TV-series

De TV-series die je moet zien dit jaar!

10 januari 2016

Zoals jullie inmiddels wel weten ben ik een enorme TV-serie-addict. Ik volg er echt enorm veel. Ook dit jaar komen er weer veel series op TV die ik zeker ga bekijken. Hierbij mijn tips voor 2016!

American Crime Story – The People v. O. J. Simpson

Hier kijk ik zó naar uit! Mijn favoriete actrice, Selma Blair, speelt hierin namelijk niemand minder dan Kris Jenner. Je weet wel, de moeder van de Kardashians. David Schwimmer, uit Friends, speelt Robert Kardashian (advocaat van O.J. Simpson). De serie draait om het wereldberoemde proces van O.J Simpson. Simpson werd beschuldigd van het vermoorden van zijn ex-vrouw en haar vriend. Voor deze dubbele moord werd hij in 1995 na een slepende rechtszaak vrijgesproken, maar later in een civielrechtelijke zaak alsnog schuldig bevonden. De beelden van de achtervolging van O.J Simpson, waar hij vluchtte voor de politie. zijn destijds de hele wereld over gegaan. Overigens spelen ook John Travolta en Cuba Gooding Jr. ook mee in de serie. Een echte sterrencast dus! De première is op 2 februari.

Shades of Blue

Jennifer Lopez is de ster van deze nieuwe politieserie van de Amerikaanse serie NBC. Nu vind ik haar niet zo’n leuke zangeres, maar wel een hele leuke actrice. En de trailer is echt veelbelovend! Lopez speelt alleenstaande moeder Harlee Santos. Ze is agente en wordt gedwongen voor de anti-corruptie-afdeling van de FBI te werken. De eerste aflevering is op 7 januari geweest!

The Family

Deze serie lijkt me ZO SPANNEND. De trailer alleen al is een juweeltje. The Family gaat over een Amerikaans gezin. De moeder van het gezin zit in de politiek. Ze is burgemeester van een fictieve plaats. Haar zoon is 10 jaar geleden vermoord. Althans, dat dacht men, want hij staat ineens op de stoep!  Een mysterie dus, dat opdoemt vlak voordat de vrouw zich verkiesbaar wil stellen als gouverneur. Helaas moeten we nog wel tot maart wachten eer het in Amerika wordt uitgezonden. Check die trailer!! Zo goed!

11.22.63

Normaal gesproken ben ik een beetje allergisch voor series die in het verleden afspelen, maar naar deze ben ik wel benieuwd! 11.22.63 gaat over een docent (James Franco) die naar het verleden wordt gestuurd om de moord op John F. Kennedy te voorkomen. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot. Zo wordt de hoofdpersoon tegengewerkt door de liefde, Lee Harvey Oswald (de moordenaar van JFK) en de geschiedenis zelf. De eerste aflevering wordt uitgezonden op 15 februari. De 8-delige serie is gebaseerd op een boek van Stephen King en geproduceerd door JJ Abrams. Veelbelovend dus.

Kortom: Weer genoeg te zien dit jaar!
Naar welke serie kijken jullie uit?

Facebook Comments

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Josan 10 januari 2016 at 06:50

  Mwah ik houd niet zo van al die politieke of politieseries. Te langdradig vind ik. Hoop dat er dit jaar ook nog goede tv series in een ander genre komen.
  Josan onlangs geplaatst…De Mommy Wars TagMy Profile

 • Reply Charlotte 10 januari 2016 at 06:58

  Ik ken ze allemaal nog niet. Ben zelf ook niet zo van series eerlijk gezegd…
  Charlotte onlangs geplaatst…Fotodagboek #2: op pad en thuis knutselenMy Profile

 • Reply Lilian 10 januari 2016 at 07:26

  Ik hou wel van series maar deze ken ik nog niet! Wij kijken maar een serie tegelijk anders haal ik ze elke keer door elkaar. Op het moment kijken wij Nashville. Zeker een aanrader.
  Lilian onlangs geplaatst…Shoplog Family 2#My Profile

 • Reply Malou 10 januari 2016 at 07:50

  Ik kende ze allemaal nog niet, maar ik ben wel heel benieuwd naar The Family.
  Malou onlangs geplaatst…Nomi is 14 maanden!My Profile

 • Reply Channa 10 januari 2016 at 08:52

  Ook ik kende ze allemaal nog niet, maar the Family lijkt mij erg leuk! Dat soort series zijn echt mijn ding 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Hoe wij onze zwangerschap bekend hebben gemaakt!My Profile

 • Reply Bregje 10 januari 2016 at 09:29

  Oeh die over O.J Simpson lijkt me wel heel cool! En binnenkort weer House of Cards en Orange is the new black, whoeiiii!!
  Bregje onlangs geplaatst…Yeah! We krijgen een nieuwe keuken!My Profile

 • Reply Iris 10 januari 2016 at 09:34

  Om heel eerlijk te zijn ken ik deze allemaal niet! Momenteel ben ik zelf Hannibal aan het kijken, ge-wel-dig! Ben wel benieuwd wat voor series er verder een beetje gaan komen dit jaar!
  Iris onlangs geplaatst…MAC Lipstick – CyberMy Profile

 • Reply Janske 10 januari 2016 at 16:00

  Ik hou echt van series kijken ..Vooral en hele marathon dat je er echt helemaal in blijft hangen! Deze lijken me erg tof!
  Janske onlangs geplaatst…Lola Loves #6 – 5 leuke prentenboeken voor een dreumesMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Kan deze app je vertellen waarom je baby huilt?

  Onlangs werd ik op een app gewezen, die moet ik echt even met jullie delen. Een groep onderzoekers uit Taiwan...

  Sluiten