Shoplog

Shoplog – Ik ging goedkoop winkelen in Duitsland!

17 maart 2016

Zoals ik vorige week al schreef, zijn wij onlangs een paar dagen naar Winterberg geweest. Daar ben ik behoorlijk aan het shoppen geslagen! Uiteraard wilde ik naar de DM drogisterij, omdat ik daar heel veel over had gelezen over hoe goedkoop alles daar is! En ik houd wel van een koopje natuurlijk πŸ˜‰ Ik ben goed geslaagd, al zeg ik het zelf. Kijk je mee naar mijn aankopen?

IMG_20160304_120255

Een winkelmandje vol!!

 

IMG_7117

Potjes babyvoeding zijn daar dus echt de helft goedkoper dan hier. Wat hier 1,89 kost, kost daar slechts 75 cent! Helemaal fantastisch! Meestal eet Spencer met ons mee, maar voor bij de gastouder of voor onderweg vind ik het wel handig om potjes in huis te hebben. We hebben dus even goed ingeslagen. En ze bleken ook potjes met chocoladesmaak te hebben! Dat lust Spencer wel!!

 

IMG_7122

Eerder in mijn blog over My Favourite Food Things, schreef ik al over een Mango/papaja/kerrie-spread voor op brood. Die hebben hier in Nederland gekocht en was vrij prijzig. En wat bleek, in de DM hadden ze allerlei soorten tegen heel weinig geld. Nog geen 2 euro. Overigens niet die met appel kopen, die was echt niet te eten. Blegh. Maar de versie met mango en papaja is heerlijk!

 

IMG_7126

Ook Nivea-producten waren er een stuk goedkoper. Wij gebruiken altijd invisible-deodorant van dit merk, tegen witte strepen op de kleding. In Nederland zijn deze bijna vier euro. Hier 1,75. Ook scheergel voor mijn man was er een stuk goedkoper!

IMG_7128

Deze oogschaduw pallet van Essence vond ik gewoon mooi., Ik weet niet of het goedkoper was dan in Nederland. Was 2,75 in ieder geval.

 

IMG_7130

Wat een parfum-hemel is het daar!! En zo goedkoop! Uit de bak met aanbiedingen viste ik twee parfums voor maar 3,45 euro!!! Geweldig! En ze ruiken lekker! Ook mijn man kocht twee luchtjes voor zichzelf. Echt spotgoedkoop.

IMG_7132

Treacle Moon is in Nederland bijna niet te betalen. Schandalig duur vind ik het. In Duitsland bleek het echter een stuk beter betaalbaar: 3,75 voor een grote fles. Ook scoorden we nog twee andere douchegels. Belea is het huismerk van DM en heeft een heleboel fijne producten en is spotgoedkoop. Deze vanille & kokos ruikt heerlijk!

IMG_7134

Mijn man sloeg nog even deodorant in van het huismerk van DM.

IMG_7142

Ook al deze knijpzakjes waren veel goedkoper dan in Nederland. En ze hadden allemaal smaken en combinaties die wij in Nederland niet kennen. Denk aan fruit met havermout of met quinoa. Of appel met kaneel.

IMG_7145

Organix Goodies knabbels zijn hier thuis favoriet, maar wel erg prijzig. In Duistland hebben ze hun eigen versie ervan, uiteraard ook veel goedkoper. We sloegen gelijk een heleboel zakjes in.

IMG_7147

Dit hebben we bij de naastgelegen supermarkt gekocht, de Edeka. DIT IS ZO LEKKER! Het is dan ook al op. Oops. Hadden we nou maar meer pakjes gekocht. En het kostte echt geen drol. volgens mij 1,75. Van het merk KrΓΌger, mocht iemand interesse hebben.

IMG_7135

Ook dit had ik in Nederland nog nooit gezien. Een soort bonbons-doosje met allemaal After Eight chocolaatjes. En ook witte chocolade erbij!! Zo lekker ook! Deze was wel prijzig, 3,49 meen ik.

Dat was het! Wat vind je van onze aankopen? Ga je zelf ook wel eens goedkoop shoppen in Duitsland?

