Reviews

Fleur je huis op met een zitzak van Terapy

25 oktober 2018

Hebben jullie een zitzak in huis? Wij hadden dat tot voor kort niet. Maar onlangs kregen we de zitzak Elly van Terapy opgestuurd en nu willen we niet anders meer!

Elly

Het gaat om de zitzak Elly die we kregen. Deze kun gebruiken in de vorm van een kussen, maar ook in de vorm van een druppel. Het voordeel hiervan is, is dat als je dan op de zitzak gaat zitten de druk in je wervelkolom wordt verlicht. En daarnaast ziet het er gewoon heel erg cool uit 🙂 Elly is in allerlei kleuren beschikbaar. Zoals je op de foto ziet, hebben wij een groene in huis. De zitzak in een effen kleur kost 129 euro. Heb je liever een cool patroon? Dat kan ook! Dan is de zak 159 euro. Onze twee kinderen vinden Elly fantastisch. Ze zitten er heel erg veel op. Ook is het leuk speelgoed en kunnen ze erop klimmen. Gelukkig zijn de hoezen afritsbaar en wasbaar. Dat komt goed uit, want onze dochter gooide de eerste dag al drinken op de zitzak. Maar na een wasje op 30 graden, was de hoes weer als nieuw.

Terapy

De zitzak is zoals gezegd van het bedrijf Terapy. Dit bedrijft gelooft in het creëren van rustmomenten. Terapy is van Iron Jordan. Hij besloot in 2008 zijn baan op te zeggen bij een grote multinational om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij was opzoek naar een relaxte leefstijl en wilde graag een eigen bedrijf oprichten. Samen met wat vrienden ontwikkelde hij de zitzak. De zitzakken van Terapy passen zich aan je lichaam aan. Hierdoor wordt je lichaamsgewicht verdeeld en de drukpunten op je wervelkolom verlicht. Heerlijk tot rust komen dus! Naast de Elly die wij dus hebben gekregen, zijn er meerdere soorten verkrijgbaar. Wil je een hele grote zitzak? Ga dan voor de Dino. Ook kun je bijvoorbeeld armleuningen kopen voor op je zitzak. Zo kun je er nog lekkerder op zitten. Ideaal toch?

“Ik kom uit een ondernemersfamilie en wilde me niet meer aanpassen aan de richtlijnen van anderen. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een product dat ik zelf kon vormen in iets waar ik in geloof.”

Kortom: De zitzakken zijn echt een leuke aanvulling voor jouw huis! Kies de kleur die in jouw interieur past en neem er eentje in huis zou ik zeggen! Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen is het echt een aanrader.

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Everyday-Life stopt, nieuw project begint!

Helaas, Everyday-Life stopt. Dit zal geen verrassing zijn, aangezien hier al maanden geen activiteit meer is. Ik wil niet langer...

Sluiten