Spencer

Ideaal speelgoed voor een dreumes – Spencers favoriete speelgoed van het moment!

25 oktober 2016

Wat kan een klein ventje veel spullen hebben. Net 21 maanden en meer kleding dan papa en mama samen πŸ˜‰ Ook qua speelgoed is het volle bak hier in huis. Toch probeer ik het een beetje uit te zoeken momenteel en een schifting te maken voor het de spuigaten uitloopt. Gelukkig naarmate ons ventje ouder wordt, wordt het ook steeds duidelijker wat hij nu echt leuk vindt om mee te spelen. Vandaag een overzichtje van zijn favoriete speelgoed op dit moment.

Duplo

duplo

Duplo is het momenteel helemaal! EINDELIJK! We hadden al een tijd Duplo in huis, maar nu is het eindelijk zover: Spencer vindt het prachtig.Β En daar ben ik heel blij mee, want ik vind Duplo zelf ook heel leuk.Β Toen we onlangs op LEGO World waren hebben we nog Mickey’s Werkplaats gekocht, omdat Spencer Mickey Mouse Clubhouse zo leuk vindt om te kijken. Beste aankoop in een lange tijd. Spencer loopt al dagen rond met Mickey en de auto (of zoals hij het noemt: TOETTOET) en is er niet bij weg te slaan. Voor kerst/Sinterklaas/verjaardag hebben we nog meer Duplo op het verlanglijstje staan.

Vrolijke Vriendjes

Soms haal je als blogster jezelf van alles op de hals πŸ˜‰ Enige tijd geleden mocht ik van VTech een Vrolijk Vriendje uitproberen met Spencer. Dat heb ik geweten. Boogschutter Bart, die wij destijds hebben gekregen en Spencer zijn wekenlang onafscheidelijk geweest. Inmiddels hebben we de vrolijke familie uitgebreid met wat andere vriendjes; Prins Pieter, Remco de Ridder, Emma en Lucas. Je kunt elk Vrolijk Vriendje ook weer op het onderstel van een ander vriendje zetten en dan zeggen ze weer andere zinnetjes. En hier vermaakt Spencer zich echt uitstekend mee!

Kleuren en tekenen

Okee, okee, ik noem het tekenen, maar het is natuurlijk gewoon krassen. Maar dat geeft niet, hij heeft er dikke pret mee. Gelukkig zijn papier en kleurpotloden niet duur, dus het geeft niet als hij er nogal wat doorheen jaagt πŸ˜‰ Ik vind het echt heel grappig omΒ te zien dat hij er zo’n lol in heeft. Ook erg populair en in het verlengde daarvan: een magnetisch tekenbord. Ook daarmee kan hij zich uitstekend vermaken. Al is het alleen maar om alles weer weg te wissen steeds πŸ˜‰

shutterstock_273031829

Keukentje

Thuis hebben we nog geen keukentje, maar bij mijn vader en stiefmoeder staat er wel al eentje met allemaal toffe kookspulletjes. En oh wat heeft hij er een plezier mee! Voor Sinterklaas/Kerst krijgt Spencer van ons ook een keukentje. We twijfelen alleen welke. Die van IKEA is natuurlijk erg leuk, maar onlangs kwam ik die van KidKraft tegen en die vind ik ook echt superleuk. Lastig kiezen zeg!! Welke we ook kiezen, hij gaat er ongetwijfeld heel veel plezier van beleven.

Boekjes

Elke avond lees ik Spencer voor, voor het slapen gaan. Boekjes zijn erg populair bij hem gelukkig. Niet eens om het voorlezen hoor, volgens mij gelooft hij dat soms wel, maar meer omdat hij allllllles in de boekjes aanwijst, vraagt ‘Wat is dat?’ en ik dan moet zeggen wat het is. Hij zegt de woorden nog niet na, maar ik vind het wel grappig om te zien hoe hij zo met de woorden en de taal bezig is.

Dus daarmee vermaakt ons kleintje ventje zich zo op een dag!
Wat is het favoriete speelgoed van jullie kindje(s)?

In deze blog komen twee foto’s van Shutterstock.

