Reviews Winacties

(GESLOTEN) Review & Winactie: Veilig in het zwembad met de antislip zwemsok van Ockyz!

3 juni 2017

Spencer vindt zwemmen fantastisch, hij wordt al wild als we überhaupt het woord ‘zwembad’ zeggen. Maar ja, dat enthousiasme is hartstikke leuk, maar ook een beetje gevaarlijk. Hij wil in het zwembad het liefste rennen en veel spelen. Maar op blote voetjes is dat geen goed idee aangezien het er vaak spekglad is. En dat vind ik dus doodeng. Mijn angst blijkt niet geheel ongegrond, want jaarlijks gebeuren er in Europa ruim 200.000 ongelukken in het zwembad.

Sweakers, de antislip zwemsok van Ockyz

Maar gelukkig is er een oplossing! Sweakers (swimming sneakers) is een antislip zwemsok van Ockyz. De sokken zijn comfortabel, hygiënisch, antibacterieel, sneldrogend, geschikt voor chloor en zeewater en geeft door het antislip profiel bovenal veel grip. Er zijn open tenen waardoor het lekker luchtig is voor het kindje en het ze dus niet in de weg zit. Het product is pas een jaar op de markt en wordt nu al verkocht in 18 landen. De Sweakers zijn te koop voor zowel kinderen (vanaf maat 19) als volwassenen (tot maat 46).

Wij kregen een paar opgestuurd voor Spencer in de maat 23-26 en daar zijn we heel erg blij mee. Over ruim drie weken vertrekken we namelijk naar Denemarken naar een park waar het grootste subtropische zwembad van Scandinavië is. En ik ben er echt heel erg blij mee dat we dan deze sokken mee kunnen nemen en daarmee de kans dat Spencer valt flink verkleinen.

Winactie

En maar liefst 4 van jullie kunnen een waardebon winnen voor 10 euro shoptegoed!

 • Laat een reactie achter onder deze blog met een geldig e-mailadres dat je mee doet!
 • Like de Facebookpagina van Everyday-Life en like het bericht van deze winactie.

Extra kans maken?

 • Deel het bericht op Facebook
 • Volg me op Instagram

De winactie loopt tot 14 juni. De winnaar wordt dan op mijn Facebook-pagina bekendgemaakt! Doe je ook mee?

 

Facebook Comments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Anna 3 juni 2017 at 05:25

  Ik doe graag mee
  Facebook: An Na

 • Reply Eline 3 juni 2017 at 05:57

  Ik doe graag mee voor Yara! Zij vindt rennen ook veel leuker dan normaal lopen, dus ik ben bang dat ze dat straks aan het zwembad in Frankrijk ook doet…

 • Reply Vlijtig Liesje 6 juni 2017 at 12:41

  Ik vind het een slimme uitvinding. Je kunt echt flink vallen in het zwembad, en ik vind het daar erg glad. Tegelijkertijd lijkt het me niet zo fijn zitten. Maar goed, veiliger is het wel.
  Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Nederlandse taal onlogisch?My Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Hoe kunnen we geld besparen?

  Twee inkomens, kinderopvang voor twee kinderen, een koopwoning, een auto, een aantal andere vaste lasten... De administratie is hier een...

  Sluiten