Shoplog

Primark shoplog!

16 maart 2017

Sja wat kan ik zeggen? Winkelen is gewoon verslavend en ik heb nogal veel tijd natuurlijk in mijn verlof. Dus ehh…Β hier is weer een shoplog! πŸ™‚

Kevin en ik waren dinsdag samen een dagje vrij en besloten lekker te gaan shoppen. We gingen een dagje naar Almere waar we heerlijk hebben geluncht en gewinkeld. Zie hier onze aankopen bij de Primark!

Voor slechts 1,50 kocht ik deze zonnebril. Een bepaalde blonde peuter had mijn huidige zonnebril namelijk een beetje gesloopt. Gelukkig kosten ze bij de Primark geen drol.

Voor 1,50 kocht ik ook twee pakjes gezichtsreinigingsdoekjes en voor dezelfde prijs twee pakjes billendoekjes. Echt goedkoop! Ik ben benieuwd of het wat is, die billendoekjes van de Primark!

Gratis tip van mij; Dit zijn de beste elastieken voor in je haar ooit! Ja echt. Ze zijn precies stevig genoeg. Niet te dik en niet te dun. Ze gaan lang mee. Ze lubberen niet. Serieus, deze wil je hebben!

Voor de kindjes kochten we sokken. Vijf paar voor 3 euro. Spencer heeft deze vrolijke sokken met monsters en voor Jasmijn gingen we op de wat zoetere toer.

Ook sloegen we alvast wat rompers in voor Jasmijn voor als ze wat groter is. Deze zijn alvast voor van de zomer. Slechts een tientje voor 5 rompers. Geen geld. Leuk hè die vrolijke kleurtjes?

En dan nu mijn favoriete aankoop tot nu toe voor Jasmijn. Dit is dus echt het allerleukste jurkje dat ik ooit heb gezien. Ik wou dat ze het in mijn maat hadden πŸ˜‰ Het was pas beschikbaar vanaf maat 74 en dat heeft ze natuurlijk nog lang niet, maar ik vond het te leuk om te laten hangen. Stoer en toch meisjesachtig! Kostte overigensΒ 8 euro.

Voor Spencer scoorden we dit shirt voor slechts 1,50.Β  Leuk voor Koningsdag πŸ˜‰

Dit shirt voor Jasmijn vond ik zo leuk (en goedkoop) dat ik het mee heb genomen, ook al is het nog te groot. Al valt Primark wel erg klein vind ik trouwens. Maar goed, kostte slechts 1,80. Val je je ook geen buil aan!

We gaan over een paar weken naar Center Parcs en van de zomer naar Denemarken, dus Jasmijn heeft ook zwemkleding nodig! Dit badpakje was slechts 5 euro.

En tot slot kochten we voor Spencer dit shirt voor 2 euro. Leuk voor van de zomer!

Naast al bovenstaande aankopen, kochten we nog een trui en een shirt voor mijn man.Β Goed geslaagd dus!!

Facebook Comments

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply marleen@burgertrutjes 16 maart 2017 at 06:42

  Heeeel leuk!! Dat jurkje! En spence zn monstersokken!

 • Reply Mathiske -gelukineenrompertje- 16 maart 2017 at 07:36

  Oh dat badpakje 😍😍

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL 16 maart 2017 at 08:00

  Lekker geshopt!! Vooral dat badpakje is super schattig!

 • Reply Nicolette weijman 16 maart 2017 at 08:21

  Leuk leuk leuk!!! Geweldig he dat kleine spul maar wel verslavend πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

 • Reply Femke 16 maart 2017 at 08:44

  Primark heeft echt zo’n leuke spulletjes! Het kleedje voor Jasmijn vind ik ook geweldig! Goed om te weten dat de kleertje vrij klein uitvallen πŸ˜‰

 • Reply Astrid 17 maart 2017 at 21:31

  Zeker goed geslaagd! Dat jurkje zag ik ook hangen, ik nam het bijna mee voor een vriendin van me. Echt een geweldig jurkje! De shirtjes voor Spencer zijn ook leuk, roarr! πŸ™‚

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Het leed dat reflux heet

  Jasmijn is zoals ik al eerder scheef, de spitting image van haar grote broer. Helaas heeft ze niet alleen leuke...

  Sluiten