Reviews

Lekker warm de sneeuw in met BabyToet Webshop

26 januari 2016

Binnenkort gaan we met z’n drietjes en een heleboel schoonfamilie een paar dagen naar Winterberg. Als het goed is, ligt er dan een heel pak sneeuw. Daar hopen we wel op althans. Maar hoe pak ik mijn kleine man lekker warm in voor dat soort weersomstandigheden en temperaturen? We hebben al zo’n soort berenpak gekregen, met handschoentjes en voetjes en een capuchon eraan. Maar als ik met Spencer ga winkelen en niet helemaal de sneeuw in ga, vind ik dat weer wat te warm. Daarnaast is het een crime om dat ding aan te trekken. Ik heb al een dikke winterjas voor Spencer, dus ik ging op zoek naar een lekkere warme muts en een leuke sjaal.

BabyToet

Een webshop die ik al geruime tijd via Instagram volg is BabyToet. De webshop heeft hele leuke spullen voor kinderen van 0 – 4 jaar. Wellicht hebben jullie de kousjes wel eens voorbij zien komen. Die zijn ZO leuk!! Vooral die met die panda’s. Maar goed, daar leef ik me een andere keer wel op uit, ik was nu op zoek naar iets voor de winter! Van de eigenaresse kreeg ik een superleuke muts en een bijpassende colsjaal opgestuurd.

Beanie

Deze blauw/gele beanie met sterren kost €4 euro. De sjaal met camouflage print is €5,50.

Allereerst was ik heel enthousiast over hoe ik het opgestuurd kreeg. Het is toch leuk om dat soort pakketjes met de post te krijgen? Veel leuker dan gewoon een saaie kartonnen doos ofzo. De muts is van mooi materiaal, stevig en zit goed om Spencers hoofdje heen. Hij heeft nogal de neiging om alles van zijn hoofd af te trekken, maar dit lukte hem gelukkig niet in één keer. Mocht het nou écht extreem koud zijn, dan zou ik zelfs nog deze beanie op kunnen doen bij hem en het berenpak eroverheen. Want die capuchon sluit helemaal niet zo goed aan namelijk. En ik wil wel dat die kleine boef lekker warme oren heeft natuurlijk. De sjaal lost een ander probleem op wat ik had: namelijk de jas van Spencer die net niet mooi sluit bij zijn nek en daardoor komt er dus kou naar binnen. Nu heeft ‘íe een lekkere sjaal om zich warm te houden. Zoals je op de onderste foto kunt zien, heeft Spencer een gele jas dus het is echt een superleuke combi met de muts en de colsjaal! Kijk maar even naar onderstaande foto’s!

IMG_6801

Spencer had al snel door dat het pakketje voor hem was…

 

IMG_6802

En meneer wilde het dan ook perse zelf uitpakken

 

IMG_6807

Eerst hebben we binnen alles even gepast

 

En daarna naar buiten!

Ik ben helemaal blij met mijn producten van BabyToet! Het is echt een leuke webshop. Een ander aanbod dan veel ander webshops, maar BabyToet onderscheidt zich ook door de prijs. Voor een paar euro heb je een heel leuk produkt, voor je eigen kindje, of bijvoorbeeld als kraamcadeau. Origineel en betaalbaar. De prijs is iets dat mij vaak tegenhoudt bij andere webshops. Kortom: Spencer en ik gaan met een gerust hart de kou in!

Kende jij https://www.babytoet.nl/ al?!

Facebook Comments

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Bregje 26 januari 2016 at 15:15

  Leuk setje en heerlijk mannetje!!
  Bregje onlangs geplaatst…Speelplezier!My Profile

 • Reply Angela Lodder 26 januari 2016 at 17:30

  Wat een mooie set! Ik kon het nog niet, maar heb even snel gespiekt en ziet er erg leuk uit allemaal!
  Angela Lodder onlangs geplaatst…Ik ga nooit…. zeven bekentenissen over het moederschapMy Profile

 • Reply Saskia 26 januari 2016 at 19:11

  Het staat hem heel erg lief zeg, heerlijk ook zo’n colsjaal, ik vind die dingen ideaal!
  Saskia onlangs geplaatst…Catrice Palette Blaze Of GloryMy Profile

 • Reply Cassandra 26 januari 2016 at 21:01

  Super leuk setje!
  Cassandra onlangs geplaatst…Anastasia Beverly Hills, je wenkies on fleek!My Profile

 • Reply Heidi 27 januari 2016 at 17:03

  Wat super mooi.
  Tis echt een schatje

 • Reply Magalie 27 januari 2016 at 20:17

  Wat een tof setje!! geen doorsnee maar leuke kleurtjes! Wij willen ook nog steeds een keer naar Winterbergen!

 • Reply Volgmama 30 januari 2016 at 22:58

  Ik kende het al! Echt een leuke webshop 😉
  Volgmama onlangs geplaatst…Kids DIY: Valentijnskaarten maken met verfMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  De 11 meest ongelofelijke buikschilderingen

  Tijdens mijn zwangerschap heb ik niet zo'n buikschildering laten maken. Ik vond ze meestal gewoon niet mooi, al snel 'tacky' en eerlijk...

  Sluiten