Reviews

Review & Korting! Spelen met een Springkoe!

12 juli 2017

Sinds enkele weken hebben wij een nieuwe huisgenoot. Een heuse Springkoe! Ik kende de term ook niet, maar ik had ze wel al regelmatig voorbij zien komen bij anderen. En ze zijn echt zo leuk! Speciaal voor lezers van deze blog, is er een flinke kortingsactie. Lees snel verder!

Wat is een Springkoe?

Dit is een opblaasbaar skippyfiguur, en is bedoeld om mee te spelen, geschikt voor kinderen van ongeveer 1 tot 7 jaar. Ik was erg blij dat wij er eentje kregen om uit te proberen, want dit is dus echt ideaal speelgoed voor Spencer. Hij is nu 2,5 en volop in ontwikkeling. De koe is echt veelzijdig. Hij kan er uiteraard op zitten en ‘huppen’, hij geeft de koe eten, hij knuffelt ermee, noem maar op.  Alle producten zijn overigens gemaakt van stevig rubber (zonder weekmakers!), zijn Phthalate vrij, CE gekeurd en voldoen aan de strengste regels. Het oppompen is trouwens super handig! Je krijgt er een pompje bij en het is zo gepiept.

 

Wat vond Spencer ervan?

Nou daar kan ik vrij kort in zijn: Hij vindt het fantastisch! In principe staat de koe bij ons binnen, maar op mooie dagen neemt Spencer hem ook mee naar buiten en mag de koe even de wei in 😉  En zoals hier boven geeft Spencer de koe geregeld een kusje. Zoals je ziet, hij neemt zijn taak erg serieus om voor Klara de koe te zorgen. Ik denk dat Klara het wel goed heeft hier. Overigens vind ik zelf de koe erg leuk staan als decoratie en ze past ook erg goed bij de kinderkamer van Jasmijn. Maar voorlopig staat Klara gewoon in de woonkamer, want Spencer is er echt helemaal gek mee. ’s Ochtends als hij beneden komt roept hij als eerste ‘KOE KOE’ en moet er geknuffeld worden.

Springherten, -konijnen, en nog veel meer!

Nu heeft Springkoe niet alleen springkoeien, maar ook een heleboel andere dieren. De koe die je op de foto’s ziet is dus Klara de Koe, een witte koe. Maar er zijn ook koeien in alle kleuren van de regenboog, knalroze, blauw, noem maar op. Wil je geen koe? Er zijn ook herten, honden, konijnen en nog veel meer keus. Hoe stoer is bijvoorbeeld deze Rufus de hond? Mocht je springdier overigens een lek hebben, geen probleem, Springkoe verkoopt ook reparatiemateriaal. Maar zoals je op de foto’s ziet sleept Spencer Klara echt overal mee naar toe, zelfs door de tuin en ze is nog onbeschadigd gelukkig!

Kortom: zoek je een origineel verjaardagscadeau, kraamcadeau of dergelijke, dit is echt een aanrader! Het is weer eens iets anders en een kindje heeft er echt heel veel speelplezier van omdat het zo veelzijdig is.

Korting!!

Mochten jullie nou enthousiast zijn geworden, speciaal voor lezers van Everyday-Life is er een kortingscode aangemaakt. En daarmee krijg je maar liefst 20% korting! Vul de code Everydaylife in bij je bestelling en shop met flinke korting 🙂

 

Deze blog is een samenwerking.

 

Facebook Comments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply marleen 12 juli 2017 at 13:19

  Hahaha ik wil ook een springkoe!
  marleen onlangs geplaatst…5x lekkere dip voor bij de chips & review Hoeksche ChipsMy Profile

 • Reply jonna@burgertrutjes 13 juli 2017 at 05:29

  Ik wil er ook 1 :’) Workout 2.0 haha
  jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Shoplog Aliexpress Zomer 2017 – favoriete itemsMy Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 18 juli 2017 at 12:40

  Wat een dotje zeg! Die zou je zo als ornament in de woonkamer of tuin zetten : )
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Thuisblijfmoeder Melanie vertelt haar verhaalMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Review: wekker met projectie van Bigben

  Wekkers. Het zijn niet mijn meest favoriete producten eerlijk gezegd. Ik slaap liever rustig wat uit in plaats van 's...

  Sluiten