Persoonlijk

Random favorieten op dit moment!

14 november 2016

Deze blog is een beetje een onsamenhangend zootje van mijn favorieten op dit moment. Zomaar wat dingen die ik met jullie wil delen en niet genoeg zijn voor een losse blog. Dus ach, dan een leuk overzichtje toch?

Favoriete drankje

De zwangerschap dwingt mij af te stappen van mijn zeer geliefde Cola Light. Te veel cafeïne is slecht voor ons meisje, dus ik moest op zoek naar wat anders. Soms drink ik 7UP, maar meer dan een glas per dag kan ik daar ook niet van op. Ik heb af en toe last van maagzuur, dus hoe minder koolzuur hoe beter. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij Clear, een drankje van de PLUS. En dan de smaak granaatappel & acai. Slechts 88 cent voor 1,5 liter. Daar kan ik even mee voort.

892743

Favoriete blog

Ik betrap mezelf erop dat ik de laatste tijd steeds minder blogs lees. Veel blogs lijken heel erg op elkaar en het is moeilijk daar tussen zelf onderscheidend te zijn en ook om een blog te vinden die onderscheidend is. Maar ik heb echt een hele leuke blog ontdekt, dankzij mijn Spam je blog onderwerp van een tijd geleden. Het is de blog van Maaike, die blogt op La Casa de Maaike. Maaike is een Nederlandse moeder die met haar gezin in Spanje woont. En dan ook nog eens in mijn favoriete stad Barcelona. Vroeger hadden mijn ouders een appartement in L’Estartit aan de Costa Brava. We kwamen toen ook vaak in Barcelona en ik heb dus veel mooie herinneringen aan die stad. Maaike geeft tips over deze stad, blogt over meertalig opvoeden, en schrijft fantastische blogs over cultuurverschillen tussen Nederland en Spanje. Zeker een aanrader!

casamaaike

Favoriete serie

Goed, dat ik serieverslaafd ben weten jullie allemaal al. Momenteel ben ik erg gecharmeerd van het tweede seizoen van Quantico, maar mijn echte bingewatch verslaving is The Client List met Jennifer Love Hewitt. Okee, het is niet de meest diepzinnige serie van de wereld en bij tijd en wijle zelfs een heel klein beetje plat, maar ik ben er helemaal aan verslingerd. Sowieso vind ik Jennifer Love Hewitt  al geweldig sinds Party of Five dus ik vind het al snel leuk als zij mee doet. Waar gaat het over? Riley (Jennifer Love Hewitt) is getrouwd met Kyle. Hij heeft allerlei problemen en verlaat haar en hun twee kinderen. Er moet toch brood op de plank komen en Riley besluit een baan aan te nemen als masseuse bij een salon waar ze ook ‘Happy Endings’ aanbieden. Dat klinkt vreselijk ordinair, maar het is een Amerikaanse serie en allemaal hartstikke braaf in beeld gebracht enzo. En terwijl haar man weg is, bloeit er wat op tussen Riley en de broer van Kyle. En potverdorie, die gast die die broer speelt is me een partij sexy! Grappig feitje: Hewitt is in het echt getrouwd met de acteur die Kyle speelt. Het slechte nieuws: er zijn maar 2 seizoenen van en daar ben ik al bijna doorheen 🙁

Favoriete muziek

Ik ga naar het concert van Robbie Williams!! Yeah! Zoals jullie misschien hebben meegekregen, treedt hij volgend jaar zomer op in het Goffertpark in Nijmegen. Ik wil hem al heel lang een keer live zien, omdat ik het een geweldige entertainer vind, dus ik ben heel erg blij dat het volgend jaar gaat gebeuren! Om nu alvast in de stemming te komen (voorpret is ook leuk toch?) draai ik zijn nieuwe album al geregeld.

