Persoonlijk

Dingen die ik de laatste tijd heb ingetypt in Google

30 oktober 2016

Google, wat een uitvinding hè? Wat deden we eigenlijk voor die tijd? Ik kan me bijna geen leven zonder Google meer voorstellen. Google is dan ook HEEL erg handig als je bijvoorbeeld zwanger bent, zoals ik. Maak je je even zorgen? Google het! De laatste tijd heb ik nogal wat Gegoogled en vandaag leek het me leuk wat zoektermen jullie te delen en de redenen erachter waarom ik deze dingen op zocht.

Maagzuur 25 weken zwanger

Ja… type ik van de week nog dat ik me zo top voel, heeft toch verdorie het maagzuur zijn intrede gedaan. GATVERDAMME! Wat is dat ranzig zeg. Met de zwangerschap van Spencer heb ik hier nooit last van gehad, maar hij zat ook veel lager voor mijn idee. Deze keer heb ik het gevoel dat de baby al veel hoger is, en dus blijkbaar al in de buurt van mijn maag. Wat ik heb geleerd van Google? Rennie mag je rustig innemen tijdens de zwangerschap. Dat moet ik dus maar eens halen binnenkort.

Automatisch raam open doen blokkeren in auto

Ja.. of zoiets. Heb heel wat verschillende zoektermen ingevoerd hiervoor. Wat was het probleem? Wij hebben een nieuwe auto gekocht en achterin zitten nu ook mooie knoppen om de ramen mee open en dicht te doen, in plaats van dat je ze handmatig open moet draaien. Hartstikke leuk hoor die snufjes, maar ik breng Spencer van de week naar de oppas en ik denk wat hoor ik toch een herrie en wat is het koud. Shit! Hij heeft de knop ontdekt en sindsdien ging het raam natuurlijk non-stop open en dicht. Oops. Ik snapte natuurlijk zelf niet hoe ik dat uit kon schakelen (ik ben niet zo handig) en met Google en mijn mislukte zoektermen kwam ik ook niet echt veel verder. Gelukkig was daar ’s avonds mijn man. Blijkt dat ik als bestuurder gewoon één knop heb waarmee ik dit allemaal aan en uit kan doen. Handig!

23/24/25 weken zwanger en voel baby niet

Ja hier komt de onzekerheid toch soms om de hoek kijken. Ondanks dat ze ’s avonds echt hard schopt meestal en heel actief is, raak ik toch ongerust als ik haar even niet voel. Dus ik type minstens één keer per week een dergelijke zoekterm in. Moet je eigenlijk niet doen, want je komt alleen maar op fora vol ongeruste zwangere vrouwen. Gelukkig voel ik haar daarna vaak weer schoppen trouwens.

Zwanger, kan ik mijn baby pletten?

Haha, om deze moet ik elke keer zelf een beetje lachen. Toch vraag ik het me af en toe af. Soms als ik voorover zit bijvoorbeeld, dan heb ik echt het gevoel dat ik haar plet. Of als ik op mijn zij lig, soms in mijn slaap rol ik dan nog half op mijn buik en dat vind ik dan ook een beetje eng. Nou goed, het schijnt echt niet te kunnen 😉

Spullen voor speelgoedkeukentje

Spencer krijgt voor Sinterklaas/kerst een speelgoedkeukentje. Het keukentje zelf hebben we al, nu de aankleding nog. En er is ZOVEEL te vinden, allemachtig wat een keuze. We hebben uiteindelijk wat leuke dingetjes uitgezocht die we voor kerst aan opa’s en oma’s vragen en dergelijke.

Meisjeskleding baby

Hier heb ik heel veel op gezocht de laatste tijd. Ik kom er nog steeds niet helemaal uit, omdat ik het allemaal veel te roze vind en met te veel tierelantijnen enzo. Dus ik zoek rustig door en soms sprokkel ik wat bij elkaar dat ik wel leuk vind voor haar. Ik blijf het voor jongens zoveel makkelijker vinden!

Nieuwe TV-series 2016/2017

Jaaa hier word ik altijd zo blij van. Kijken welke nieuwe series er komen. De vier leukste zette ik voor jullie in een mooi overzichtje. Designated Survivor op Netflix mensen, echt kijken!

