Zwangerschap

Wat ik mis tijdens mijn zwangerschap!

9 september 2016

Zwanger zijn, het is natuurlijk een wonder van de natuur en ik ben echt blij dat ik het nog een keer mee mag maken en het erop lijkt dat het allemaal goed gaat komen met het kindje. MAAR. Er zijn dingen, die mis ik echt nu ik zwanger ben!!! En stiekem tel ik de weken af tot ik deze dingen weer kan ervaren 😉

Wat mis ik dan zo allemaal?

 • Sushi. Sushi en ik zijn nog niet zo heel lang enorm bevriend met elkaar. Maar sinds we elkaar hebben leren kennen, zijn we onafscheidelijk. Maar ja, nu moet ik 9 maanden zonder. En serieus, zelfs toen ik op mijn allermisselijkst was en geen eetlust had, dacht ik nog aan sushi. Ik (dag)droom over sushi. Sushi, sushi, sushi. Ik weet wat ik bestel de dag dat ik ben bevallen 😉
 • Over dromen gesproken: een nacht slapen zonder hele realistische dromen. Ik heb er wel eens vaker over geschreven, maar allemachtig het houdt gewoon niet op! Ik droom nog steeds zulke realistische en soms ronduit bizarre dingen! Soms moet ik gewoon ’s ochtends even bijkomen en nadenken wat er nou echt gebeurd is en wat niet.
 • En na dat heerlijke droomloze slapen: Niet gelijk te hoeven plassen ’s ochtends! Niet-zwangere ik kan lekker rustig aan doen in de ochtend. Alles op mijn gemak. Zwangere ik word wakker en moet echt GELIJK plassen. En dan ook niet even een minuut kunnen wachten hè. Nee NU moet ik plassen. Weg uit mijn warme bedje.
 • Nog meer eten; Filet american en ossenworst. Mijn twee favoriete vleeswaren voor op brood. Allebei rauw!! Hoe krijg ik het voor elkaar hè? Na de geboorte van Spencer heb ik een maand lang deze twee dingen op brood gegeten haha. Er kwam niets anders in huis!
 • Op kunnen staan zonder dat alles zeer doet, zo rond mijn bekken. Potverdorie, ik lijk wel een wijf van 80 als ik op wil staan joh. Alles is zo stijf en doet zeer!
 • Iets kunnen zien/leren/horen/wat dan ook dat zielig is zonder gelijk te moeten huilen. Ik ben al een stuk emotioneler sinds ons zoontje er is. Maar gooi hier de hormonen van een zwangerschap bij en het is bal! Als iemand op de verkeerde toon ‘goedemorgen’ zegt, dan voel ik de tranen al opwellen. Zucht.
 • Niet warrig zijn. Ik ben van mezelf al een dromer, maar nu is het helemaal erg. Zo heb ik laatst de boter in de gootsteen bij de afwas gelegd en het vieze mes in de koelkast. Ja mensen, waargebeurd verhaal.
 • Sushi. Had ik sushi al genoemd? Sushi!!!!

Zomaar wat dingen die ik mis!

Wat mis(te) jij tijdens de zwangerschap?

 

Facebook Comments

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Ellen 9 september 2016 at 05:43

  Ja filet americain miste ik ook zo erg, heb het ook zeker een maand elke dag op brood gegeten na mijn bevalling, haha.
  Ellen onlangs geplaatst…Fabulous kids: wat groeien ze snel..My Profile

 • Reply Charlotte 9 september 2016 at 05:47

  Haha ik mis nog niet echt iets. Alleen als ik uit eten ga de carpaccio maar zolang ik thuis ben denk ik daar niet echt aan haha
  Charlotte onlangs geplaatst…PLUSBRICKS, ontdek waar je eten vandaan komtMy Profile

 • Reply Channa 9 september 2016 at 05:56

  Gelukkig was ik tijdens mijn zwangerschappen nog niet zo gek op sushi, anders was ik gek geworden denk ik 😉
  Channa onlangs geplaatst…Naar school: Rosti Mepal lunchset + WINACTIEMy Profile

