Kleding

Shoppen voor mijn man!

16 oktober 2016

Mijn man is gek op kleding. Sterker nog, hij heeft meer kleding dan ik. Ja, echt waar. Maar hij heeft ook een hele drukke baan als ober waarbij lange dagen gemaakt worden. Daarom heeft hij weinig tijd om te shoppen. Als ik dus voor mezelf shop of voor ons zoontje (meestal dat laatste) koop ik gelijk ook wat leuks voor Kevin als ik wat leuks voorbij zie komen. En soms zoeken we iets specifieks en kom ik op websites terecht waar ik voor mezelf niet zo snel zou komen, zoals Hemd voor Hem. Als ober moet je er natuurlijk representatief uit zien en een mooi overhemd is daarbij onmisbaar.

Strijkvrije overhemden

Ik heb al eens vaker verteld dat ik geen strijkbout heb. Mijn man wel, maar ik vind strijken echt heel erg irritant en bovendien erg zinloos. Op zoek gaan naar kleding voor mijn man die niet gestreken hoeft te worden, is dan ook een doel van me 😉 En sja als een site het dan heeft over strijkvrije overhemden, dan trekt dat wel mijn aandacht dus! Wat is dat dan voor een site? Hemdvoorhem.nl is een website voor herenmode, opgericht in 2010. Naast heren overhemden hebben ze ook ondergoed, sokken en vrijetijdskleding. Nu moet ik er misschien bij zeggen dat mijn man wel gevoelig is voor merkkleding. Ik snap het ook wel, in zijn werk wordt hij beoordeeld op zijn voorkomen (hij werkt in een restaurant in het wat duurdere segment) en dan kun je nou eenmaal niet in je oude kloffie aan komen zetten. We komen dan ook al snel terecht bij merken als Calvin Klein. En ik kan jullie zeggen: er staan echt beauty’s van overhemden op die site!

Vrijetijdskleding

Er kan natuurlijk niet altijd gewerkt worden en daarom heb ik gelijk maar even een blik geworpen op de vrijetijdskleding op de site. Hoe aantrekkelijk een man in een mooi overhemd ook kan zijn, ik zie Kevin ook heel graag in zijn normale kleding. Mijn blik viel gelijk op de prachtige truien die op deze website staan. Het merk OLYMP kende ik eerlijk gezegd nog niet, maar jeetje, dat zijn wel echt hele mooie truien zeg. Zelf vond ik overigens ook de loungebroeken van Schiesser er erg comfy uitzien! 🙂

hemdvoorhem-calvin-klein-4

SAMENWERKING

 

Facebook Comments

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tine van Juwelendoosje 17 oktober 2016 at 04:42

  Erg herkenbaar. Mijn man heeft ook dubbel zoveel kleren dan mij in zijn kledingkast hangen. Gelukkig niet al teveel hemden. Erg weinig strijkbaar spul. Een klein stapeltje maar en voor dat huishoudelijke probleem komt er hier elke week een engel binnenwaaien. Gelukkig maar..

 • Reply Lique 19 oktober 2016 at 16:41

  Strijkvrij, klinkt als muziek in de oren, hahaha! Ik vind het ook levens verspilling :p

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Waarom Scandinavische kinderkleding fantastisch is

  Kinderkleding kijken en kopen is verslavend, vind ik. En natuurlijk heb je bij de H&M, HEMA en Zara superleuke dingen,...

  Sluiten