En dat was het wel geloof ik! Wat is het raarste waar jij de laatste tijd op Gegoogled hebt?

 

Facebook Comments

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply marije 30 oktober 2016 at 06:44

  Grappig om te lezen. Ik ben gestopt met googelen bij kwaaltjes en twijfels. Werd er helemaal depri van soms. Ik ben op zoek naar cadeautjes voor mijn verjaardag dus voornamelijk op dat soort dingen gegoogeled.
  marije onlangs geplaatst…Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡My Profile

 • Reply Astrid 30 oktober 2016 at 07:23

  Haha! Erg he? Ik merkte wel dat ik bij mijn eerste zwangerschap echt alles Googelde, nu denk ik steeds: het zal wel goed zijn 😉 Maar dat van dat bewegen ken ik hoor. Als ik de baby een tijdje niet heb gevoeld, voelt dat ook niet fijn!
  Astrid onlangs geplaatst…Ziaja masker met roze klei reviewMy Profile

 • Reply Charlotte 30 oktober 2016 at 07:46

  Oh dat pletten denk ik ook altijd haha. Nou ja, niet echt natuurlijk maar vraag me soms ook af of alle bewegingen wel even fijn zijn voor onze mini.
  Charlotte onlangs geplaatst…Aukjes outfit of the day: Steel the show in B.NosyMy Profile

 • Reply Monique 30 oktober 2016 at 07:57

  Erg herkenbaar en leuk om te zien wat je zoal Googlet. Bij mij is het nu vooral bevallinggerelateerd, maar maagzuur heb ik helaas ook regelmatig ingetypt. Rennies liggen hier sindsdien standaard op het nachtkastje!
  Monique onlangs geplaatst…Snapshot Sunday #8My Profile

 • Reply Nicole 30 oktober 2016 at 08:01

  Heb vanmorgen gegoogled naar bouwplaat duplo.. niet zo boeiend dus 😂
  Nicole onlangs geplaatst…Eigenwijs de week door #26 | RollercoasterMy Profile

 • Reply Malou 30 oktober 2016 at 08:38

  Hahaha dat pletten herken ik wel, als ik bukte zat Lenn volgens mij echt klem.
  Malou onlangs geplaatst…Favorieten van LennMy Profile

 • Reply Jodi - liefthuis 30 oktober 2016 at 08:47

  Hahahaha dat knopje. Ik Google ook alles en ben het ook ooit terug gaan zoeken en toch wel hilarisch om achteraf te zie
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Dit heeft een jaar bloggen me gebracht…Dank je blog…My Profile

 • Reply Linda 30 oktober 2016 at 10:36

  Grappig om terug te kijken wat je op Google gezicht hebt!
  Als je iets niet weet, google weet raad 😉
  Maar niet altijd even handig als je op fora terecht komt waar dingen staan die je liever niet wilt lezen.
  Hopelijk verdwijnt je maagzuur met gebruik van Rennies

 • Reply Dees 30 oktober 2016 at 13:42

  Haha lang leven google idd…..vooral toen ik zwanger was googlede ik wat af
  Enne meisjes kleding herken ik…….het is soms echt zoeken naar iets leuks en stoers
  Dees onlangs geplaatst…Laatste deel van mijn zwangerschap en de te vroege bevalling.My Profile

 • Reply marleen@burgertrutjes 30 oktober 2016 at 16:34

  Zwanger kan ik mijn baby pletten :’) Woehahahaha! En die autoraam-gate, dat zou ook wat voor mij zijn :’)
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Burgertrutjes Playlist #4: Current favourites: nieuwe muziekMy Profile

 • Reply Nicolette Weijman 30 oktober 2016 at 17:18

  Haha die Spencer! Wat vervelend dat maagzuur hoop voor jou dat dit nel weer beter gaat! Veel veilige km met jullie nieuwe auto en vergeet de vergrendeling niet in te schakelen!😂😂😂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Op zoek naar een meisjesnaam – Vernoemen of niet?

  Degenen die mijn blog volgen, hebben ongetwijfeld meegekregen dat mijn man en ik begin februari een dochter hopen mogen te verwelkomen...

  Sluiten