Reviews

Tip: online herenkleding shoppen bij Sans-Online

28 april 2016

Dat vrouwen van online shoppen houden, is inmiddels wel bekend denk ik ๐Ÿ˜‰ Maar mijn man is de grootste kledingfreak hier in huis! Toen we het aanbod kregen van Sans-Online om wat leuks uit te zoeken bij de herenkleding, was Kevin dan ook heel blij! Aangezien mijn man genoeg jeans heeft, besloot hij een mooie trui uit te zoeken. Hij koos voor deze trui van Esprit. De trui kostte 39,95.

esprittrui

IMG_7165

IMG_7163

IMG_7164

Mooie trui hรจ? Hij heeft het al vaak aangehad en na een paar keer wassen is de trui nog steeds mooi! Ook is de trui makkelijk te combineren met een zwarte spijkerbroek of nette broek. Een mooie aanwinst voor zijn kledingcollectie. Die collectie is overigens groter dan mijn kledingcollectie, zoals ik al zei: hij houdt echt van kleding ๐Ÿ˜‰

Zomer

Nu komt de zomer er natuurlijk aan, laten we hopen met bijpassend zonnig weer. En inmiddels staan er alweer heel veel leuke zomeritems op Sans-Online. Ik zette mijn favoriete items op een rijtje voor jullie:

Sans1ย ย  Sans2

sans3ย  sans4

Sans5 sans6

Er zitten zoals je ziet echt hele leuke vrolijke items tussen! Vooral de collectie van Jack & Jones vind ik heel leuk! Leuke prints, leuke kleuren, helemaal klaar voor de zomer! Nu het weer nog!

Facebook Comments

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Wilmaaa 29 april 2016 at 05:30

  Mooie trui en leuk dat hij wilde poseren ๐Ÿ™‚ ik heb ook weleens in hun webshop gekeken voor mannen, heel leuk allemaal!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Shoplog vrijmarkt KoningsdagMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Voor het eerst uit logeren!

  Dit weekend was best een flinke mijlpaal voor ons. Ons zoontje was namelijk voor het eerst uit logeren! Ja, retespannend...

  Sluiten