Facebook Comments

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Channa 17 maart 2016 at 06:13

  Oohh goed geslaagd zeg! Treacle Moon vind ik heerlijk, wist niet dat het zoveel scheelde. Hopelijk vergeet ik het de volgende keer dat wij in Duitsland zijn niet!
  Channa onlangs geplaatst…Pascal deed mee aan de Truckersrun! #downsyndroomMy Profile

 • Reply Charlotte 17 maart 2016 at 06:43

  Haha wauw, goed geslaagd πŸ™‚ Ik ben nog nooit bij de DM geweest. Toch eens onthouden…
  Charlotte onlangs geplaatst…Een dagje ziekmelden kan best, toch?My Profile

 • Reply Bregje 17 maart 2016 at 07:24

  De DM is geweldig, wij halen er ook de luiers. Voor ons is t redelijk dichtbij, dus we combineren t vaak met tanken en slaan dan groot in πŸ˜‰
  Bregje onlangs geplaatst…Onder het mes….My Profile

 • Reply Desiree | Sweet Happinez 17 maart 2016 at 07:31

  Ik vind de DM ook echt fijn! Zoveel dingen zijn daar goedkoper!
  Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…De nieuwe website van Sweet Happinez is onlineMy Profile

 • Reply Malou 17 maart 2016 at 09:05

  Leuk om te zien wat je gekocht hebt πŸ™‚ Ik ga ook regelmatig even nar Duitsland (vanaf hier is het 40 minuutjes rijden) en ik haal eigenlijk altijd de luiers daar. En verder ook van alles haha.
  Malou onlangs geplaatst…23 weken zwangerMy Profile

 • Reply Astrid 17 maart 2016 at 09:11

  Oeh, misschien ook maar een keer naar Duitsland rijden. Die drogisterij heet gewoon DM?
  Astrid onlangs geplaatst…Little Ace, coole custom made shirts – Webshop WednesdayMy Profile

 • Reply Angela - Mama met passie 17 maart 2016 at 09:35

  Wat veel aankopen zeg! Het is een behoorlijk stuk rijden vanaf hier, maar als ik op de grens van Nederland/Duitsland zou wonen, zou ik er zeker een kijkje nemen. Wellicht als we er een keer op vakantie zijn, ben toch wel erg nieuwsgierig!
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Spam je best geschreven artikelMy Profile

 • Reply demallemolenmoeder 17 maart 2016 at 12:04

  Wat ben je goed geslaagd en dat voor vele leuke prijsjes.
  demallemolenmoeder onlangs geplaatst…Een denker of doener?My Profile

 • Reply Nesrin 17 maart 2016 at 16:27

  Ik moet zsm naar Duitsland! Wow wat veel en voor minder geld dan in Nederland.
  Nesrin onlangs geplaatst…Hoe word je een total boss momager?My Profile

 • Reply Cassandra 17 maart 2016 at 20:00

  Duitsland is heerlijk shoppen!! Wel jammer dat je niet overal de prijzen van hebt genoemd, was wel benieuwd naar de knijpzakjes en goodies-ripoff zakjes
  Cassandra onlangs geplaatst…Ninie | Voor hippe meiden!My Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 18 maart 2016 at 11:05

  Wauw, je hebt lekker ingeslagen. Veel dingen zijn inderdaad goedkoper in Duitsland! Ik koop daar altijd haarverf.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Weekend DIYMy Profile

 • Reply Zo maak je een gezond tussendoortje voor jouw kind! - Everyday-Life 8 april 2016 at 06:01

  […] vindt hij maar fascinerend. Helaas zijn de meeste knijpzakjes nogal aan de prijs, zelfs als we ze goedkoop in Duitsland halen. Maar onlangs kreeg ik een ideale oplossing opgestuurd, de hervulbare knijpzakjes van Squiz. Ik […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Deze tweeling verovert Instagram!

  Ik kwam een superleuke tweeling op Instagram tegen, die moet ik even delen met jullie! Het gaat om de zogenoemde...

  Sluiten