Favoriete bezigheid

Online shoppen! Ja echt, het is vreselijk. Sowieso moet ik natuurlijk cadeautjes in slaan voor Sinterklaas, Kerst en Spencers tweede verjaardag. Daarnaast hebben we nog spullen nodig voor ons aankomende tweede kindje. Ik shop me dan ook een ongeluk. Wat een straf 😉 Favoriete webwinkel  is toch bol.com voor al het speelgoed enzo, bij BonPrix heb ik onlangs nieuwe hele betaalbare zwangerschapskleding gekocht, en ik haal mijn hart op bij Peekabootiek voor allemaal prachtige Scandinavische kinderkleding. Over mijn liefde voor dit soort kinderkleding heb ik wel vaker geschreven, dus het zal jullie niet verbazen dat nu er een meisje onderweg is, ik weer kwijlend naar al die prachtige kleertjes kijk.

smafolk

Tot zover een overzichtje van mijn favoriete dingen op dit moment! Nog aanraders voor mij?

 

De uitgelichte foto is van Shutterstock.

Facebook Comments

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Maaike 14 november 2016 at 07:18

  Ah wat lief dat je mijn blog zo leuk vindt en hier noemt!! Dank je, Nicole!
  Maaike onlangs geplaatst…Waarom is Spanje het gezondste land van Europa om te wonen?My Profile

 • Reply Leonie van Mil 14 november 2016 at 07:28

  Leuke blog van Maaike. Ik kende haar niet, maar klinkt heel leuk!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Feiten over de blog & blogger – tagMy Profile

 • Reply Jonna@Burgertrutjes 14 november 2016 at 07:44

  Ik ben nog op zoek naar een Nieuwe serie om te bingewatchen vind bovenstaande serie wel wat
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Help, ik kan nooit kiezen!My Profile

 • Reply marije 14 november 2016 at 08:06

  Leuke zo’n favorieten overzicht. Ik ga zeker de blog van Maaike even checken.
  marije onlangs geplaatst…A man’s point on view on monday: welke voeding helpt je gezond af te vallen?My Profile

 • Reply Charlotte 14 november 2016 at 08:15

  Ik drink op het moment heel graag vitamine water van de Jumbo. Ook erg lekker!
  Charlotte onlangs geplaatst…Wat je altijd al wilde weten over mij en Aukjeswereld…My Profile

 • Reply Lilian 14 november 2016 at 09:26

  Wat leuk om te lezen, dat drankje van de plus hebben wij ook wel eens, heerlijk!
  Lilian onlangs geplaatst…Video: Onze boodschappen (Lidl)My Profile

 • Reply marleen@burgertrutjes 14 november 2016 at 11:44

  Jaa, ik vind de blog van Maaike ook zo leuk 🙂 En Robbie! Cool!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Help, ik kan nooit kiezen!My Profile

 • Reply MetMirjam 14 november 2016 at 21:12

  Die serie lijkt me leuk!! Die ga ik onthouden 😊
  MetMirjam onlangs geplaatst…Dank u Sint & Piet | Fiene’s Sinterklaas cadeausMy Profile

 • Reply Jessica 15 november 2016 at 22:07

  Bereid je voor op een ongelofelijk stom einde van The clientlist! Wat heb ik een paar dagen lopen balen dat er geen seizoen meer is en ook niet meer komt zeer waarschijnlijk! Bah Bah , maar verder is het een leuke serie… hahaha

  • Reply Nicole @ Everyday-Life 15 november 2016 at 22:21

   Oh jee !! Ik vind het nu al zonde dat het bijna klaar is en ben halverwege seizoen 2 !

 • Reply Ineke 16 november 2016 at 10:01

  Ik herken jouw gevoel qua blogs eigenlijk helemaal. Heb onlangs grote kuis gehouden in mijn lezerslijst, zeker nu ik ook blog en wat minder tijd spendeer op andere hun blogs :). Ik heb client list ook gezien, vond geen slechte serie. Echt eentje voor verstand op nul :).
  Ineke onlangs geplaatst…Wat kan je er nou mee met een virtual reality bril?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Feiten over Everyday-Life en over mij als blogger!

  Ik vind het altijd leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen bij andere bloggers. Wat zijn hun drijfveren?...

  Sluiten