Reviews

Cadeautip voor Moederdag: Naamsieraden

2 maart 2016

Op 8 mei is het alweer zo ver: Moederdag! Dé gelegenheid om jouw eigen moeder te verrassen met een mooi cadeau of natuurlijk (nog beter ;-)) zelf iets moois te ontvangen. Vandaag een tip voor jullie: de prachtige sieraden van Names4ever.

Naamketting

Onlangs mocht ik zelf een prachtig sieraad uitzoeken bij deze site. Hier was ik heel blij mee, want ze hebben hele gepersonaliseerde sieraden en daar houd ik van. Zelf ging ik voor een zilveren ketting met naam. Ik koos voor het model ‘Anouk’. Het resultaat zie je hieronder op de foto. Ik kreeg een schattig roze doosje thuis. Daar werd ik ten eerste al blij van, cadeautjes die er zo mooi uit zien. In het doosje zat de ketting, uiteraard met de naam ‘Spencer’, de naam van ons zoontje.

Cadeautip Moederdag

IMG_7010

Je kunt zelf de naam invoeren op de site en dan een ketting kiezen. De kettingen hebben verschillende modellen en verschillende lengtes. Dit vond ik zelf heel handig, want vaak vind ik kettingen te kort. Ik ging voor de Jasseron van 50 centimeter. Dit is de langste lengte die je kunt kiezen. Nu houd ik heel erg van sieraden, maar draag ik vooral oorbellen en ringen. Kettingen heb ik een tijd niet gedragen, gezien de grijpgrage handjes van ons zoontje. Ik moet nog steeds oppassen met hem, maar ik ga wel steeds vaker de deur uit met sieraden. En dit soort hele persoonlijke sieraden vind ik zo tof. Op deze manier heb ik de kleine man altijd bij me 🙂 Ik houd heel erg van zilver, dus de ketting past goed bij mijn andere sieraden en ik vind het zelf een hele mooie, stijlvolle ketting.

Cadeautip Moederdag: Ketting met naam

img_20160227_143715.jpg

En zo loop ik dus trots rond met de naam van ons zoontje! Mooi hè? Ik ben er heel blij mee!

Cadeautip Moederdag

Nu zijn deze kettingen slechts een deel van het aanbod. Wat ik zelf bijvoorbeeld ook heel erg tof en origineel vind, zijn de vingerafdruk sieraden. Je kunt dus een scan van een vingerafdruk opsturen en dat wordt dan gegraveerd. Hoe cool is dat? En je kunt ook een afdruk van het handje of voetje van jouw kindje erin laten graveren. Veel persoonlijker en specialer wordt het niet! Ook hebben ze onder meer bedelarmbanden en vriendschapsringen. Ik denk dat je op deze site echt het ideale cadeau voor Moederdag kunt vinden!

Heb jij ook persoonlijke sieraden?

Facebook Comments

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply MamaOnderneemt 2 maart 2016 at 06:40

  Wat leuk! Ik heb een paar sieraden, maar niet gepersonaliseerd. Ik heb wel een ketting met medaillon waar je een foto in kunt doen van je kinderen. Ik draag hem alleen nooit. Net als de mooie armband die ik van mijn vriend heb gekregen, die ligt ook maar in de kast. Misschien beiden toch maar weer eens omdoen.

 • Reply Charlotte 2 maart 2016 at 07:27

  Ik hou van sieraden! Heb zelf een kettinkje met de A van Aukje eraan, daar ben ik ook erg blij mee! Een hele naam aan een ketting is niet zo mijn ding…
  Charlotte onlangs geplaatst…Bedtijd is bedtijd, of niet?My Profile

 • Reply MARIJKE 2 maart 2016 at 07:55

  Een naam ketting doet mij altijd denken aan van die jonge meiden met een gouden naam ketting met de naam van hun vriendje. Niet mijn ding. Maar een vingerafdruk in een sieraad lijkt mij wel gaaf.
  MARIJKE onlangs geplaatst…UZUMA DETOX KUUR I Dag 2My Profile

 • Reply Channa 2 maart 2016 at 07:56

  Heel leuk! Ik heb hier een medaillon waar nog steeds foto’s in moeten, verder niks gepersonaliseerds.
  Channa onlangs geplaatst…Week in foto’s #6 – Ikea, op bezoek & shit camera kapot!My Profile

 • Reply Wilmaaa 2 maart 2016 at 08:32

  Wat een mooie ketting 🙂 Michiel heeft voor de geboorte van Yarah een 3d ring van zilver voor mij ontworpen met haar naam, dat vond ik ook zo speciaal.
  Wilmaaa onlangs geplaatst…help! 5 dagen zonder papa ( en man)My Profile

 • Reply Angela - Mama met passie 2 maart 2016 at 09:50

  Jep love love love naamsieraden! Ik heb een mamasieraad van hun waar ik heel blij mee ben 🙂
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Mama vertelt: AngelaMy Profile

 • Reply Nesrin 2 maart 2016 at 16:16

  Ik heb zo een naamketting met ‘blablabla’ en elke keer krijg ik de opmerking “wat een leuke naam heb jij” 😉 flauw he.

  Leuk hoor met de naam van jouw zoon.
  Nesrin onlangs geplaatst…Mijn eetdagboek afvallen en bewegen week 4My Profile

 • Reply Nathalie 2 maart 2016 at 20:58

  Prachtig!
  Mooi cadeautje!
  Nathalie onlangs geplaatst…Als praten niet vanzelfsprekend is… #01My Profile

 • Reply gea 3 maart 2016 at 19:38

  Een leuke cadeau, ook uniek met z’n naamook 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Wat is de ideale kinderkamer?

  Degenen die mijn blog al langer lezen, weten dat ik niet echt een enorme interieur-freak ben. Eerder het tegenovergestelde denk...

  Sluiten