Kleding

Bij deze winkels scoor je goedkope kinderkleding!

12 maart 2017

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik heb zelf een flinke verslaving ontwikkeld als het gaat om het aanschaffen van kinderkleding. Er is gewoon zoveel leuks te koop, ik blijf aan de gang. Maar het geld groeit me niet op de rug, dus ik probeer de kleding voor de kindjes zo goedkoop mogelijk te scoren. Nu koop ik zelf veel online, maar gewoon ‘ouderwets’ naar de winkel kan ook heel leuk zijn. Daarom vandaag mijn tips waar je goedkoop kleding kunt scoren.

Takko Fashion

Deze winkel heb ik ontdekt dankzij mijn man die hier een keer kleertjes voor Spencer kocht. Onlangs zijn we er met z’n viertjes weer gaan shoppen en zijn we goed geslaagd voor de kinderen. Shirtjes voor 5 euro, drie paar sokjes voor 3 euro, noem maar op. Het is mooie kwaliteit en ook na een paar keer wassen nog goed. Ook overigens voor volwassenen een aanrader; Kevin kocht er laatst spijkerbroeken voor een tientje!

Primark

Dit blijft één van mijn favorieten, Primark. Ik kom meestal met hele ladingen kleding voor de kinderen thuis, al vind ik de jongenskleren veel leuker dan de meisjeskleding. Voor meisjes is het me vaak wat te zoet, te roze en met te veel tierelantijnen. Spencer heeft veel kleding van de Primark, en de goedkoopste shirtjes waren slechts 2,50. Daar kun je nog eens wat voor kopen. Ook heeft hij heel lang een winterjas van Primark gehad en die is ook nog steeds mooi.

Zeeman

Een favoriet bij veel meiden die ik ken. Zeeman heeft hele goedkope en leuke baby- en kinderkleding. Zelf komen we er ook graag en beide kindjes hebben veel kleding van de Zeeman. Sowieso koop ik voor Spencer al zijn rompers daar van de sweet & soft collectie. Spencer heeft een heleboel witte rompers met lange mouwen hiervan (kosten: slechts 1,99 per romper) en deze zijn na talloze keren wassen nog steeds mooi!

Wibra

Wibra heeft net als Zeeman hele leuke en goedkope kinderkleding, al vind ik het soms er een beetje rommelig. Misschien ligt dat aan het filiaal waar wij komen, maar desondanks hebben ze leuke originele kleding. Onlangs scoorde ik er nog een mooi shirt en een trui voor Spencer. Overigens zijn wij hier groot fan van de slabbers van Wibra, ze hebben we hele grote, mooie slabbers voor slechts een paar euro en die gebruiken we nog steeds voor Spencer!

Wat mij betreft zijn dit de winkels waar je met echt weinig budget goed kunt slagen. Daarnaast is er natuurlijk de HEMA, al is dat alweer wat duurder, daar koop je niet voor 2 euro een romper bijvoorbeeld.

Daarnaast kun je terecht bij kringloopwinkels en tweedehands kinderkledingbeurzen.

En natuurlijk online! Als je maar goed zoekt, kunnen jouw kids er voor weinig geld top uit zien!

 

De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock.

Facebook Comments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Jessica 12 maart 2017 at 14:38

  Wij hebben 3 van de 4 winkels in het centrum hier zitten, dus als wij ooit een kindje mogen verwelkomen komt dat wel goed. Voor kraamvisite haal ik vaak ook bij deze winkels wat, ze hebben er super leuke kleding

 • Reply marleen@burgertrutjes 12 maart 2017 at 15:00

  Leuk! Takko heeft voor volwassenen ook best leuke dingen soms 😉

 • Reply Angela - Mama met passie 14 maart 2017 at 19:58

  Ik ben superfan van de Hema rompers, misschien toch ook eens een paar testen van de Zeeman. Die zijn toch een stukje goedkoper weer en aangezien er weer zo’n poepmonster geboren wordt in juni… hihi.
  Primark vind ik ook leuk! Takko nog nooit gekeken eigenlijk, dus zeker een goede tip. Wibra vind ik ook megarommelig….

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Mijn wishlist met kleding voor Jasmijn!

  Ik heb zoals jullie wellicht nog weten even moeten wennen aan alle meisjeskleding. En dan vooral aan al dat roze!...

  Sluiten