Musicals Persoonlijk

Presentatie Musicals in Concert – Als een kind in de snoepwinkel

10 oktober 2015
Musicals in Concert 2015

Eerder deze week mocht ik voor Mamaliefde naar de presentatie van Musicals in Concert, het jaarlijks terugkerende concert in de Ziggo Dome met de grootste musicalsterren van ons land. Oh, wat was ik blij! Ik ben namelijk een ontzettende musicalfan. Dit is ooit zo gekomen, omdat mijn ouders me meenamen naar My Fair Lady met Vera Mann en Paul van Vliet toen ik klein was. We zaten helemaal vooraan in Carré, ik vergeet het nooit meer. Het theater vond ik magisch en de musical zo mogelijk nog magischer. Ik was verkocht. Later volgden nog vele, vele musicals. Hoogtepunt voor mij was Elisabeth, over keizerin Elisabeth (Sissi) die in 1999 in Nederland in première ging. Met wat mij betreft de allergrootste musicalheldin in Nederland: Pia Douwes. Deze musical heeft alles wat mij betreft, een fantastisch verhaal, een schitterend decor, prachtige kostuums en… Pia! Ik heb de musical in totaal 15 keer gezien. Dat zegt wel genoeg denk ik. Anyway, terug naar de perspresentatie. Ik heb daarover een blog geschreven voor Linda van Mamaliefde, dus die kunnen jullie daar lezen. Ik was als een kind zo blij! Echt heel leuk om als enorme fan eens van dichtbij te mogen zien hoe zoiets er aan toe ging! Wat een pers was er! Jeetje mina! En Simone Kleinsma, Stanley Burleson, René van Kooten en nog veel meer musicalsterren waren erbij, dus dat was heel leuk. Ze gingen ook nog gezamenlijk een lied zingen. Maar het allermooiste was toch echt dat er bekend werd gemaakt dat tijdens Musicals in Concert er een mini-concert is van 20 minuten met Pia Douwes en Stanley Burlerson!! Mag ik even janken! Ik denk dat ik van mijn stoel val van geluk. En misschien ook wel tranen van verdriet, want ‘Mijn leven is van mij’ uit de musical Elisabeth hebben we op de begrafenis van mijn moeder gedraaid.
Goed, nogmaals, wil je meer weten over Musicals in Concert en mijn belevenissen  bij de perspresentatie, lees mijn blog voor Linda.

Ik wilde alleen nog even wat foto’s met jullie delen!

Simone Kleinsma Anouk Maas Mariska van Kolck

William Spaaij

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Blogging Stories #Tag – Hoe is deze blog ontstaan?

Onlangs kwam ik bij Channa van SoMama de Blogging Stories Tag tegen. De bedoeling hiervan is, dat je meer te weten komt over een blog en de...

Sluiten