Persoonlijk

Zwangerschapsverlof zit erop! Weer aan het werk

18 april 2017

Jeetje. Vandaag moet ik weer aan de bak. Mijn zwangerschapsverlof zit er alweer op 🙁

Samen naar de gastouder

De tijd is echt voorbij gevlogen. Maar Jasmijn is toch echt alweer 10 weken oud en dus gaat ze vandaag voor het eerst met haar grote broer mee naar de gastouder. Nu vind ik het uiteraard wel een beetje moeilijk om haar een hele dag te missen, maar toch is het anders dan met Spencer destijds. Toen hadden we nog een andere gastouder en die vrouw was destijds een wildvreemde voor ons. En daar laat je dan opeens je kind achter. Dat vond ik best gek. Inmiddels hebben we een andere fantastische gastouder en Spencer gaat daar al ruim een jaar met heel veel plezier naar toe. Het geeft toch een gerust gevoel nu ik deze gastouder een stuk beter ken en weet dat ze dus voor Jasmijn ook hartstikke goed gaat zorgen.

Weer werken

En ik ga dus weer aan de bak! En daar heb ik eigenlijk ook wel weer zin in. Verlof is heerlijk en ik vind het heel fijn om bij de kindjes te zijn, maar ik mis het wel om onderdeel uit te maken van de rest van de wereld. Ik ben niet echt het huiselijke type, dus ik haal er geen plezier uit om eens flink de huisvrouw uit te hangen ofzo 😉 Als je gewend ben zoals ik om 4 dagen per week te werken, is het een hele omschakeling om thuis te zijn. Ik heb ook het gevoel dat we het echt wel op de rit hebben nu met twee kindjes, dus ik ben er wel klaar voor om zelf weer te gaan werken. Zal uiteraard zeker even wennen zijn, ’s ochtends kan ik niet meer alles op mijn trage tempo doen en misschien zal de eerste paar dagen ook wel flink vermoeiend zijn. Maar ik kijk er zeker naar uit om mijn collega’s weer te zien en weer met wat anders bezig te zijn dan luiers, billendoekjes en voedingen 😉 En woensdag is mijn vaste vrije dag, dus morgen kan ik alweer van mijn twee guppies genieten!

Facebook Comments

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Nicole 18 april 2017 at 06:09

  Denk inderdaad dat t wel dubbel voelt. Aan ene kant omdat je de kleine meid ook achter moet laten (dat lijkt me toch wel een dingetje) maar weer werken is ook wel prettig. Zoals je al zegt even weer de wereld in.

 • Reply Simone 18 april 2017 at 06:12

  Succes vandaag!

 • Reply Charlotte 18 april 2017 at 06:57

  Succes vandaag! X

 • Reply Leonie van Mil 18 april 2017 at 07:15

  succes vandaag. Fijn dat je haar met een gerust hart achter kunt laten. Maar het blijft gek, natuurlijk

 • Reply Femke 18 april 2017 at 08:30

  Veel succes!!!

 • Reply Gerdi 18 april 2017 at 09:33

  Succes! Hopelijk zitten jullie snel weer in het werk ritme..

 • Reply Malou 18 april 2017 at 11:59

  Succes nog vanmiddag!

 • Reply Angela - Mama met passie 18 april 2017 at 12:59

  De tijd is voorbij gevlogen! Ik vond het toen bij Naomi een heel dubbel gevoel, ik had er zin in, maar tegelijkertijd moest ons kleine prupke naar het kinderdagverblijf voor ÊÊn dag. Dat was ook niet haar favoriete plek, dus ik liet haar daar niet fijn achter. Dat was maar van korte duur, alleen voelde het als een eeuwigheid. Ze heeft het er enorm naar haar zin, wil vaak niet eens weg haha. En bij de oma’s vindt ze uiteraard altijd fantastisch. Ik snap dat je haar nu met een geruster hart achterlaat 🙂 Ben benieuwd hoe je eerste werkdag was, succes nog even vanmiddag!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  De 6 handigste badkamer-gadgets van AliExpress

  Enige tijd geleden deelde ik een blog met de 7 handigste keuken-gadgets van AliExpress. Die blog werd massaal gelezen en...

  Sluiten