Persoonlijk

Tien maanden – Tien momenten waarop ik die kleine wel op kan vreten

4 november 2015

Vandaag is Spencer alweer tien maanden. Tien maanden!! Om maar alvast een lekker cliché uit de kast te trekken: Wat gaat de tijd enorm snel. Echt. Veel te snel eigenlijk. Straks is ‘ie gewoon al één! Anyway. Vandaag ga ik gewoon lekker sentimenteel doen en heb ik tien momenten opgeschreven waarop ik echt smelt en Spencer bij wijze van spreken wel op kan vreten.

Spencer zit!

 1. Als hij een scheetje laat en er zelf dan hard om moet lachen. Serieus, dan kun je me wegdragen. Dat vind ik zo grappig. Behalve als dat scheetje enorm stinkt natuurlijk. Dat is wat minder.
 2. Als Spencer weer enorm zit te lachen naar een wildvreemde en sjanst met iedereen. Hij is zo sociaal, grappig om te zien vind ik dat. Hij vindt iedereen aardig en geniet volop van alle aandacht.
 3. Als hij probeert eten in zijn mond te stoppen, maar het niet lukt. Als ik Spencer iets in zijn handje geef, dan neemt hij daar braaf een hap van. Maar als de rest nog in zijn vuistje zit, dan snapt hij niet dat hij zijn hand open moet vouwen om het eruit te krijgen. Zijn oplossing: gewoon hele vuist in zijn mond proppen en dan komt het eten er vanzelf ook wel terecht. Zo schattig.
 4. Als hij iets doet wat niet mag, het dondersgoed weet en dan héél onschuldig gaat glimlachen naar ons. Spencer mag niet aan de spullen in ons open Tv-meubel komen. Simpelweg omdat hij alles sloopt anders. Hij heeft al de XBOX 360 kapot gemaakt en de rest wil ik graag heel houden. En jong als hij is, weet hij dondersgoed dat hij daar niet aan mag komen. Toch kruipt hij er natuurlijk elke keer weer naar toe. En als ik dan zeg “neeeee Spencer, dat mag niet”, dan draait hij zich om en kijkt me heel schuldbewust aan en gaat dan ondeugend glimlachen. Dondersteen.
 5. Hij kan sinds kort zelf zitten door zit op te trekken in de box. En als het hem dan lukt, dan zit hij daar zo enorm trots! Zó lief!
  <3Pretletter
 6. Als hij in de auto zit en ik gewoon weet dat na 1 seconde hij of al slaapt of dat zijn schoenen en sokken al uit zijn. Als hij ligt te slapen, is het het allerliefste gezicht dat je je maar kunt voorstellen. Als hij zijn schoenen en sokken uittrekt is het vooral heel erg grappig.
 7. Over slapen gesproken; als de kleine man op mij in slaap valt, dan smelt mijn moederhartje ook!! Dat is misschien wel het allerfijnste gevoel in de wereld. Lekker knuffelen met de kleine.
 8. Als Spencer in zijn eigen – totaal nog onbegrijpelijke – taaltje hele verhalen vertelt, tegen ons of tegen zichzelf of de bank. Het maakt hem weinig uit. De grappigste geluiden produceert hij. In allerlei toonhoogtes. Hij kijkt er ook enorm wijs bij en ik vermoed dan ook dat het inhoudelijk allemaal heel interessant is 😉
 9. Als hij iets te eten krijgt dat hij héél lekker vindt en van enthousiasme uit zijn dak gaat in de kinderstoel. Hij begint dan ook te kirren en wordt helemaal wild. Hij is overigens snel tevreden hoor. Eet alles behalve (dop)erwtjes.
 10. Eigenlijk vind ik alles aan hem leuk. Hij is het allermooiste, liefste, leukste, meest bijzondere dat er is voor mij. Zoals ik al zei; lekker sentimenteel vandaag!

 

Facebook Comments

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Linda 4 november 2015 at 08:09

  Awwww Spen! <3<3<3
  Linda onlangs geplaatst…Ivy haar feestelijke Lofff jurkjeMy Profile

 • Reply Wilmaaa 4 november 2015 at 08:43

  Haha! Heel grappig om te lezen, lief!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Hot mama ChallengeMy Profile

 • Reply Floor 4 november 2015 at 09:31

  Wat is het toch een leuk gozertje! Geniet nog lekker van hem 🙂
  Floor onlangs geplaatst…De kracht van Internet | internetvriendenMy Profile

 • Reply Sonja 4 november 2015 at 09:34

  Lieve Nicole, dit is zo herkenbaar…..had ik vroeger met mijn kinderen en ook nu voor mijn kleinkinderen…en zo hoort het ook te zijn. Dat voel je diep in je hart en echt er zijn momenten bij die verdienen een gouden randje. Deze momenten vergeet je nooit meer….dat is niet sentimenteel ….dat heet liefde.❤

 • Reply Linda 4 november 2015 at 22:25

  Wat een moppie!! 🙂 Heerlijk hè, dat brabbeltaaltje van die kleintjes…ik kon daar ook zo van genieten! 🙂 Zeker omdat ik een tweeling had, die dan tegen elkaar gingen brabbelen, haha 🙂
  Linda onlangs geplaatst…** Winnaar ** Baby Shower GloveMy Profile

 • Reply Bregje 5 november 2015 at 14:32

  IK BEN FAN VAN SPENCER!! groetjes! 😉
  Bregje onlangs geplaatst…Doei Oktober!!My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  “Ik ben wat later, ben net voor de tweede keer ondergekotst”

  Ik heb een enorme hekel aan mensen die te altijd te laat komen. Je kent ze vast wel; ze krijgen...

  Sluiten