Ons Everyday-Life

Ons Everyday-Life #3: Op vakantie in Toscane!

30 juni 2016

Onlangs zijn wij met z’n drietjes naar Toscane geweest. Bijna drie weken lang hebben we doorgebracht in dit prachtige gebied in Italië. Vandaag is het tijd om terug te blikken op deze vakantie en jullie een heleboel foto’s te laten zien!

We zijn met de auto naar Toscane gereden. Met overnachting, zodat we elke dag ongeveer 700 kilometer hebben gereden. Best spannend, want het was onze eerste autovakantie met z’n drietjes en we wisten dus niet hoe Spencer het ging doen. Maar het ging echt heel erg goed! Spencer is superlief geweest.

Eenmaal in Toscane zaten we in een prachtig park. We hadden een ruim appartement op de onderste verdieping (er waren maar 2 verdiepingen) en het park was heel netjes, met een schitterend zwembad. Het complex zie je hieronder op de foto. Het campingbedje is van ons, daar zat Spencer lekker in de schaduw 🙂 Ons appartement was in het gebouw op de achtergrond, onder die bogen.

IMG_7578

Nu heb ik wel eens eerder geschreven over dat mijn man en ik zo verschillen. En dan gaat het vooral om vakanties. De korte samenvatting: hij wil luieren en ik wil werkelijk elke bezienswaardigheid in de omgeving zien. Een compromis was dus nodig. De ene dag hebben we gerelaxed en de andere dag zijn we erop uit getrokken. Ons eerste uitje? De Toren van Pisa. Sja als je dan toch in Toscane bent, dan moet je die wel zien hè? Nou ik vond het leuk om het eens in het echt te zien, maar echt enorm spectaculair nu ook weer niet.

IMG_7691

Florence

Florence daarentegen was een feestje. Wat een prachtige stad!! We hebben er de hele dag doorgebracht met heel veel plezier en heel veel bezichtigd. Ook hebben we lekker gewinkeld, zoals in de Disney winkel! Wat een geweldige winkels zijn dat toch.

IMG_7743

IMG_7760

IMG_7745

Uiteraard waren er dus ook relax-dagen. Die brachten we onder meer door op het strand! Spencer vond het PRACHTIG! Hij kon zich uren vermaken met een schep en een emmertje, zo lief. Mooie foto hè van hem hieronder 🙂

IMG_7796

En daarna was het dus weer tijd voor een cultureel uitje 🙂 We kwamen terecht in Il Giardino dei Tarocchi – de Tarot Tuin. In deze prachtige beeldentuin staan schitterende (en hele grote!) beelden die allemaal een afbeelding op een Tarot-kaart voorstellen. Het is zo’n kleurrijke tuin en in sommige beelden kun je helemaal klimmen en kijken. Ik was zo onder de indruk dat er binnenkort een aparte blog over komt.

IMG_7817

En toen waren we al op de helft van de vakantie! Onder meer volgden nog een tweedaagse trip naar Rome, een tripje naar Siena en nog een fantastisch restaurant dat we aan het einde ontdekten. Morgen komt deel twee online van onze vakantiefoto’s!

Facebook Comments

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Malou 30 juni 2016 at 05:07

  Heerlijk zeg, en wat is het daar mooi!
  Malou onlangs geplaatst…38 weken zwangerMy Profile

 • Reply Channa 30 juni 2016 at 05:13

  Prachtig! Daar wil ik ook zeker nog een keer op vakantie!
  Channa onlangs geplaatst…Zo help je ook andere baby’s aan een goede start!My Profile

 • Reply Merel 30 juni 2016 at 05:29

  Toch nog veel gedaan, fijn. Zo vaak kom je daar immers niet. Echt hele mooie foto van Spencer. En Florence lijkt me ook heel mooi, hoop ooit nog eens naar Toscane te gaan. Alleen al voor het heerlijke eten 😊
  Merel onlangs geplaatst…‘Thuisblijfvaderschap lijkt me wel wat’ en 9 andere antwoordenMy Profile

 • Reply Charlotte 30 juni 2016 at 05:51

  Ik mis de foto waar je de toren van Pisa tegenhoudt 😉
  Charlotte onlangs geplaatst…Winweek #4: win €130,- shoptegoed van sacha shoes!My Profile

  • Reply Nicole @ Everyday-Life 30 juni 2016 at 06:19

   Haha er zijn grenzen hè! Heb zo gelachen om al die tientallen mensen die daar zich in allerlei bochten wrongen om die foto te maken!

 • Reply Lilian 30 juni 2016 at 06:46

  ZO te zien was het zeker geslaagd en hebben jullie toch een goede compromissen gesloten. Lijkt mij ook een heel leuk om die richting op te gaan.
  Lilian onlangs geplaatst…SchoonmaakvolgordeMy Profile

 • Reply Mathiske's mama blog 30 juni 2016 at 07:01

  Wat heerlijk! Toscane is zo mooi!

 • Reply Simone 30 juni 2016 at 07:18

  Dat zieg er echt heerlijk uit. Italie is zo’n fijn vakantieland. En wat een fij compromis. De ene dag actief en de andere lekker luieren. Perfecte combi toch?
  Simone onlangs geplaatst…Wanneer komt de tweede?My Profile

 • Reply Bianca 30 juni 2016 at 19:08

  Toscane staat ook nog op mijn vakantie-verlanglijstje. Tof om zo mee te kunnen kijken.

 • Reply Bregje 30 juni 2016 at 20:33

  Wat een mooie foto van Spencer! 😍 Leuke foto’s!
  Bregje onlangs geplaatst…StomMy Profile

 • Reply Angela - Mama met passie 30 juni 2016 at 21:10

  Wat een heerlijke foto’s en die foto van Spencer: WAANZINNIG! Deel je ook nog een blog over jouw tips/tricks, do’s/dont’s voor Toscane? Staat nog op ons wensenlijstje namelijk 😀
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Mama vertelt: Tineke, mama van LucasMy Profile

 • Reply Ons Everyday-Life #4 - Rome en nog meer Toscane - Everyday-Life 1 juli 2016 at 05:00

  […] konden jullie al een deel van onze vakantiefoto’s zien! Vandaag deel 2 van onze foto’s! Zoals jullie weten zaten we in Toscane, helemaal in het […]

 • Reply Nathalie 1 juli 2016 at 11:56

  Prachtig, heel schilderachtig!
  Nathalie onlangs geplaatst…Qibbel voorzitje voor op de fiets + WinactieMy Profile

 • Reply Jessica 1 juli 2016 at 20:12

  Wat heerlijk zeg. Toscane is zo ontzettend mooi! Italië is sowieso een heel mooi fijn land met lekker eten!
  Jessica onlangs geplaatst…12 weetjes about JessMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Rampzalige keukenverhalen & heerlijke gerechten

  De keuken. Een plek waar wonderen gebeuren en de meest briljante gerechten ontstaan.... en een plek waar magnetrons soms bijna...

  Sluiten