Opmerkelijk

Dat wordt weer sparen! – Angry Birds bij PLUS

11 mei 2016

Bij de plaatselijke supermarkt is het bij elke spaaractie weer zover: hordes kinderen die daar staan in verband met wat er dan ook bij de boodschappen wordt weggegeven. “Heeft u voetbalplaatjes?” en ze kijken je hoopvol aan. Nu ben ik niet zo’n spaarder met die supermarktacties, maar toen die Bricks (een soort LEGO) werden weggegeven bij de PLUS heb ik die allemaal wel bewaard voor als ons zoontje wat ouder is.

Angry Birds

Nu is er vanaf aanstaande zondag een nieuwe spaaractie bij de PLUS: Angry Birds. En ik denk dat dit ook weer een hit gaat worden. De actie is naar aanleiding van de nieuwe film over de vogeltjes. In totaal zijn er 25 verschillende Angry Birds waarvoor je kunt sparen. Allemaal hebben zij hun eigen karakter. Ze zijn allemaal stapelbaar en zo kun je dus een heel bouwwerk van de Angry Birds maken.

AngryBirds1

De spaaractie

Bij PLUS ontvang je een gratis zakje (ze noemen het een ‘flowpack’) bij elke vijftien euro aan boodschappen en een extra flowpack bij elk van de acht wekelijkse actieartikelen. Een flowpack bevat één Angry Birds-karakter en één spaarzegel. Voor 1,99 kun je een verzamelbox kopen. Ook kun je bij actieproducten een korte periode speciale limited editions van Mighty Eagle, Chef Pig en Judge krijgen. Én: voor tien spaarzegels en 4,99 euro zijn er drie varianten Angry Birds knuffels, Red, Chuck en Bomb, van ieder twintig centimeter groot te koop. Ook hoopt de supermarktketen kinderen te stimuleren om voor gezondere producten te kiezen. Dit door Angry Birds-stickers te plakken op wisselende AGF-producten. Kinderen kunnen thuis de stickers opnieuw gebruiken.

AngryBirds3 AngryBirds2

 

Nou, ik zie de drukte al voor me hoor voor de deuren van onze plaatselijke supermarkt! Ik denk dat ik ook deze ga bewaren voor als ons zoontje wat ouder is.

Gaan jullie ze ook verzamelen?

Facebook Comments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Channa 11 mei 2016 at 06:04

  Kom nooit bij de Plus dus nee hier gaat het niks worden. Ondanks dat Jamie het wel erg leuk had gevonden.
  Channa onlangs geplaatst…Week in foto’s #15 – Camping, huisartsenpost & MoederdagMy Profile

 • Reply Leonie van Mil 11 mei 2016 at 06:22

  Wat grappig die actie. Ik denk wel dat dat een succes gaat worden
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Mijn eerste MoederdagMy Profile

 • Reply Charlotte 11 mei 2016 at 07:33

  Ik kom nooit bij de Plus dus we sparen niet mee. Vind die spaaracties wel slim van die supermarkten. Je koopt dan toch net even een dingetje meer om aan het bedrag te komen…
  Charlotte onlangs geplaatst…Het leed dat een hoestend kind heetMy Profile

 • Reply Bregje 11 mei 2016 at 07:42

  Ik denk dat een zeker, klein, blond meneertje dit wel tof vindt!!
  Bregje onlangs geplaatst…Er is iets raars gebeurd…My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Op vakantie zonder kind? Niets voor mij!

  Misschien is het het mooie weer, misschien komt het omdat de zomervakantie er bijna aan komt en we net een...

  Sluiten