Shoplog

Fotoverslag & Shoplog: De Negenmaandenbeurs – Wat een mensenmassa!

25 februari 2016

Vorig jaar was ons zoontje 1,5 maand toen we naar de Negenmaandenbeurs gingen. Samen met mijn man vertrokken we naar Amsterdam. Voor ons ongeveer 40 minuten rijden. Onaangenaam waren we verrast toen we ergens in de stromende regen op een pendelbus moesten wachten met ons zoontje. Ik vond die hele beurs een verschrikking. Ondanks dat de stands allemaal echt wel leuk waren (wat ik ervan kon zien dan), was het qua drukte gewoon niet te doen. Van het een half uur lang in de regen wachten op een pendelbus tot de enorme massa vrouwen op de vloer, waardoor je eigenlijk geen één stand echt goed kon bekijken. Of je moest je met kinderwagen en al er tussen proppen, maar daar had ik eigenlijk geen zin in.

Herkansing

Dit jaar besloot ik voor de herkansing te gaan. Spencer is nu 13 maanden en gewend om dagjes weg met me te gaan. Daarnaast vind ik een heleboel merken en bedrijven die op de beurs staan wel heel leuk. En dingen verdienen vaak ook een tweede kans. Dus eergisteravond besloot ik vrij spontaan een kaartje te kopen en gisteren vertrok ik samen met Spencer naar de RAI. Mijn man moest werken, maar had ik anders ook echt niet meer mee gekregen. Ik heb een fotoverslag van de dag gemaakt. Kijk je mee?

De dag begon al goed. Ik moet 3 snelwegen over om naar de RAI te komen. En op ALLEDRIE stond file. In heb er ruim een uur langer over gedaan dan gebruikelijk. Maar goed, ik luisterde naar de nieuwe Adele, had wat te drinken en broodjes mee, dus het was te doen.

De dag begon al goed. Ik moet 3 snelwegen over om naar de RAI te komen. En op ALLEDRIE stond file. In heb er ruim een uur langer over gedaan dan gebruikelijk. Maar goed, ik luisterde naar de nieuwe Adele, had wat te drinken en broodjes mee, dus het was te doen.

 

In de auto naar de Negenmaandenbeurs

Hier zaten we dan, in de auto! Spencer lag na een kwartier al te pitten, haha! Mooi’hè mijn eigen handen in de reflectie. Selfie-kneus ben ik 😉

 

Bus naar de Negenmaandenbeurs

Parkeren moest net als vorig jaar helemaal bij de Arena. Dit is normaal al een kwartier rijden met de bus, maar uiteraard was er net een rijstrook afgesloten en was de weg dus dicht. De bus deed er dus een half uur over. Uiteraard moesten we eerst in de rij staan.

 

In de rij voor de Negenmaandenbeurs

En voor de ingang stonden we ook weer allemaal in de rij. Uiteraard was Murphy’s Law nog niet voorbij en kon mijn toegangskaartje niet worden gescand. Ik moest dus naar de servicebalie. Gelukkig was daar een heel lief meisje dat me kon helpen zodat ik toch naar binnen kon.

 

img_20160224_120126.jpg

En toen kon de pret EINDELIJK beginnen. Het was qua drukte nog redelijk te doen in de eerste hal en al snel liep ik tegen deze fantastische stand van Done by Deer aan. Het servies dat jullie met de winactie kunnen winnen, hing er ook! Ik kocht een bord voor Spencer met vakjes. Geweldige spullen heeft dit merk, vind ik.

 

img_20160224_120336.jpg

Inmiddels was het al wat drukker aan het worden.

 

img_20160224_121444.jpg

Bij de ETOS heb ik luiers en make-up gescoord.

 

img_20160224_122136.jpg

Lelijke foto, maar heb ‘m er toch tussen gezet omdat het één van mijn favoriete merken is. Lekkere knijpzakjes met fruit voor de kleine man gekocht.

img_20160224_122633.jpg

En bij de HIPP Bio kregen we gratis thee. Daar zeggen we geen nee tegen natuurlijk 😉

 

Frozen yoghurt

Tussendoor aten we frozen yoghurt met noten en mango. Yummie!

 

img_20160224_124857.jpg

Spencer werd helemaal happy van onze snack tussendoor. Zie je die leuke blauwe sokken trouwens? Die heeft Spence uitgetrokken en ergens op de beurs rondgestrooid. Dus mocht je ze gevonden hebben 😉

img_20160224_130311.jpg

Ik liep nog per ongeluk de Huishoudbeurs op. Maar dat was zo extreem druk, ik was binnen een minuut weer buiten.

Daarna zijn we snel gevlucht. Wat een mensenmassa, allemachtig. Dus hop in de pendelbus weer naar de parkeerplaats en gelukkig zonder file naar huis. Dit overigens niet nadat ik 17.50 (!!!!!) had betaald voor het parkeren. 17 fucking 50 voor een parkeerplaats 15 minuten verder en een volgepropte pendelbus. Stelletje afzetters.

IMG_6993

Dit zijn mijn aankopen. Dat bord is geweldig hè? Ik scoorde nog een fles diksap en in de tas zitten de luiers en de make-up.

 

IMG_6998

En nee ik ben niet zwanger hoor, dat boekje kreeg ik bij de luiers.

