Persoonlijk

After Pregnancy Tag

25 oktober 2015

Deze tag ben ik al op verschillende blogs tegen gekomen. Vond hem bij anderen steeds erg leuk om te lezen en heb ‘m nu zelf ook ingevuld! De tag is bedacht door Tamara van The Mommy Diaries.

Zwanger! Hoe oud is je kindje nu?
Spencer is nu 9,5 maand.

Na hoeveel tijd miste je je buik?
Nou, die heb ik nooit gemist hoor!! Was juist ontzettend blij dat Spencer geboren was. Lees mijn eerdere blog hierover. Vind zo’n kleine baby echt veel leuker dan een dikke buik hoor! En het slaapt ook een stuk makkelijker zonder die enorme buik.

Welk ‘verboden’ eten at je het eerst na de zwangerschap?
Filet American!!! Oh man, wat had ik dat gemist. Heb het toen ik thuis kwam uit het ziekenhuis volgens mij een week lang elke ochtend en elke middag op brood gegeten haha! Uiteraard ook heel veel ossenworst gegeten en gerookte zalm. Mjom mjom!

Welke zwangerschapscraving is over gegaan in een gewone craving?
Ik ben weer boter op mijn brood gaan eten. Dit had ik sinds mijn pubertijd niet meer gedaan. En toen ik zwanger was, had ik de hele dag zin in hele koude chocolademelk. Daar heb ik nu nog steeds zin in, maar ik probeer gezond te leven, en daar past geen chocolademelk in helaas 🙁

Wat had je achteraf anders willen doen in je zwangerschap?
Ik had minder angstig willen zijn. En ik wou dat ik meer foto’s van mijn zwangere buik had gemaakt. Ik heb er bijna geen foto’s van, behalve onze trouwfoto’s (we zijn getrouwd toen ik 5 maanden zwanger was). Maar van op het eind, toen ik echt een mooie dikke buik had, daar heb ik bijna geen foto’s van. Zonde!

Wat mis je het meest aan je zwangerschap?
Dat je je buik niet in hoeft te houden haha! En dat alles goed staat, want je hebt een prachtige zwangere buik. Maar serieus, ik mis zwanger zijn niet. Was niet echt voor mij.

Zou je nog een keer zwanger willen zijn?
Weet ik nog niet. Ik weet niet of ik deze keer minder bang zou zijn. Ik weet ook nog niet of ik nog een tweede kindje wil. Voorlopig ben ik zeer gelukkig met Spencer 🙂

Merk je dat je nu nog last hebt van sommige zwangerschapskwaaltjes?
Ik ben veel emotioneler en huil véél sneller. Echt, ik kan niets meer kijken op TV of daar gaan de sluizen alweer open! Niet normaal toch!?

Welke aankoop in je zwangerschap blijkt nu achteraf een miskoop?
Poeh, heb je even? Sowieso alle babykleertjes met een capuchon. Alsof het voor zo’n kleine lekker is om daarop te liggen. Ook overhemdjes in die kleine maatjes heeft Spencer nooit aan gehad. Dat begint nu pas te komen. Daarnaast stonden er ook dingen op die lijst van de kraamzorg die je moest kopen, die ik onzin vind. Die flanellen doeken, wat moet je er mee.

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Persoonlijk – Miskraam – Deel 2: Opnieuw zwanger

Lees hier deel 1 over mijn miskraam. Na de miskraam kreeg ik veel lieve reacties en veel steun. Vriendinnen die...

Sluiten