Persoonlijk

Wat ik natuurlijk nóóit zou doen als moeder

7 november 2015

Voor ik moeder was, dacht ik best anders over sommige dingen. Zo vond ik kinderen eigenlijk soms best vervelend, snapte ik écht niet waarom vrouwen uren over voedingsschema’s konden lullen en kon ik al die 1.000 foto’s van kinderen op Facebook eigenlijk ook niet meer aanschouwen. En toen werd ik zelf moeder. En ook ik ging voor de bijl. Dus.

Spencer

Wat ik nu doe waarvan ik verwacht/gehoopt had het niet te gaan doen?

 • 1.000 foto’s op Facebook en Instagram plaatsen. Ik weet het, het kan enorm irritant zijn. I can’t help myself! Hij is nou eenmaal om op te vreten. Op Facebook probeer ik me nog in te houden, maar op Instagram heb ik echt geen rem.
 • Tegenwoordig vind ik kleine kinderen schattig. Vraag me niet waarom. Een jaar geleden moest ik nog weinig van ze hebben en wist ik simpelweg niets te zeggen tegen ze. Nu vind ik ze fantastisch.
 • Als vrouwen uren over hun baby lullen, dat is irritant hè? Ja vind ik ook. Toch doe ik het zelf ook. Ahum.
 • Uiteraard zou ik ook een mega relaxte moeder worden die niet gelijk in de stress zou schieten als er wat met haar kindje was. Jammerlijk mislukt. Toen Spencer van de bank viel, was ik echt in alle staten.
 • Ik zou natuurlijk ook écht niet heel veel (dure) babykleding kopen. Want hoeveel heeft zo’n baby nou nodig? Hij groeit er toch zo uit! Spencer heeft dan ook heel veel tweedehands kleertjes. Toch blijf ik maar kopen. Niet alleen tweedehands, maar ook nieuw. Het is een verslaving!!
 • Ik zou al helemaal niet al mijn belevenissen als moeder gaan delen. Want dat is privé. Toen begin ik een blog. Consistent ben ik hè? 😉

Okee, dus ik ben wel wat veranderd met sommige dingen. Het gaat gewoon automatisch volgens mij. Overigens zijn er ook dingen die ik nu wél doe zoals ik had verwacht. Daar zal ik later ongetwijfeld nog wel eens een blogje over schrijven. Omdat het nou eenmaal fantastisch is om over je kindje te kunnen ouwehoeren 😉

Facebook Comments

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Channa 7 november 2015 at 07:33

  Wij als moeders zijnde kunnen hier gewoon allemaal niks aan doen 😉 hoort erbij!
  Channa onlangs geplaatst…8 dingen die ik niet mis aan zwanger zijn!My Profile

 • Reply Nicolette Weijman 7 november 2015 at 10:33

  Haha Nicole geniet er maar lekker van en hij is te schattig om het niet met ons te delen👍❤️😍

 • Reply Channah 7 november 2015 at 12:31

  Haha vooral dat social media stukje komt me heeeel bekend voor!
  Channah onlangs geplaatst…AntioxidantenMy Profile

 • Reply Isra 7 november 2015 at 19:49

  Erg herkenbaar 🙂 !

 • Reply Tips voor Papa's 20 december 2015 at 22:20

  Niet alleen moeders zijn zo kan ik je vertellen 😜. Als (jonge) vaders met elkaar praten gaat het vaak ook alleen maar over de kinderen en wat ze allemaal doen (en niet doen).
  Over z’n kleren ben ik ook flink veranderd; dacht eerst: het zijn maar kleren en hij groeit er zo uit, maar ben toch extra trots als hij er stylish bij loopt 😏
  Tips voor Papa’s onlangs geplaatst…Eten met en voor kinderenMy Profile

 • Reply Fatima/Michelle 2 april 2016 at 07:42

  Hahaha, ik mag van mijn man geen foto’s op social media doen, wat dacht je daar van? Vreselijk toch want ik wil dat dus wel. En ik koop dus geen dure kleertjes want ze groeien zoooo snel hier, gewoon belachelijk.

 • Reply Linda 13 januari 2017 at 22:53

  Haha, eens! Ik krijg er ook geen genoeg van 😉 Bloggen is gewoon té leuk, en wat een fantastische muzes hebben we he?
  Foto’s maak ik wel alleen van de achterkant. Meestal! 😉

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Instaswap
  Instaswap – Cadeautjes maken voor een wildvreemde!

  Kennen jullie Instaswap? Het idee is even simpel als briljant. Je geeft je op bij degene die het organiseert, krijgt een...

  Sluiten