Persoonlijk

Mijn jaar in vogelvlucht!

24 december 2015

Het jaar zit er alweer bijna op! Om er maar eens een cliché in te gooien: wat gaat dat snel!! Niet te geloven! Een veelbewogen jaar voor ons, namelijk het jaar waarin we een kindje kregen. Sanne van La VieSagista bedacht een tag om het jaar mee af te sluiten en die heb ik ingevuld. Lees je mee?

2015

Ik kijk met een trots gevoel terug op..
Deze is makkelijk! De geboorte van ons zoontje natuurlijk. Ondanks dat ik aan het einde van de zwangerschap ongeveer wanhopig was, en een keizersnede al gepland stond, is ons zoontje uiteindelijk op de natuurlijke manier geboren. Ondanks de moeizame start is het nu een heel gezond, lief en ontzettend vrolijk kereltje! Iets van heel andere orde waar ik trots op ben, is deze blog. Pas een paar maanden bezig, en het gaat al echt als een trein! Zo blij mee en ik heb er vooral ontzettend veel plezier in.

Ik denk met een lach terug aan..
Zoveel, poeh! Alle mooie momenten samen met onze kleine man. De lol met mijn vrienden en vriendinnen. Ik kan ook heel erg genieten van de lol die mijn vader en stiefmoeder hebben met ons zoontje. Zo mooi vind ik dat!

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik..
Nou ja, niet om in herhaling te vallen, maar de geboorte van ons zoontje was natuurlijk wel het hoogtepunt van het jaar. Een ander hoogtepunt was het Sinterklaas-feest bij ons thuis laatst. Ondanks dat ik enorm last van visite-stress had, was dat hartstikke leuk. Ook alle etentjes en uitjes met vriendinnen waren hoogtepunten en natuurlijk onze vakanties naar Center Parcs. Vooral de laatste in België was superleuk. Ook de stedentrip naar Brugge was een groot succes.

Mijn twee mannen!

De persoon die ik het meest dankbaar ben is..
Mijn man natuurlijk! Daarnaast mijn vader en zijn vrouw omdat ze goed voor Spencer zorgen als hij daar is. Natuurlijk ookmijn vriendinnen en mijn lieve nicht!

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is..
Ik geloof niet dat er iets in mijn persoonlijke leven is dat ik graag wil vergeten. Het was eigenlijk een behoorlijk geslaagd jaar voor me. Maar als je naar the big picture kijkt, zijn de aanslagen in Parijs wel iets dat me enorm heeft aangegrepen.

Andere dingen van 2015 die me bij gebleven zijn..
Bedankt lieve blog-meiden die ik heb ontmoet! Dankzij jullie is het bloggen nog leuker! 

Voor 2016 hoop ik..
Dat de mensen van wie ik houd gezond en gelukkig blijven/worden. Dat is het allergrootste goed. Ik hoop dat Spencer een mooie eerste verjaardag heeft en dat onze eerste langere vakantie naar Toscane volgend jaar met z’n drietjes mooi gaat worden. Daarnaast hoop ik dat het bloggen zo goed blijft gaan!

Bedankt Sanne voor deze leuke tag!

Wat zijn jouw wensen voor 2016?

Facebook Comments

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Channa 24 december 2015 at 08:23

  Leuke tag hè! Ik plaats hem morgen en onze antwoorden komen enigzins overeen 😉 ik blijf overigens wel in de clichés hangen want mijn wensen voor 2016 zijn een gelukkig en gezond jaar tegemoet gaan. Zo standaard maar eigenlijk zo belangrijk!
  Channa onlangs geplaatst…Help, we krijgen een meisje!My Profile

 • Reply Charlotte 24 december 2015 at 08:36

  Deze kende ik nog niet, leuk!
  Charlotte onlangs geplaatst…Help! Ik kan niet kiezen (kerstoutfit)My Profile

 • Reply Ilona 24 december 2015 at 09:05

  Een erg leuke tag en ik ga hem zeker overnemen. Ik hoop voor 2016 dat er wat vooruitgang zit in de behandeling van mijn broertje en dat hij eindelijk op verlof mag/kan ipv binnen 4 muren.
  Ilona onlangs geplaatst…REVIEW | KIKO NAGELLAK PEARLY RED & PEARLY GREEN BUTTERFLY (+ WINACTIE )My Profile

 • Reply Wilmaaa 24 december 2015 at 09:42

  Leuke vragen zeg, ik snap dat de geboorte van je zoontje wel een hoogtepunt was, dat was het voor mij ook! Mijn wens voor 2016 is helemaal gezond zijn toch wel, geen pillen te slikken. Veel mag bloggen en gewoon erg gelukkig mag zijn 🙂
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Ik kreeg een supergave slaapkamer cadeau!My Profile

 • Reply Lifesabout 24 december 2015 at 10:04

  Voor jou ook het allerbeste voor het nieuwe jaar! Veel bloggen, veel sushi en veel whatsapp hahaha.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Mijn levenslessen van 2015My Profile

 • Reply Mama met passie 28 december 2015 at 11:14

  Wat een mooi jaar! En ik heb een beetje dezelfde antwoorden haha. Ik vind je blog er leuk om te lezen, dus ga zo door!
  Mama met passie onlangs geplaatst…De ‘jaar in vogelvlucht’ TAGMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Drie last minute cadeautips voor hem voor kerst

  Het is al bijna kerst! Heb je nog cadeautjes nodig voor jouw man/vriend, maar geen inspiratie? Geen paniek! Hierbij een...

  Sluiten