Reviews

Bijzonder sieraad voor moeders

26 maart 2017

Zoals jullie weten ben ik een paar weken geleden bevallen van onze prachtige dochter Jasmijn. Uiteraard ben ik een supertrotse mama en ik was dan ook heel erg blij toen ik de mogelijkheid kreeg om een sieraad uit te zoeken bij KAYA sieraden.  Deze webshop heeft prachtige sieraden die je kunt personaliseren als bijvoorbeeld mooie herinnering aan een bijzonder moment of met de namen van je kind(eren) erop.

Ketting

Zoals je ziet heb ik gekozen voor een zilveren ketting met twee hartjes. Ik heb de ketting laten graveren met de namen van onze kinderen erop en hun geboortedata. De ketting is heel fijntjes en subtiel. De hanger is gemaakt van echt 925 sterling zilver en heeft een afmeting van ca. 30 x 18 mm. Het werd geleverd met een .925 zilveren ketting erbij. De ketting werd geleverd in het superschattige roze doosje met strik dat je op de foto ziet. Het is echt een feestje dat door de brievenbus valt! Wat een cadeautje!

KAYA Sieraden

KAYA Sieraden is opgezet door eigenaresse Tanja. Met het bedrijf heeft ze haar droom waargemaakt. In 2012 heeft ze haar baan opgezegd en een plan gemaakt: een eigen sieradenbedrijf voor moeders en dochters dat ook wat teruggeeft aan de wereld. En dat is gelukt! Per sieraad doneert KAYA Sieraden namelijk een bedrag zodat kansarme kinderen naar school kunnen in Gambia. Voor het schooljaar 2016 doneerde KAYA ruim € 2500. Hoe mooi is dat?

Niet alleen zijn er sieraden voor moeders te koop, zoals ik heb uitgezocht. Ook kun je er terecht voor hele schattige kindersieraden, dooparmbandjes en sieradensetjes voor moeder en dochter. En erg origineel; je kunt zelfs manchetknopen laten graveren mocht je een tof cadeau zoeken voor je man voor bijvoorbeeld vaderdag.

Sinds een paar dagen loop ik trots rond met mijn ketting! Ik heb er al veel complimentjes over gekregen. Mocht je nog op zoek zijn naar een bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld Moederdag, kan ik KAYA sieraden zeker aanraden.

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Patricia | TwijfelMoeder 26 maart 2017 at 07:48

  Wat mooi!

 • Reply Jonna@burgertrutjes 26 maart 2017 at 08:06

  Wat een mooi sieraad!

 • Reply jeapiebel 26 maart 2017 at 09:01

  Ik hou wel van persoonlijke sieraden zoals deze. Het heeft altijd iets speciaal.

 • Reply Annemieke 26 maart 2017 at 10:16

  Supermooi!!

 • Reply Nathalie - Volgmama 26 maart 2017 at 16:32

  Heel mooi!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Tips om lekker in slaap te vallen

  Slapen, wat houden we ervan! Lekker na een lange dag in bed duiken en je hoofd tot rust laten komen....

  Sluiten