TV-series

Deze toffe TV-series komen eraan in het seizoen 2017-2018

7 juni 2017

Dat ik een enorme liefhebber van series kijken hoef ik niet meer te vertellen denk ik. Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe series en kijk graag trailers. Er wordt steeds meer bekend over de series van het televisieseizoen 2017-2018 en ik deel er een aantal met jullie waar ik erg naar uit kijk!

Life Sentence

Voor de Pretty Little Liars fans onder ons: dit is de nieuwe serie van Lucy Hale (Aria). Hierin speelt ze Stella, een meisje dat al 8 jaar denkt dat ze gaat overlijden aan kanker. Totdat ze opeens geneest en ze haar hele leven dat ze opeens voor zich heeft opnieuw moet inrichten. Ook voor iedereen om haar heen is het erg wennen aan de nieuwe situatie. Check de trailer!

The Crossing

Jaaaa deze trailer ziet er echt zo veelbelovend uit!  Ik ga niets zeggen, ga gewoon maar even kijken 🙂

For the people

Van de producers van Grey’s Anatomy, dus dat belooft wat! For the people gaat over jonge advocaten en officieren van de Amerikaanse versie van het Openbaar Ministerie. Niet erg origineel, daar zijn natuurlijk een heleboel series van. Maar toch vind ik de trailer goed!

Splitting up together

Deze nieuwe comedy-serie gaat over een getrouwd stel (Jenna Fischer en Oliver Hudson) dat uit elkaar gaat na een lang huwelijk. Maar ze blijven wel samen wonen, of althans… soort van. De trailer vind ik erg geestig!

Deception

Okee dit is ontzettttttend gejat van The Mentalist met een vleugje White Collar en Castle. Maar ja ik ben nu eenmaal een sucker voor dit soort series. Waar gaat het over? De bekendste illusionist ter wereld, Cameron Black, gaat de FBI helpen met het oplossen van zaken. Uiteraard is de FBI-agente een prachtige vrouw en zo kun je de serie bijna al uittekenen. Maar ik moet zeggen, ik vind de trailer dan toch leuk!

The Good Doctor

Van de makers van House. The Good Doctor gaat over een autistische jongen die buitengewoon slim is en chirurg wordt. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot. Mooie trailer vind ik!

 

 

Naar welke serie kijk jij uit?

 

Facebook Comments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL 7 juni 2017 at 05:56

  YES, fijn zo’n lijstje! De meeste series heb ik nu wel gezien. En vrijdag weer een nieuw seizoen van OITNB!
  Kan ook niet wachten totdat de eerste afleveringen uitkomen van El Chapo
  Jonna@burgertrutjesNL onlangs geplaatst…Aardbeientiramisu – recept voor een zomers toetje!My Profile

 • Reply Tineke 7 juni 2017 at 08:03

  Splitting up together lijkt me erg leuk, die ga ik zeker even onthouden!
  Liefs

 • Reply Leonie van Mil 7 juni 2017 at 13:13

  Jaaah!! Die eerste twee . Die lijken mij echt heel goed!
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Zomerdoelen 2017 update #2My Profile

 • Reply Myrthe 7 juni 2017 at 16:16

  Zit zeker wat leuks bij 🙂

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  (GESLOTEN) WINACTIE! Win een Toet Toet Auto’s – 2 in 1 Vrachtvliegtuig

  Everyday-Life bestaat deze zomer twee jaar! Daarom wilde ik graag uitpakken met een mooie prijs. Van Vtech mag ik het...

  Sluiten