Reviews

Review: wekker met projectie van Bigben

4 juli 2017

Wekkers. Het zijn niet mijn meest favoriete producten eerlijk gezegd. Ik slaap liever rustig wat uit in plaats van ’s ochtends ruw uit mijn slaap te worden gerukt 😉 Maar ja, ik kan ook niet zonder, dus als je dan een wekker moet hebben, dan maar zo eentje zoals deze wekker van Bigben!

Wekkerradio

Dit is namelijk wekkerradio Izzy. Het is een projectiewekker om precies te zijn. Helaas, niet voor mij, we gebruiken het voor Spencer. Wekker Izzy is een wekkerradio en nachtlamp in één. Kinderen kunnen ’s avonds in slaap vallen en ’s ochtends weer wakker worden met rustige geluiden of muziek. Mijn favoriete functie is de sleep-functie. Hiermee kun je instellen hoe lang de radio aan moet blijven, zodat jij (of je kind dus in dit geval) rustig in slaap kunt vallen. Als de ingestelde tijd verstreken is, gaat de wekker automatisch uit. Bovendien beschikt deze wekker ook nog over een snooze en een nap functie.

Eigen stem

Ook kun je als ouders je eigen stem opnemen en dat als wekker gebruiken voor je kindje. Dat hebben we nog niet gebruikt, ik denk namelijk niet dat dat gaat werken bij Spencer maar dat hij ervan schrikt. Als we tegen hem praten door de babyfoon dan snapt hij het al niet. Laat staan als papa of mama opeens uit de wekker komen, haha! Maar goed, het is wel een hartstikke handige functie natuurlijk, want je kunt ook zelf dus muziek opnemen hiermee bijvoorbeeld.

Zoals gezegd is het niet alleen een wekker, maar ook een nachtlamp. En bovenop de wekker kun je drie verschillende projecties doen. Je schuift dan één van de drie schijfjes zoals op onderstaande foto in de wekker en die projectie zie je dan op het plafond. Echt heel erg leuk! Spencer vindt het prachtig!

Verschillende wektijden

Mocht de wekker nou niet ingepikt zijn door je zoon of dochter, zoals hier dus het geval is, dan is de wekker ook voor jou en je eventuele partner zelf erg handig. Je kunt namelijk twee verschillende wektijden instellen zodat je bijvoorbeeld een andere tijd in het weekend kunt gebruiken als doordeweeks. Je bedient de wekker met de knopjes aan de zijkant.

Izzy

Wij hebben dus Izzy, de mintgroene versie. Maar mocht je dit geen leuke kleur vinden, dan kun je ook gaan voor Stella (roze) of Teddy (blauw). Wij hebben voor de mintgroene gekozen, omdat hij dan over een paar jaar eventueel nog door kan naar Jasmijn gaar kamer. En daarnaast vind ik dit gewoon echt een coole kleur. Tof design hè? Ik vind het echt een gaaf ding!

De wekker hebben wij opgestuurd gekregen.

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply marleen 5 juli 2017 at 15:38

  Hahaha wat een leuk ding!
  marleen onlangs geplaatst…Ik voel me zo lelijk en dik – STOP hiermee!My Profile

 • Reply Jonna@Burgertrutjes 8 juli 2017 at 06:37

  Grappig ding zeg! Wij hebben een wake up light. Ook erg blij mee 🙂
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Sporten is leuk – van lamme luilak naar fitnesslover..?My Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 11 juli 2017 at 10:26

  Wat een leuke wekker. En wat een briljant idee dat je je eigen stem kunt opnemen zeg!
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Huis kopen? Neem je financiële situatie onder de loep.My Profile

 • Reply Katia 6 december 2018 at 21:15

  Beste, is het ook mogenlijk om deze wekjer op het elekticiteitsnet aan te sluiten ? Eventueel door aankoop adaptor.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Pimp de deur van de kinderkamer!

  Ons zoontje heeft een vrij basic kinderkamer. Alhoewel één muur (de schuine kant van de kamer) gifgroen is, is de...

  Sluiten