Interieur

Hoe ziet onze ideale slaapkamer eruit?

18 juni 2017

Over een jaar of twee willen Kevin en ik waarschijnlijk gaan verhuizen. Grappig over hoeveel dingen je opeens weer na gaat denken met een verhuizing. Want alles ligt weer open. Wat willen we in de woonkamer? Hoe zullen we de kinderkamers maken? En hoe moet onze slaapkamer er eigenlijk uit komen te zien?

Hoe is het nu?

Onze slaapkamer is nu paars. Jawel. Twee muren zijn donkerpaars en twee muren zijn lichtpaars. Er staat een grote witte kledingkast en op de vloer ligt laminaat. Dit is allemaal al 10 jaar oud, van toen ik het huis alleen kocht.

Hoe willen we het?

Zoals je snapt, willen we het de volgende keer allemaal anders. We zouden graag een wat lichtere kamer willen. Een mooie lichte laminaatvloer, lichtere muren, noem maar op. De grote witte kledingkast mag blijven. Momenteel hebben we een boxspring. Op zich een prima bed, maar het is wel al oud. En wat ligt er nou lekkerder dan een nieuw bed?

Onlangs kwam ik op deze website terecht. En zo kwam ik op het idee voor een elektrische boxspring. Elektrische boxsprings zijn net wat luxer dan vlakke boxsprings, ze kunnen namelijk op elk gewenst moment door een druk op de knop versteld worden. Dus stel je wilt even een boekje lezen of dergelijke, hop bed rechtop en je zit rechtop. Moeten we wel even oppassen dat Spencer de knoppen niet ontdekt, die ziet er natuurlijk een fantastisch stuk speelgoed in haha. Ook willen we dan een boxspring die los van elkaar te bewegen is. Zodat we zelf kunnen beslissen of de rugleuning van onze helft omhoog of omlaag moet. Ook belangrijk: er moet een goed matras bij. Want al heb je een fantastisch bed, met een slecht matras heb je er nog niets aan.

Verder zit ik nog te kijken naar een mooie lamp voor aan het plafond en andere mooie dingen om het mee aan te kijken. Een mooi schilderij bijvoorbeeld of een leuke foto van de kindjes op canvas. Dat is dus het leuke, alles ligt opeens weer open met een verhuizing!

 

De afbeelding is van Shutterstock.

Deze blog is een samenwerking.

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Op zoek naar goede schoenen voor Spencer

Ik heb geleerd van de juf van pufclub dat je op twee dingen nooit moet bezuinigen: een goede autostoel en...

Sluiten