Spencer

Ouderwets speelplezier met Fisher Price!

8 juni 2017

Spencer is gek op ‘bellen’. Het liefst pakt hij daar mijn telefoon voor om zogenaamd een gesprek met papa te voeren of met opa of oma. Ook kan hij verdacht goed selfies maken. Hartstikke grappig, maar ja niet helemaal de bedoeling natuurlijk met mijn dure smartphone πŸ˜‰ Gelukkig kregen we van Fisher Price de oplossing toegestuurd: deze coole telefoon. Hoe retro!

Fisher Price Trekfiguur Telefoon

Wat een geinig ding hè? Het deed me helemaal aan vroeger denken. Nu zei iemand gelijk tegen me: Maar Spencer herkent dat toch nooit als telefoon!? Daar had ik nog niet echt bij stil gestaan. Wij hebben geen vaste telefoon thuis, alleen smartphones. Gelukkig lees ik veel voor en hebben we aanwijsboeken en herkende Spencer de telefoon gelijk. En ja hoor, er moest gelijk getelefoneerd worden!

 

Nu is de telefoon eigenlijk vrij basic. Er komen geen hysterische geluiden uit, je schrikt ’s nachts niet wakker omdat er een stuk speelgoed van je kind ligt te praten of opeens keiharde muziek afspeelt πŸ˜‰ Er zit een touwtje aan zodat ermee gelopen kan worden en kindjes kunnen een telefoonnummer draaien met het wieltje en uiteraard, het belangrijkste: er kan gebeld worden met de hoorn! Maar zo simpel is eigenlijk perfect. Meer heeft een kind toch niet nodig. Spencer heeft ook zoveel fantasie die bedenkt zijn eigen verhaal er toch wel bij.

Echt ideaal dus voor ons mannetje! Hij is er al dagen druk mee. Elke dag ‘bellen’ we papa even op zijn werk en ook opa en oma zijn al meerdere malen uitgenodigd om te komen kleien thuis πŸ˜‰ Regelmatig loopt Spencer door het huis met de telefoon achter zich aan. Zijn dinosaurus van Duplo moet natuurlijk ook even zijn familie kunnen bellen en Mickey Mouse heeft vast ook nog wel wat te bespreken met Minnie! Althans, in Spencers wereld wel!

De telefoon is onder meer te koop bij bol.com en kost 17,80. Zoals gezegd hebben wij de telefoon gekregen.

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Deze toffe TV-series komen eraan in het seizoen 2017-2018

Dat ik een enorme liefhebber van series kijken hoef ik niet meer te vertellen denk ik. Ik ben altijd op...

Sluiten