Persoonlijk

Hoe kunnen we geld besparen? #2

9 juni 2017

Vorige week deelde ik met jullie dat we thuis geld willen gaan besparen. Ook zette ik een paar dingen uiteen waarop we willen bezuinigen. Maar inmiddels zijn we er nog flink mee bezig geweest en heb ik nog meer dingen gevonden waar we geld mee kunnen besparen!

Abonnementen

Ook hier kijk ik dus nooit naar. Het is hetzelfde als met mijn verzekeringen. Ik heb dit ooit allemaal afgesloten ooit nog bij Chello. Dat werd dus UPC en toen Ziggo en ik heb echt nooit wat gedaan. Erg eigenlijk, maar gevolg is dus dat ik nog best veel betaal elke maand. Ook voor een zooi zenders die ik nooit kijk. Kortom, daar gaan we in snoeien! Ik heb geleerd van dit artikel van mijn vriendinnen van Burgertrutjes dat je gewoon brutaal moet zijn en aan de lijn moet hangen met de klantenservice. Dus ik ga even moed verzamelen en aan de bak 😉

Verzekeringen deel 2

Vorige keer vertelde ik jullie al dat hier echt winst te behalen is voor ons. Zo blijkt dat we nog steeds dubbele verzekeringen hebben (dus ooit los van elkaar afgesloten) terwijl we al 5 jaar samen zijn. Ahum. Zoals je merkt ben ik niet de meest assertieve persoon als het om dit soort zaken aan komt. Ook hebben we onze reisverzekeringen onder de loep genomen. Vorig jaar kochten we een auto en ook toen hebben we ons niet echt verdiept in een andere autoverzekering, dus daar wordt het ook hoog tijd voor. Gelukkig is er Google voor luie mensen zoals ik als je zoekt op autoverzekering vergelijken kom je gelukkig op een hele handige site daarvoor terecht. De site heeft het Thuiswinkel Waarborg, helemaal goed dus!

Abonnementen die je niet meer gebruikt stop zetten

Ook zoiets waar we eigenlijk niet genoeg naar kijken. Een paar jaar geleden kreeg ik opeens de geest en hebben we bijvoorbeeld een tijdschrift stopgezet dat we toch nooit lazen. Maar ik heb bijvoorbeeld ook nog een betaald abonnement op een game. Maar dat hele spel heb ik al een jaar niet meer gespeeld. Gelijk stopgezet! Scheelt toch weer 12 euro per maand.

En zo zie je maar weer, als je goed zoekt, dan valt er nog genoeg geld te verdienen!

Deze blog is een samenwerking.

De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock.

 

Facebook Comments

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL 9 juni 2017 at 06:20

  Goed bezig Nicole! And thanks for sharing.
  Als je aangeeft dat je al een trouwe klant bent uit de Chello tijd en nu toch echt wel recht hebt op een mooie aanbieding voor loyale en vooral trouwe klanten dan komt het helemaal goed :).
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…De dertigerscrisis – Heb jij er al last van?My Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 9 juni 2017 at 10:06

  Abonnementen weg bezuinigen vind ik ook altijd een goede. Het enige abonnement dat we hier nog hebben is op de Veronica gids. Maar eigenlijk kan die ook wel weg.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Boekenhouder: lezen met losse handenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Deze toffe TV-series komen eraan in het seizoen 2017-2018

  Dat ik een enorme liefhebber van series kijken hoef ik niet meer te vertellen denk ik. Ik ben altijd op...

  Sluiten