 • Reply Yvonne 9 september 2016 at 06:57

  Het is maar 9 maanden en toch kun je in die tijd iets best wel missen. Ik luste heel graag gerookte zalm. Dat miste ik wel.
  Yvonne onlangs geplaatst…Helemaal hip: overnight oatsMy Profile

 • Reply Bregje 9 september 2016 at 07:17

  Oh ja sushi!en ik miste gerookte zalm en een biertje en een wijntje! 😉
  Bregje onlangs geplaatst…Lekker sporten in mijn nieuwe sportkleding van Zeeman!My Profile

 • Reply Linda 9 september 2016 at 08:01

  Meteen ook dat plaatje van sushi, haha! Ik heb het zelf al weken niet gegeten maar je mist altijd dat wat je net niet mag 😀
  Linda onlangs geplaatst…Zal er voor jou ooit nog gerechtigheid komen?My Profile

 • Reply Lilian 9 september 2016 at 08:05

  Hahah zo herkenbaar! Ik miste filet american ook heel erg tijdens de zwangerschap maar ik denk dat hét meer het idee was dat ik het niet mocht eten dan dat ik het ook daadwerkelijk miste!
  Lilian onlangs geplaatst…Tag13# De 20 vragen tagMy Profile

 • Reply Leonie van Mil 9 september 2016 at 08:28

  Ik hou gelukkig niet van vis, dus ik heb tijdens mijn zwangerschap nog vega-sushi gegeten. En verder mist ik rosbief en cappuccino.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Hiken met een babyMy Profile

 • Reply Astrid 9 september 2016 at 09:46

  Sushi, jaa! En wijn 😀 Toen mijn zoontje twee dagen oud was, had ik een groot bord sushi en een klein glaasje bubbelwijn (stijgt naar je kop na 9 maanden hoor!) voor mijn neus. Het heeft serieus nog nooit zo heerlijk gesmaakt. Kijk daar nu al weer naar uit!
  Astrid onlangs geplaatst…Freedom Ultimates Mattes reviewMy Profile

 • Reply Merel 9 september 2016 at 11:29

  Ik baalde enorm dat ik kampte met gigantische vermoeidheid en geen cafeïne mocht (in mijn geval is dat in de vorm van Red Bull, vind koffie verschrikkelijk). En filet américain inderdaad. O ja en een biefstuk die medium gebakken is! Daar heb ik echt heeeeeel erg van genoten, de eerste keer uit eten nadat ik bevallen was.
  Merel onlangs geplaatst…Dertigplus en grijze haren: verven of niet?My Profile

  • Reply Yvonne 9 september 2016 at 21:34

   Geen cafeïne? Van wie niet?
   Ik miste alleen wijn, vooral tijdens etentjes.

 • Reply marleen@burgertrutjes 9 september 2016 at 12:44

  PK als dat kind eruit is gaan we samen sushi vreten!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Recept: Jonna’s zelfgemaakte kipburger met pesto! (BBQ tip)My Profile

 • Reply Nicolette Weijman 9 september 2016 at 19:59

  Ha ha Nicole ik zou zomaar zwanger kunnen zijn! Emotioneel ,zo stijf als een plank,alleen hoeft de sushi niet voor mij! Nog even volhouden en dan lekker genieten van alles!❤️❤️❤️

 • Reply Cindy - levenalsmama.nl 9 september 2016 at 20:21

  Gerookte zalm mistte ik vooral! Heel raar want normaal eet ik dat eigenlijk bijna nooit. Maar als het dan niet mag, dan wil je het opeens eten ofzo.
  Cindy – levenalsmama.nl onlangs geplaatst…Vakantievlog deel 3 | Kermis, terug naar onze trouwlocatie & over op het peuterbedMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  Prénatal lanceert allereerste Sweet Petit peutercollectie

  Prénatal, één van mijn favoriete zaken voor baby- en kinderspullen heeft gisteren de allereerste peutercollectie van haar eigen label Sweet...

  Sluiten