Muziek

Vijf redenen waarom ik van Adele houd

26 november 2015

Het kan niemand ontgaan zijn: de Britse zangeres Adele heeft een nieuw album uitgebracht, genaamd ’25’. En, zoals velen, ben ik een enorme liefhebber van haar muziek en vind ik haar zelf ook ontzettend cool!  Hieronder vijf redenen waarom ik van haar houd!

Stem

Laten we eerlijk zijn, deze vrouw heeft de stem van een engel. Schitterend, loepzuiver en onderscheidend. Als je haar op de radio hoort, weet je gelijk dat het Adele is. Er zijn maar weinig stemmen die me zo weten te raken.

Humor

Adele is niet alleen talentvol, maar ook ontzettend grappig. Ik weet niet of jullie wel eens een interview met haar hebben gezien, maar die meid heeft echt humor. Onlangs verscheen nog een filmpje op internet waarin ze vermomd meedeed aan een Adele-imitatiewedstrijd. Ik heb me kapot gelachen om fit filmpje. En hoe bijzonder is het dat zodra ze begint te zingen, ze direct herkend wordt?

Uiterlijk

Adele is enorm succesvol, terwijl ze niet maatje 36 heeft. Persoonlijk vind ik haar beeldschoon. En een verademing, omdat ze niet gelijk aan het standaard schoonheidsideaal voldoet. Zelf vertelde ze onlangs in een interview met Rolling Stone dat ze denkt dat het feit dat ze plus size is, mee heeft geholpen aan haar succes. Omdat ze herkenbaar is voor mensen, omdat nou eenmaal niet iedereen maatje 0 heeft. Voor mij is ze het levende bewijs dat je prachtig kunt zijn als je niet aan het schoonheidsideaal voldoet. En ik vind haar altijd zo mooi opgemaakt!

Someone like you

Dit is één van mijn favoriete liedjes ooit. Die tekst, haar stem, de melodie, zó mooi allemaal! Als je ooit liefdesverdriet hebt, moet je niet dit liedje opzetten, want dat wordt janken geblazen. Ik denk dat de tekst voor iedereen die een break-up heeft meegemaakt wel herkenbaar is. Onderstaand filmpje is van haar optreden in de Royal Albert Hall, elke keer als ik dit filmpje kijk, schiet ik vol. Zo ontroerend hoe de hele zaal mee gaat zingen. Het raakt haar zelf ook. Nu ben ik al zo’n jankerd tegenwoordig, dus gelijk traantjes.

Family First

Adele is getrouwd en heeft een zoontje, Angelo. Adele weigert op tournee te gaan met hem, omdat ze hem niet mee op sleeptouw wil nemen. Ondanks dat de grote casino’s in Las Vegas in de rij staan om haar elke avond te boeken, blijft Adele liever thuis bij haar gezin. Dan loopt ze maar honderden miljoenen mis. Deze dame weet waar haar prioriteiten liggen!

Facebook Comments

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Channa 26 november 2015 at 06:23

  Overal mee eens! Fantastisch vrouw met een fantastische stem. Jammer genoeg vind manlief de muziek ook leuk en zingt hij regelmatig mee (help!! ;)).
  Channa onlangs geplaatst…Waarom heet Fenna eigenlijk Fenna?My Profile

 • Reply Eveline 26 november 2015 at 08:25

  Omdat ze zelf haar liedje Hello mooi dan laten klinken met plastieken schoolinstrumenten! https://www.youtube.com/watch?v=-yL7VP4-kP4
  Eveline onlangs geplaatst…Earth-Line en Sea-Line producten – reviewMy Profile

 • Reply Nicole 26 november 2015 at 08:33

  Ze is echt geweldig inderdaad!
  Nicole onlangs geplaatst…DIY: winter(dorp) in een potMy Profile

 • Reply Ilona 26 november 2015 at 08:38

  Ik ben het helemaal met je eens!
  Die vrouw is echt fantastisch!!!
  Tijdens m’n zwangerschap luisterde ik ook ontzettend vaak Adele dus m’n dochtertje wordt er altijd rustig van. Wij luisteren gezellig samen Adele!
  Liefs…

 • Reply Vandaagismooi.nl 26 november 2015 at 11:45

  Hele goede redenen inderdaad, Adele is ook echt geweldig! 😀
  Vandaagismooi.nl onlangs geplaatst…Kort maar krachtig TAGMy Profile

 • Reply Linda 26 november 2015 at 12:16

  Ze is inderdaad fantastisch! Ik leek wel wat meer arrogantie te bespeuren in de nieuwe Adele, dat vind ik wel jammer.
  Linda onlangs geplaatst…Dvd review- Brandweerman Sam ‘Helden van de storm’….My Profile

 • Reply Hanna @ eenbezigbijtje.nl 26 november 2015 at 13:09

  Ik vind Adele ook echt geweldig, en die muziek van haar, geweldig!
  Hanna @ eenbezigbijtje.nl onlangs geplaatst…Say cheese!My Profile

 • Reply Helene 26 november 2015 at 19:10

  Idd is Adele fantastisch. .weet je dat ze 1 en 3 juni optreeft in Ziggodome. .mochten de kaartjes niet te duur zijn wil ik er wel heen.

 • Reply Amber 29 november 2015 at 16:07

  Ze is inderdaad echt ge-wel-dig! Met haar stem kan ze zoveel moeilijke nummers aan… echt chapeau! 🙂
  Liefs, Amber van The Comfy Creative. ♡
  Amber onlangs geplaatst…FASHION | Ready For WinterMy Profile

 • Reply Cassandra | Princess-Leia.nl 29 november 2015 at 18:56

  Mijn All time favoriet!! 4 december gaat de ticket verkoop van start voor haar concerten op 1 en 3 juni! Dat wordt op tijd klaar zitten met mijn laptop of bivakkeren voor de Primera haha!! Wat een prachtig mens! Ik vind haar trouwens ontzettend sexy, zelfs met dat maatje meer. Precies wat je zegt… een maatje meer betekend niet dat je niet beeldschoon kunt zijn!
  Cassandra | Princess-Leia.nl onlangs geplaatst…Leia’s groeidagboek 12 maanden, happy birthday!My Profile

 • Reply Het leed dat Adele-kaartjes heet - Everyday-Life 7 december 2015 at 18:01

  […] wel een beetje verdrietig. We hebben namelijk geen kaartjes voor Adele kunnen bemachtigen. Eerder schreef ik al dat ik zo’n fan ben van haar. Toevallig werd diezelfde dag bekend dat ze naar Nederland […]

 • Reply Mag jouw zoontje in een jurk lopen? - Everyday-Life 18 februari 2016 at 06:03

  […] op Twitter en andere social media gisteren! Zangeres Adele was met haar gezin in Disneyland. Uiteraard kon ze daar niet gewoon rondlopen zonder gefotografeerd […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Nashville
  Kijktip: TV-serie Nashville

  Al meerdere malen heb ik geschreven over mijn liefde voor TV-series. Soms vind ik het leuk om een kijktip met...

  Sluiten