Interieur

High tech interieur, zo doe je dat

5 maart 2017

There is no place like home. Je vindt het heerlijk om dagelijks je zelf ingerichte huisje binnen te stappen. Lekker op de bank ploffen, genietend van een heerlijk mokje koffie. Tijdens zo’n mok koffie, ontstaan de beste ideeën: het is tijd voor een make-over van je kamer. Hoe pak je dit aan en wat zijn dé gadgets die jouw huis tot een droomhuis maken?

Creatieve muurdecoratie

Zonder muren, heb je geen huis. Die muren mogen daarom best beloond worden voor hun harde werk met wat prachtige decoraties. Tegenwoordig is het helemaal hip om prikborden, krijtborden en pegboards in je huis te hebben. Dit komt niet alleen de creativiteit van jezelf, je gezin of je vrienden ten goede, het staat ook gewoon super leuk! Plaats er dus een aantal van in je huis en geniet van je ‘creative wall’. Ben jij sowieso gezegend met een creatieve geest? Zoek dan ook eens online naar mogelijkheden voor het ontwerpen van je eigen interieur of gadgets. Zo kun je bijvoorbeeld zelf een eigen dekbed vormgeven of je eigen telefoonhoesjes stylen. Leef je uit!

Sfeerverlichting 2.0

Waar zouden we zijn zonder technologie? Het is in deze tijd niet meer weg te denken. Daarom is het leuk om je tech voorraad uit te breiden of extra aan te kleden. Ben je op zoek naar mooie sfeerverlichting, maar weet je nog niet precies hoe, wat en waar? Sfeervolle LED verlichting is het antwoord! Plaats deze verlichting met behulp van LED strips achter de TV en creëer je eigen gewenste sfeer.

Music is everything

Ben jij een fan van muziek en pomp je het liefst zo hard mogelijk een bas door de speakers? Tegenwoordig zijn verschillende speakers en muzieksystemen eenvoudig te koppelen met Google Chromecast. Zo creëer je gemakkelijk één geluidssysteem voor een goedkoop prijsje. Sluit je telefoon (of tablet) aan op de boxen en speel je favoriete muzieklijsten af. Om je telefoon of tablet in de gewenste positie te plaatsen gebruik je bijvoorbeeld een Tab 3 A7 Essential cover.

Een lamp? Goed idee!

Lampen zijn er al jarenlang in allerlei soorten en maten. Elke periode komen andere vormen en stijlen terug. Momenteel zijn de geometrische vormen niet meer weg te denken uit de huiskamers. Deze geometrie zorgt voor een unieke sfeerverlichting, die in verschillende vormen zichtbaar is op het plafond en de muren. Daarnaast heb je tegenwoordig app-controlled verlichting in huizen waarmee je zelf de kleur en de intensiteit van het licht bepaald met je telefoon. Ook voor je telefoon zelf is er een speciaal Huawei GT3 hoesje met LED verlichting ontworpen. Genoeg leuke opties om je inrichting en de gadgets net iets extra’s te geven.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Heb je een wat kleinere kamer en wil je deze graag groter doen lijken? Met spiegels heb je een stijlvolle eyecatcher aan de muur die de illusie creëert van meer ruimte. Dit is direct ideaal voor je dagelijkse beautyrituelen: genoeg spiegels om op elk moment van de dag het juiste licht te pakken.

Persoonlijke touch

We zouden het bijna vergeten, maar ons interieur is een weerspiegeling van onze persoonlijkheid. Daarom is het extra leuk om een persoonlijke touch te geven aan je eigen huisje. Doe dit door bijvoorbeeld een fotomuur te maken met foto’s van jou en je vrienden, familie, huisdieren, etc. Daarnaast kun je ook in de kleine frutsels je eigen smaak kenbaar maken. Ben jij helemaal fan van unieke kaarsjes, kussentjes, kunstwerkjes, plantjes en schilderijtjes? Don’t hold back! Draag jouw stijl uit in je eigen warme, vertrouwde kamertje.

Wat zijn jouw trucjes voor een leuke inrichting van je huis?

Content van Smartphonehoesjes.nl

De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock.

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Unboxing: Kiekeboebox van supermarkt PLUS

Tijdens en na de zwangerschap is er een aantal boxen die je kunt aanvragen vol met gratis spulletjes. Denk bijvoorbeeld...

Sluiten