Dat was het! Zou ik volgend jaar weer gaan? No chance in hell. Ik heb het twee keer geprobeerd en het is gewoon niets voor mij. Wat mij betreft is de Negenmaandenbeurs (en de Huishoudbeurs for that matter) slachtoffer geworden van haar eigen succes. De enorme drukte, het is gewoon niet te doen. en 17,50 voor een beetje parkeren, kom op jongens!

Zijn jullie wel eens op de Negenmaandenbeurs geweest? Vonden jullie het leuk?

Facebook Comments

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Channa 25 februari 2016 at 06:19

  Ben er vier jaar geleden geweest en vond het de hel. Zo druk, dat is toch niet grappig meer?! Denk niet dat ik er ooit nog heen ga!
  Channa onlangs geplaatst…Shoplog: Lidl & HoogvlietMy Profile

 • Reply Charlotte 25 februari 2016 at 06:30

  Ik geloof ook niet dat het iets voor mij zou zijn. Ben er nog nooit geweest maar kan niet zo goed tegen mensenmassa’s…
  Charlotte onlangs geplaatst…Win! Voorleesboek Fos en de maatjesMy Profile

 • Reply Nicole 25 februari 2016 at 06:58

  Voor 18 euro hebben we een dagretour.. Dat is dan beter dan dat parkeren, wat een hell zeg en super duur.. Wij gaan morgen, vond het vorig jaar druk maar wel leuk haha!
  Nicole onlangs geplaatst…Klaar voor de peuterspeelzaalMy Profile

 • Reply Lilian 25 februari 2016 at 07:25

  Ik vind die drukte ook maar niks. Op een gegeven moment ben je bijna aan het vechten voor een plekje aan een stand. Vreselijk!
  Lilian onlangs geplaatst…Wat ik mijn kind wil meegeven: Deel 1My Profile

 • Reply Simone 25 februari 2016 at 08:39

  Zelfde ervaring hier… en nog twijfel ik om dit jaar nog even te gaan ook vanwege de leuke merken. Wij hadden vorig jaar in de parkeergarage bij de Rai geparkeerd. Dat koste ons toen 20 euro. Dat vond ik al belachelijk. Maar 17,50 en dan ook nig met de pendelbus… niet normaal toch. Inderdaad gewoon afzetterij, omdat ze weten dat je wanneer je daar eenmaal staat je echt niet meer om gaat draaien.
  Simone onlangs geplaatst…5 dingen die ik mis aan het borstvoeding gevenMy Profile

 • Reply Lonneke 25 februari 2016 at 08:48

  Het blijft leuk zo’n negenmaandenbeurs maar toen ik zwanger was kon ik die drukte bijna niet aan. Het lijkt me eigenlijk leuker als je niet zwanger bent, haha!
  Lonneke onlangs geplaatst…Met je baby naar een osteopaatMy Profile

 • Reply Bregje 25 februari 2016 at 09:36

  Kijk, we hebben iets gemeen!! Ik moet er niet aan denken om daar naartoe te gaan. Al die mensen! Al is die aanbieding van de luiers wel heel interessant, maar als je daarvoor 17,50 parkeergeld moet betalen, kun je ze net zo goed voor t gewone tarief halen. Wat een belachelijk bedrag voor een paar uurtjes parkeren! x
  Bregje onlangs geplaatst…Project keuken: UpdateMy Profile

 • Reply Angela - Mama met passie 25 februari 2016 at 10:02

  I love dat bord!! Ik ben dol op je winactie, dus nog steeds aan het duimen (oké, niet letterlijk natuurlijk, maar je snapt me wel 😉 ) Die frozen yoghurt ziet er ook echt heerlijk uit. Ik ben vorig jaar met mijn moeder geweest en toen viel het ons erg mee met de drukte. Het was echt een topdag en heb alle items gescoord die ik wilde scoren inclusief een bellypaint! Dit jaar ga ik niet, maar wie weet volgend jaar!
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Mijn hart huilt om die stomme wet…My Profile

 • Reply Malou 25 februari 2016 at 10:17

  Die mensenmassa vind ik ook helemaal niks, daarom trekken dit soort beurzen mij nooit zo.
  Malou onlangs geplaatst…Zwanger: op de helft!My Profile

 • Reply Jennifer 25 februari 2016 at 14:12

  Ik ben met het OV geweest en ik vond het echt fantastisch, super gezellig en gewoon een leuk uitje. 🙂 Voor het OV was ik 18 euro kwijt, bijna gelijk aan jouw parkeerkosten alleen al, misschien dat volgend jaar eens overwegen?
  Jennifer onlangs geplaatst…Diary: 69My Profile

 • Reply Nathalie 25 februari 2016 at 14:19

  Die luiers heb ik ook gescoord, en bij het grabbelen een lipgloss erbij 🙂
  Nathalie onlangs geplaatst…Beurstassen en goodiebags op de NegenmaandenbeursMy Profile

 • Reply Charlotte 25 februari 2016 at 14:39

  Poeh, wat een mensen massa! Ik denk niet dat het echt aan mij besteed is 😉

 • Reply Melissa 26 februari 2016 at 00:46

  Ik ga zondag dan is altijd lekker rustig 🙂 En neem heerlijk de trein met dagkaart van kruidvat. Heerlijk ontspannen 🙂
  Melissa onlangs geplaatst…Do it yourself: sleutels versieren.My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Wanneer haal je de box weg?

  De box was een gekoesterd object hier in huis. Ons zoontje (nu 13 maanden) kon zichzelf er uitstekend in vermaken. Als...

  Sluiten