Persoonlijk

Wij hebben van de tuin een speelparadijs gemaakt!

28 juli 2017

Okee de kop is misschien wel heel enthousiast, maar we proberen in ieder geval wel om de tuin zo leuk mogelijk te maken voor de kinderen. Nu vooral voor Spencer natuurlijk en later ook voor Jasmijn. Wat nog ontbrak was een heuse schommel. Maar dat probleem was snel opgelost toen we de JollyJim Air XXL duoschommel kregen van Fatmoose.

JollyJim Air XXL kinderschommel

Zoals je ziet moeten we nog van die zachte tegels onder de schommel leggen en hebben we de poten nog niet met ankers in beton gestort. Spencer mag dan dus ook nog niet alleen schommelen. Dat kan hij ook nog niet zo heel goed. Daarom helpen Kevin of ik hem. Ook al gaat hij nog niet zo hoog en hard, Spencer vindt het echt helemaal fantastisch en vraagt elke keer als we in de tuin zijn of hij weer op de schommel mag. En het is dus zoals je ziet een duoschommel dus Jasmijn kan er later ook plezier van hebben. Ideaal! De schommel bestaat uit 100% massief, en onder keteldruk geïmpregneerd hout. Hierdoor zijn schommelverbinders niet nodig en dat zorgt er weer voor dat het in elkaar zetten een stuk makkelijker gaat! Ook hoeft de schommel niet geverfd te worden en is dus zeer onderhoudsvrij. Beide schommels kunnen een gewicht van maximaal 60 kilo aan. Je kunt trouwens extra accessoires kopen, zoals een babyschommel of een band om aan te schommel. Echt heel veel mogelijkheden dus!

Fatmoose

Fatmoose maakt hele toffe producten van hout voor buiten. Van schommels tot complete speelhuisjes tot zandbakken. Het zijn hele mooie en veilige producten en onderhoudsvrij. Naast prachtige schommels hebben ze ook de meest mooie speelhuisjes, compleet met schoorsteen en toonbank. Echt heel erg mooi! Wellicht dat we daar in de toekomst nog naar gaan kijken, al begint de tuin al flink vol te raken inmiddels. Spencer speelt gelukkig graag buiten en wij vinden buiten spelen ook heel belangrijk voor hem. We zijn dan ook erg blij met deze schitterende aanvulling in onze tuin! Ik denk dat onze kindjes er erg veel plezier van gaan hebben als ze ouder zijn.

Spelen jullie kindjes ook graag buiten?

 

Facebook Comments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Nicolette weijman 28 juli 2017 at 19:40

  Wat een mooie schommel! Daar zullen ze veel plezier aan beleven,wat leuk!😍😍😍😍

 • Reply Fabienne 20 oktober 2017 at 08:45

  Echt supermooi! De schommel blijft favoriet. En zijn m’n kinderen er niet mee bezig, dan ga ik zelf wel even op de schommel zitten 🙂

 • Reply Nathalie - Volgmama 12 juni 2018 at 20:35

  Wauw wat gaaf zo’n schommel in je tuin!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Review & Korting! Spelen met een Springkoe!

  Sinds enkele weken hebben wij een nieuwe huisgenoot. Een heuse Springkoe! Ik kende de term ook niet, maar ik had...

  Sluiten