Facebook Comments

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Wilmaaa 25 oktober 2016 at 05:40

  Wij hadden ook al duplo vanaf haar eerste verjaardag liggen, maar dat word nu pas leuk eigenlijk. Verder veel dezelfde dingen en met poppen spelen vind ze geweldig.
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Mijn zomer, een bruiloft en nieuwe plannenMy Profile

 • Reply Jonna@burgertrutjes 25 oktober 2016 at 06:07

  En houten speelgoedauto’s hahaha
  Jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Inspiratie voor de Feestdagen – hoe organiseer je het diner?My Profile

 • Reply Nicole 25 oktober 2016 at 06:15

  Duplo is hier ook een van de favorieten. We hebben alleen niet zo super veel omdat ze er wel mee speelt maar ze speelt met alles haha. Ik weet dan ook nooit wat ik weg kan zetten want dan ben ik “bang” dat ze dat gaat missen haha..
  Nicole onlangs geplaatst…Van thuisblijfmoeder naar…My Profile

 • Reply Charlotte 25 oktober 2016 at 06:19

  Bij ons zijn puzzels helemaal hot op het moment. En dan het liefste met 24 stukjes, die kan ze mooi zelf maken hihi
  Charlotte onlangs geplaatst…Op zoek naar DE naam…My Profile

 • Reply Bregje 25 oktober 2016 at 06:56

  Duplo en het keukentje zijn hier een groot succes!
  Bregje onlangs geplaatst…Feiten over de Blog & Blogger | TAGMy Profile

 • Reply Carlijn 25 oktober 2016 at 07:34

  Wat leuk dat hij het keukentje ook tof vindt, volgens mij is dat bij iedere peuter en dreumes een succes. Ik vind die van Ikea top, mooi van hout en heel stevig. Is dat een ideetje voor jullie? Zijn ook veel via Marktplaats te vinden.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: de tweeling 16 maanden (een update)My Profile

 • Reply Astrid 25 oktober 2016 at 07:39

  Hier is een stoffer en blik en een speelgoedstofzuiger hot. Ook de speelgoedgitaar is het helemaal. Dat magnetische tekenbord doet het ook goed πŸ™‚ Jammer genoeg is duplo nog niet zo populair, vind ik zelf inderdaad ook heel leuk πŸ™‚
  Astrid onlangs geplaatst…CATRICE Deluxe Glow Highliter Trio reviewMy Profile

 • Reply Vlijtig Liesje 25 oktober 2016 at 08:00

  Heerlijk dat hij van tekenen/ kleuren houdt! Dat is een goedkope hobby die je altijd en overal kunt doen.

  Bij ons wat Duplo ook altijd een grote hit.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Wat was jouw favoriete gerecht als kind?My Profile

 • Reply Leonie van Mil 25 oktober 2016 at 08:12

  Duplo blijft toch wel het meest geniale speelgoed ooit. Toen ik nog in de kinderopvang werkte en de kinderen waren druk aan het doen, hoefde ik alleen maar de bak met duplo erbij te pakken en ze kwamen weer helemaal tot rust. Ze stierden er allemaal op af en de rust was weer teruggekeerd hahaha πŸ˜‰
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Waarom wij kozen voor geitenopvolgmelkMy Profile

 • Reply Angela - Mama met passie 25 oktober 2016 at 10:33

  Duplo vind ze ook helemaal geweldig, boekjes ook en een bal speelt ze graag mee. Heel leuk om te zien allemaal πŸ™‚ Ik moet binnenkort eens kijken voor kleurpotloden, weet niet of ze dat al kan of leuk vindt.
  Angela – Mama met passie onlangs geplaatst…Win! €25 euro shoptegoed bij VlinderhoutMy Profile

 • Reply jodi - liedthuis.nl 25 oktober 2016 at 13:03

  Boekjes zijn hier ook heel populair. Tekenen heb ik laatst voor het eerste geprobeerd, was heel erg leuk. Duplo gaat hier denk ik op het decemberlijstje van onze spruit.
  jodi – liedthuis.nl onlangs geplaatst…Lief thuis’ 1e verjaardag….+ WIN een handmade flexfolie shirt naar keuzeMy Profile

 • Reply Simone 26 oktober 2016 at 18:40

  Duplo is ook hier helemaal in opkomst momenteel. Het wordt steeds leuker. Ze kan minutenlang zoet zijn met twee blokjes steeds op elkaar proberen te passen en ze weer los te halen. Meestal moet ik dat laatste dan doen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  (GESLOTEN) Winactie! – Win een persoonlijk videobericht van Sinterklaas!

  Vandaag heb ik een hele speciale winactie voor jullie! Je kunt namelijk een persoonlijk videobericht winnen van niemand minder dan...

  Sluiten