Interieur

Pimp de deur van de kinderkamer!

19 juni 2017

Ons zoontje heeft een vrij basic kinderkamer. Alhoewel één muur (de schuine kant van de kamer) gifgroen is, is de rest wit en heeft hij ook een vrij neutrale vloer. Ook de meubels zijn in neutrale kleuren. Ik wilde niet dat zijn kamer al te hysterisch zou worden en ik hou echt totaal niet van tierelantijnen. Uiteraard wil ik wel dat hij een stoere echte jongenskamer heeft. Ik was dan ook erg blij met het aanbod van Pimpjedeur om een mooie deurposter uit te zoeken.

Piratenschip deurposter

Pimpjedeur heeft echt een gigantisch aanbod van deurposters, van bloemen en tuinen tot steden en jawel, ook deurposters van deuren. Vond ik zelf erg geestig 🙂 Maar goed, wij gingen natuurlijk voor een poster voor in een stoere jongenskamer en kwamen uit bij de poster van een piratenschip.

Na enig twijfelen of we de poster aan de binnen- of buitenkant wilden plaatsen, hebben we uiteindelijk Spencer zelf laten kiezen en hij wilde het aan de buitenkant. Zo kun je inderdaad gelijk zien dat het zijn kamer is! Ook Jasmijn krijgt op haar kamer een mooie roze versiering aan de buitenkant, dus zo bestaat er echt geen onduidelijkheid over welke kamer van wie is.

Bevestigen van de poster

Een deurposter van Pimpjedeur.nl gaat lang mee en is gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. Bepaal tijdens het bestellen welk materiaal je wilt gebruiken. Je kunt kiezen uit een deurposter van plakfolie voor vlakke deuren of een gelamineerde deurposter voor paneeldeuren. Wij gingen voor een poster van plakfolie voor een vlakke deur. Het was inderdaad erg makkelijk aan te brengen. Verwijderen hebben we niet geprobeerd, ik denk dat ik dan ruzie met Spencer krijg 😉

Zoals je ziet bedekt de poster de hele deur. Let even op dat je dus zelf gaten moet maken voor de deurklink. Wij hebben dat op de foto’s nog niet gedaan, omdat we wilden laten zien hoe de poster er in zijn geheel uit ziet.

Eigen foto

Zoals gezegd kun je uit allerlei ontwerpen kiezen, maar je kunt dus ook een eigen foto tot deurposter laten maken. Superleuk! Pimpjedeur is namelijk een dochterbedrijf van Fotocadeau.nl. En dat kan werkelijk alles met een foto doen volgens mij.

Kijk Spencer trots voor zijn deur staan! Lief hè! Wij maken de poster overigens verschoon met een vochtig doekje, dat gaat prima.

Deze blog is een samenwerking.

Facebook Comments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL 19 juni 2017 at 06:38

  Ahw, kijk Spencer helemaal trots zijn met zijn coole poster!
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Persevent Princess – maak kennis met een hoop nieuwe productenMy Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 20 juni 2017 at 11:37

  Ik vind het geweldig! Wij hebben ook zo’n deurposter. Hij zit op de deur van de badkamer en het lijkt daardoor net een boekenkast!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Mag je wonen in een tuinhuisje?My Profile

 • Reply Marleen 20 juni 2017 at 12:21

  Kijk mn vriend nou! <3 Superleuk z'n deur zo! 🙂
  Marleen onlangs geplaatst…Onpersoonlijk bloggen – of hecht ik teveel waarde aan mijn privacy?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Hoe ziet onze ideale slaapkamer eruit?

  Over een jaar of twee willen Kevin en ik waarschijnlijk gaan verhuizen. Grappig over hoeveel dingen je opeens weer na...

  Sluiten