Reviews

Zand- en waterpret in eigen tuin

30 juli 2017

Wat is er nou leuker dan zand- en waterpret in je eigen tuin!? Ons zoontje vindt spelen met zand, maar vooral met water heel erg leuk. Wij waren dan ook superblij dat we een prachtige  zand- en watertafel van Exit Toys mochten proberen.

Opgeruimd staat netjes!

Nu is onze tuin inmiddels best een speelparadijs aan het worden, maar we proberen het toch netjes te houden. En dankzij deze tafel is al Spencers speelgoed netjes opgeborgen. Je kunt de tafel namelijk dichtklappen en dan zie je er helemaal niets meer van! Zo is het een keurige picknicktafel. Haal je de plank eraf, dan komen er twee groene bakken tevoorschijn. In de ene kun je water doen en in de andere zand. Maar goed, dat kun je natuurlijk zo invullen zoals je het zelf wilt. Spencer heeft inmiddels zoveel speelgoed verzameld, hij vult daar beide bakken mee ūüėČ Flinke laag water erbij en spelen maar!

Duurzaam en veilig

De zand- en watertafels van Exit Toys zijn gemaakt van¬†FSC¬ģgecertificeerd hout.¬†Daarnaast zijn de tafels netjes afgewerkt zodat kinderen er veilig en lang mee kunnen spelen. De groene bakken kunnen uit de tafel worden gehaald, zodat je de tafels eenvoudig schoon kunt maken.

Ons oordeel

Wij zijn HEEL erg blij en tevreden met deze tafel. Het is echt een tafel van goede kwaliteit en erg robuust. Die gaat echt niet stuk na een flinke storm of een regenbuitje. Wat ik zelf echt superhandig vind, is dat het dus ook te gebruiken is als opbergtafel. Het oogt keurig in de tuin. En met de plank erop is het een mooie picknicktafel en kan onze kleine man er dus heerlijk een broodje op eten.

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Wij hebben van de tuin een speelparadijs gemaakt!

Okee de kop is misschien wel heel enthousiast, maar we proberen in ieder geval wel om de tuin zo leuk...

Sluiten