onbestemd. Het lijkt een beetje op een soort rare mix van groen, geel en bruin. We hebben gewoon een simpel douchegordijn, geen mooie stoomcabine of dergelijke. Aan de muur hangt een lullig rekje met onze doucheproducten. We hebben gewoon een losse wastafel, geen plek om onze spullen op te ruimen. Kortom: Het verdient allemaal niet de schoonheidsprijs en het kan allemaal wel een upgrade gebruiken.

Strak en modern

Nu houd ik niet van een landelijke inrichting en heb ik een hekel aan hout. Mijn droombadkamer is dus van modern en strak. Veel zwart-wit en wat mij betreft ook een scheutje rood erbij. Momenteel zit ik te kijken voor een badkamer bij Sanitairtotaal en daar doe ik veel inspiratie op! Voor een bad hebben wij geen ruimte, en dat vind ik ook niet zo erg. Al was het voor die kleine wel leuk geweest natuurlijk. Wel willen we graag een douchewand laten plaatsen. Dat zou de badkamer al een stuk luxere uitstraling geven. Zo’n gordijn staat niet zo mooi, vind ik. Daarnaast willen we uiteraard nieuwe tegels. Zwart-wit. Lekker strak. Ook moet er een nieuwe toilet komen en een nieuw meubel. Nou, I’ve got my work cut out for me zullen we maar zeggen. Aangezien we allebei niet handig zijn, zouden we dus iemand in moeten huren. Het wordt dus wel een duur grapje voor ons om de hele badkamer te laten doen. Al weet ik zeker dat het het wel waard zou zijn. Nu irriteer ik me elke ochtend en avond als ik in de badkamer sta. En mochten we ooit ons huis willen verkopen, zullen we er toch wat aan moeten laten doen.

sink-1090429_1920

Zoiets zou ik dus graag willen, een mooie wastafel waar ik mijn verzorgingsproducten op kwijt kan!

Op Pinterest verzamelde ik nog een aantal mooie badkamers die helemaal aansluiten bij mijn smaak. En wat blijkt? Zwart in de badkamer blijkt hartstikke hip te zijn! Heb ik even mazzel.

 


Hoe zit jouw droombadkamer eruit?
SAMENWERKING

Facebook Comments

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Angela - Mama met passie 12 maart 2016 at 13:58

  Je ideeën zijn supergaaf! Ben benieuwd wat het uiteindelijk wordt. Ik ben ontzettend blij met onze badkamer, maar had graag een bad gehad, maar dan wordt het wel erg klein 😉
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Blogging Stories: Hoe zit dat nou eigenlijk met mijn blog?My Profile

 • Reply Mèlanie 12 maart 2016 at 23:20

  Mooie ideeën, ik ben stiekem wel heel benieuwd naar jullie badkamer😉 Hier hebben we ook geen bad, soms zou ik het voor Liam wel handig vinden maar dan zou die ook alleen maar voor hem gebruikt worden.
  Mèlanie onlangs geplaatst…Help!!! Sophie is kwijt…My Profile

 • Reply demallemolenmoeder 13 maart 2016 at 09:00

  Mooie ideeën. Ben benieuwd wat het dan uiteindelijk gaat worden. Wij zijn kort geleden verhuisd en er moest veel aan gebeuren. De badkamer staat nu op de planning. Al wel wat ideetjes maar er komt nog iemand langs om te kijken wat mogelijk is.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een brief aan..#5My Profile

 • Reply Malou 13 maart 2016 at 09:19

  Wauw, de badkamers op deze foto’s zijn echt heel mooi 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Wat ziet mijn baby?My Profile

 • Reply Bregje 13 maart 2016 at 09:28

  Helemaal mijn smaak 😜
  Zou heerlijk zijn he, zo’n frisse badakmer!
  Bregje onlangs geplaatst…Lekker en gezond afhaaleten in Maastricht!My Profile

 • Reply Simone 15 maart 2016 at 07:47

  Mijn droombadkamer heeft een ligbad én een inloopdouche, met van die mooie nisjes in de muur.
  Simone onlangs geplaatst…Even bijkletsen | Dochter verkouden en ik ben weer eens ziekMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Your Story – Christina heeft het premenstrueel syndroom (PMS)

  Vandaag weer een nieuwe editie van ‘Your story’ bij Everyday-Life. Een rubriek waarin het niet om mij, maar om jullie draait! Elke vrijdag...

  Sluiten