Shoplog

Shoppen op een hysterisch drukke kinderkledingbeurs!

28 maart 2017

Soms haal ik me van die dingen in me hoofd…. dan vraag ik me achteraf af: wáárom doe ik dat toch? Zo zag ik op Facebook voorbij komen dat er een enorme kinderkleding- en speelgoedbeurs was in Hilversum. Ik ben gek op kringlopen, kinderkledingbeurzen, kofferbakmarkten enzovoort, dus ik was gelijk enthousiast. Maar ja, Kevin werkt in de weekenden, dus ik zou wel beide kindjes mee moeten nemen. Geen probleem dacht ik, ik zet ze gewoon in onze duowagen en gaan met die banaan!

Gigantisch druk

Okee, naïef van mij, maar ik had onderschat hoe gigantisch druk het zou zijn! De beurs ging om 10 uur open en toen ik er vijf minuten voor die tijd aan kwam, stond er al een gigantische rij. Nog een stuk langer dan boven op de foto te zien is. Oeps. Maar ja, ik was er nu toch al, had de kinderen helemaal in de duowagen gehesen, dus ik wilde ook naar binnen. Nou, het leek wel gratis! Vrouwen die op de grond zaten met allerlei boodschappen tassen en stapels kleding. Het leek de Noppies Sample Sale wel. En daar liep ik dan tussendoor met mijn duowagen haha, zie je het voor je? Maar goed, naast me te richten op niemand aan te rijden met dat ding, heb ik ook geprobeerd toch wat te shoppen!

Mijn aankopen

Ik vond de jongenskleding in Spencers maat helaas niet zo leuk. Dus Spencer heeft alleen een poppetje van Mickey Mouse gekregen waar hij helemaal verliefd op is inmiddels. Kregen we gratis overigens van mevrouw die achter de kraam stond. Zeer vriendelijk!
Maar ik heb dus alleen kleding voor Jasmijn gescoord. Komen ze:


Dit shirtje met aardeitjes vond ik zo lekker vrolijk!! Heerlijk voor de zomer voor Jasmijn.

 


Deze romper van DUNS Sweden zag ik liggen en die moest ik hebben. Kostte slechts 1 euro. Aangezien ik gek ben op hysterische printjes en Scandinavische kinderkleding, ben ik blij dat deze nu in Jasmijn haar kast hangt!


Dit pakje is van Name It en nog helemaal nieuw! Kaartje zat er nog aan. Ondanks dat ik normaal niet van dit hele zoete roze houd, vond ik het printje erg schattig met die Minnie Mousejes erop. Maat 62 dus ze kan het al bijna aan.

 


Dit jurkje van Lief! ziet er nog uit als nieuw en mocht ik ook voor een eurootje meenemen.


Aangezien Jasmijn veel broekjes heeft met hele drukke kleurrijke printjes, heb ik dus wat effen shirtjes nodig voor erboven. De kleur van dit shirtje kreeg ik niet goed op de foto, maar het is hard roze. Shirtje is van Prenatal en ziet er ook nog keurig uit.

 


Doet dit je niet denken aan Scandinavische kinderkleding? Ik vond dat stofje met die peertjes zo leuk! Dit shirtje is handgemaakt de mevrouw had het voor haar dochter gemaakt, maar die paste het niet meer. Jasmijn past het nog lang niet, maar ik leg het apart voor haar 🙂

Nou, al met al dus best wat leuke dingen gescoord. Er zijn geregeld beurzen van dezelfde organisatie dus nu heb ik geleerd voor de volgende keer: of alleen met Jasmijn gaan of voor beide kinderen opvang zoeken 😉 De duowagen laat ik thuis, haha!

Facebook Comments

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply marije 28 maart 2017 at 05:43

  Wat een drukte 🙈. Echt respect dat je er doorheen bent gegaan. Je hebt wel echt leuke spullen gescoord.

 • Reply Malou 28 maart 2017 at 06:55

  Wat heb je leuke dingen geshopt!

 • Reply Nicole 28 maart 2017 at 06:56

  Opooooh ik zou echt keihard weggelopen zijn haha. Hou er echt niet van!

 • Reply Lisanne 28 maart 2017 at 07:09

  Wow, ik zou als ik alleen zou zijn er al tegenop zien laat staan met een duo-kar. Maar die romper, pakje met die mini mousejes en dat zelf gemaakte shirt zijn echt zo leuk. Die springen er voor mij echt uit.

 • Reply Nathalie - Volgmama 28 maart 2017 at 07:15

  Dat rompertje is zo leuk!

 • Reply Wilmaaa 28 maart 2017 at 07:53

  Haha wow dat ziet er druk uit, ik denk dat ik hem ook zou stippen, haha! Leuke kleertjes, helemaal vrolijk!

 • Reply Vlijtig Liesje 28 maart 2017 at 10:21

  Ik vind het altijd zo jammer als het zo enorm druk word. Ik vind het dan lastig om nog rond te kijken.

 • Reply marleen 28 maart 2017 at 10:24

  Oh wat een ellende die drukte. Wel superleuke dingen gescoord! Die met die minniemousejes! <3

 • Reply Fenna 28 maart 2017 at 21:03

  Brr wat een drukte! Zo maakte ik de fout om een paar weken na de bevalling een avondje naar de 9maandenbeurs te gaan.. nooit meer haha. Je hebt wel leuke dingetjes gescoord!

 • Reply Nicolette weijman 29 maart 2017 at 11:28

  Stoere moeder! Leuke dingen ik ben ook dol op kleur! Veel liefs uit zuid!❤❤❤

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Update: Jasmijn is 7 weken oud, hoe gaat het nu?

  Ons meisje is vandaag alweer 7 weken oud. Allemachtig, wat gaat het snel. Ik geniet enorm van mijn verlof en...

  Sluiten